2015. február 6., péntek

TAG - Szépségszituációk

Lolly-nál olvastam egy TAG-et tegnap és mivel megtetszettek a kérdések, ma kitöltöm én is. :) Tegyétek meg Ti is kommentben, ha van kedvetek!


1. Meg kell szabadulnod minden alapozódtól és csak egy high-end és egy drogáriás darabot tarthatsz meg. Melyikeket választod?
High-end alapozóm sajnos nincs, a BB krémek pedig nem számítanak alapozónak azt hiszem, úgyhogy a Max Factor Whipped Cream lenne a választottam. (Még nem írtam róla, de szeretem nagyon!:) 

2. Egy interjún vagy és a téged interjúztató hölgynek rúzs tapadt a fogára. Megpróbálod ezt a tudtára adni valahogyan vagy úgy teszel, mintha észre sem vetted volna?
Erre most az lenne a helyes válasz, hogy: "Persze, hogy szólnék! Én is örülnék, ha valaki szólna Nekem fordított helyzetben!", de valójában azt hiszem nem tenném. Más lenne, ha az ismerősöm vagy a barátnőm lenne, ez így elég kínosnak tűnik...nem tudom. Ha viszont belegondolok, hogy a helyében mit éreznék, mikor a mosdóban észreveszem, hogy 20 embert "leinterjúztattam" rúzsos foggal...talán mégiscsak szólnék neki! Hátha annyira értékeli a gesztust, hogy azonnal fel is vesz! :P 

3. Nem érzed túl jól magad (lelkileg) és szükséged van egy 'szólíts meg és szedj fel' rúzsra. Melyikre esik a választásod?
NYX Round  - B52. Nem túl sötét, nem túl világos, mályva és nude is egyszerre, nem  ijesztő, nem kopik feltűnően.

  
4. Visszamész az időben egy napra a tini éveidbe. Mit változtatnál a hajadon és a sminkeden?
Semmit. A koromnak megfelelő volt a megjelenésem és utólag visszanézve sem voltam gáz. A hajam minősége talán még jobb is volt, mint most. 

5. A fodrászodtól egy vállhosszúságú Pixie Lott frizurát szeretnél, azonban ő félreérti és egy rövid, pixie frizurát készít neked. Mit teszel?  a) mosolyogsz, megköszönöd, majd zokogva hívod anyukádat b) elsírod magad a fodrász székben kellemetlen helyzetet teremtve c) panaszkodsz az üzletvezetőnek és kártérítést kérsz
És a fodrászszékben, a tükör előtt ülve nem tűnik fel, hogy jóval többet akar levágni, mint amit korábban megbeszéltünk? Fura...Na mindegy. Kártérítést biztos nem kérnék, attól nem nőne vissza a hajam 2 perc alatt és nem lenne jobb kedvem sem. Biztosan sírás lenne a vége...Ha kiérek a szalonból mielőtt sírva fakadok, akkor a), ha nem bírnám leplezni a csalódottságomat, akkor b). 

6. A barátnőd meglep egy négynapos kiruccanással, de mindössze egy órád van összepakolni. Melyik 'mindenes' palettádat viszed végül magaddal?
Sleek - Storm. Egyszerűen TÖKÉLETES a színösszeállítása! 


7. Kirabolták a házadat, de nyugi mindenki rendben van, azonban a sminkkészletedet lefosztották. Melyik termékedért imádkozol, hogy biztonságban legyen?
A tárgyi eszközök ugyebár - pl. a sminktermékek - pótolhatók - hacsak nem limitált kiadású dologról van szó. Éppen ezért ha fizetne a biztosító és biztosan tudnám, hogy a kedvenceimet újra megvehetem hamarosan, nem esnék kétségbe, de azért örülnék, ha a Too Faced Chocolate Bar palettám épségben maradna. :)

8. A barátnőd kölcsönkéri az egyik sminkcuccodat, de elég leharcolt állapotban adja vissza. Mit teszel? a) úgy teszel, mintha észre sem vetted volna b) megkérded, hogy vegyen egy másikat helyette c) titokban te is ugyanezt teszed az ő sminkcuccával
Nehéz kérdés. Remélem ilyen esetben a barátnőim kérdezés nélkül vennének nekem egy újat, ha már a régit ilyen csúnyán "elintézték". Ha nem, akkor a). 
 

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...