2015. március 2., hétfő

Smink - Naked3

VÉÉÉÉGRE volt időm a hétvégén összedobni az idei év első sminkes posztját! Korábban októberben tettem közzé sminket, előtte pedig augusztusban volt sminkes bejegyzés...Ez aztán a teljesítmény nem igaz? 7 hónap alatt 3 smink egy beauty blogon...büszke lehetek magamra, jár nekem a vállveregetés. :P ;)

Viccet félretéve: borzasztóan sajnálom, hogy ilyen kevés smink van a blogon, de annyi mindennek kell stimmelnie egy-egy hétvégén, hogy össze tudjak hozni egy ilyen posztot, hogy el se tudjátok képzelni...

Ennek a posztnak az érdekében pl. nem takarítottam ki a lakást, nem főztem, nem mostam, nem vasaltam...de összejött! :) Ha ez kell ahhoz, hogy néha össze tudjak hozni egy ilyen posztot, egye fene...néha lehet kicsit poros a polc! :P

Megszenvedtem egyébként ezzel a poszttal. Elszoktam már az önfotózástól, a "pózolástól", bénáztam rendesen és csináltam vagy 500 fotót, mire erre a pár képre azt mondtam, hogy "jó lesz". :S


A sminkről: A smink az Urban Decay Naked 3 palettával készült, amire néhány hete csaptam le. Egyelőre elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, ha letisztul a kép, írok róla, ígérem! :)

A mozgószemhéjra (szemhéjalapozó után persze) a Mugshot nevű, taupe árnyalat került, a külső V-be a Blackheart, a mélyítővonalba pedig a Limit és a Nooner keveréke. A szemöldököm alatti területre vegyesen vittem fel egy kis mattító púdert és a Strange nevű színt.

A szemem alá is vittem fel egy kicsit a Blackheart-ból és a Limitből, bár ez talán nem volt a legjobb választás, mivel aznap egyébként is kissé fáradtnak hatottak a szemeim, amin a sötét színek az alsó pillasoron nem igazán javítottak...na mindegy. :P

A szemöldökömön a NYX szemöldökzseléje van (Blonde), a pilláimra pedig a Bourjois - Twist up the volume-ja került. (Amit már most imádok, pedig eddig csak 3x használtam!:D)

Alapozó gyanánt a Skinfood Aloe BB-t használtam, amire egy kevés mattító púdert vittem fel, illetve egy leheletnyi matt barna púdert kontúrként az orrom két oldalára és az arccsontom alá.

A pirosítóm egy már nem kapható Milani darab, a számra pedig csak egy kis "ajakbalzsam", a pink guavás Labello került, ami ajakbalzsamként nem vált be, de a színe és a finishe szép, úgyhogy szájfényként szívesen használom. :)










Szeretem ezt a kombót. Nem túúúl rózsaszín, hétköznap is hordható, mégsem unalmas.

UI: Mostanában nem használok tust, de legközelebb egy nagyon ütős - drámai tusvonalas sminkkel jelentkezem. "Stay tuned!" :)

6 megjegyzés:

  1. De örülök a sminkes posztnak! Ma épp Naked 3-mal sminkeltem, igaz nem lett ilyen precíz, de legközelebb belehúzok, mert jó a minta. Tetszik, visszafogott, csinos!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép smink lett, és annyira tetszik a szemöldököd *.* :) Fura ez a Labello, az én ajkaimon egyáltalán nem volt ennyire intenzív színe.

    VálaszTörlés
  3. Ismét csodaszépet alkottál :). Bárcsak én is így tudnék sminkelni...

    VálaszTörlés
  4. Jó újra látni ezeket a csodás sminkeket Tőled! :)

    VálaszTörlés
  5. De jó, hogy megint volt sminkes bejegyzés! :) Csodaszép lett egyébként, gyönyörűek a színek, amiket használtál :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...