2015. május 23., szombat

OFF topic: Fekete fehér esküvő

Ma a segítségeteket szeretném kérni egy számomra nagyon fontos dologban, a jövő nyárra tervezett esküvőnkkel kapcsolatban. :) Mielőtt részletesebben kifejteném, hogy mik a mozgatórugóim a fekete-fehér dekorációval kapcsolatban (mi tetszik, mi nem, miért került egyáltalában szóba a fekete szín), borzasztóan kíváncsi lennék arra, hogy mit gondoltok erről. 

Nektek tetszik a fekete-fehér esküvői téma? 



























Nem tartjátok komornak? Gyászosnak? 

20 megjegyzés:

  1. Szerintem abszolút jó ötlet, esetleg fel lehet dobni nyomokban valami élénkebb színnel, ami mindkettőtöknek tetszik, de megfelelő arányban nem gyászos egyáltalán :)

    VálaszTörlés
  2. .hm..ha csak fekete-feher, nekem az kicsit gyaszhangulatos, ha mar egy 3. szin is belemegy, akkor ok :)

    VálaszTörlés
  3. Dehogy gyászos! Attól függ, hogy a részletek hogy vannak megoldva, kidolgozva. Ez nagyszerű, hogy már gyűjtöd hozzá az inspirációt, van amelyik menyasszonynak elképzelése sincs az utolsó pillanatig. Ha szabad megjegyeznem, virágkötő vagyok, nekem volt fekete-fehér esküvőm, a menyasszonyi ruhán fekete csipke díszítés volt, ahhoz terveztem fekete csepp gyöngyös selyemcsokrot, fehér rózsa alapon fehér lepke orchideákkal.
    Én minden menyasszonyt arra bíztatok, hogy gyűjtsön inpiket akár a pinterestre egy mappába, hogy minél előbb kiderüljön, hogy mit szeret. :))

    VálaszTörlés
  4. Nekem tetszik szerintem nagyon letisztult és elegáns, viszont: a ruhámon nem viselnék semmi feketét.

    VálaszTörlés
  5. ruhán nem tetszik a fekete, de a csokrok meg a többi körítés szép :)

    VálaszTörlés
  6. Dekorációban, csokorban, meghívón és tortán abszolút elegánsnak számít a fekete-fehér kombináció. Kifinomult és egyedi. csak meg kell találni a két szín tökéletes egyensúlyát.

    A ruhán, ha minimális mértékben jelenik meg a fekete (pl. egy kis csipke formájában), különlegessé teszi azt, bár nekem személy szerint a letisztult, fehér ruha jobban tetszik.

    VálaszTörlés
  7. Nekem olyan ravatal hangulata van.Ha idős a menyasszony,vagy már nem első házasság,elmegy,de egy fiatal párnál ez a dekadens hangulat lelombozó.Arra gondolnék,hogy nem teljes a boldogság,pl. nemrég meghalt egy közeli családtag.

    VálaszTörlés
  8. szerintem dekorácioban nagyon elegáns, viszont a ruhán hanyagolnám a fekete színt, meg személy szerint az tetszik ha a menyasszony csokra élő, színes virágokból van...viszont ismerek olyat aki alig várta, hogy levehesse a hófehér ruhát és átvegye a szokásos feketét - rock imádat miatt ...de hát mindenki másmilyen :)

    VálaszTörlés
  9. Szerintem nagyon elegáns, bár a csokorban nekem nem igazán tetszene, de egyébként szuper ötlet.

    VálaszTörlés
  10. Imádom a fekete-fehér dolgokat, legyen az fotó, ruha, dekoráció. De esküvőre nem alkalmaznám ezt az összeállítást. Talán-talán a vacsoránál, de kevesebb fekete székkel, mondjuk egy ilyen, egy olyan. Az esküvő a boldogságról szól, és azt a vidám színek, vagy a hófehérség tükrözi számomra legjobban. Másrészt, nem elhanyagolható a menyasszony külseje sem, hogy illik-e hozzá. Te olyan finom, szőke jelenség vagy, összenyomna ez a sok fekete. Úgyis azt csinálsz, amit akarsz, de ha tényleg érdekel a tanácsom, szerintem inkább fehér-halványlila, fehér-almazöld dekort csináltass. Igaz, hogy nem olyan "extra", de úgysem erre fognak emlékezni az emberek, hanem a mosolyodra. :)

    VálaszTörlés
  11. Mindenkinek arról szól az esküvője, amiről ő akarja, hogy szóljon.. :D Nehéz lesz a kérdés, hogy mit vennél ajándékba xy-nak, ha csak magadból indulsz ki... :D Egyszer csináltam a nagybátyám standjára egy ezüst fekete kirakatot karácsonyra, amikor a fekete is bejött divat színnek. Olyan mérges lett, hogy azt hittem megkerget... Nem viccelek, dőltek a vevők! :D Nagyon megosztó ez a színpár, de nem az sz-ámít mit mondanak mások, hanem hogy te mit szeretnél. ;)

    VálaszTörlés
  12. Nekünk jövő tavasszal lesz az esküvőnk. :) Mi úgy választottunk színeket, hogy nekünk is jó legyen, de azért a násznép se botránkozzon meg (idős, vidéki rokonok).
    A fekete-fehér nagyon sikkes és dekadens, ha megvan a megfelelő helyszín, akkor kellőképpen jól tud mutatni. Szerintem a menyasszonyi ruhán nem feltétlenül kell megjelennie, bár egy szép fekete öv valami csillogó csattal elegáns. (http://image.dhgate.com/albu_357060435_00/1.0x0.jpg)
    Ha mindenképpen ennél maradtok szerintem is érdemes belevinni még valami színt, valahogy nyári esküvőnél igényelne az ember kicsit élénkebbet (persze lehet hogy csak én) :)))
    Esetleg azon is érdemes elgondolkodni, hogy fekete helyett jól mutatna sötét éjkék, mélylila, stb... Ezen a képen (ha megjelenik) például inkább csak a díszítés háttereként van jelen, de így olyan mint egy szép nyári égbolt: http://article.tbdress.com/userup/tbdress/2013/10/2013101322245883.jpg

    Mindentől függetlenül: úgy döntsetek ahogy nektek megfelel, ez a ti napotok, ha valamiért nektek ez a kombináció a különleges és mögöttes tartalommal bír, akkor nem kérdés, hogy szuper lesz. :)

    VálaszTörlés
  13. Szerintem nagyon elegáns és különleges! Egy barátnőm konkrétan ugyanilyen fekete-fehér esküvőt szervezett a párjával, és remekül nézett ki! Black&White Party-nak hívták :):):) viszont akkor ragaszkodni kell ehhez a két színhez mindenben. Pl. koszorúslányok ruhája (oda mehet kicsivel több fekete), de a csokorban meg jól mutat a zöld.
    A menyasszonyi ruhánál figyelnék arra a helyedben, h kevesebb hangsúlyt kapjon a fekete. Arra gondolok, h láttam olyat, h felül a mellrésznél volt egy kis fekete díszítés, és a derekán egy vastag fekete szaténszalag, vagy csak alul a szoknyán körben egy kis hímzés, és ugyanúgy nagy masnira kötött szalag a derékrészen, szerintem ez gyönyörű, és nem túlzás, nagyon csinos és elegáns!
    Egyébként négy nap múlva lesz az esküvőnk, és mi szürkében illetve ezüstben gondolkodtunk (NEM, nem az ötven árnyalata miatt :D). Ezüstszürke csipke a boleróm, a vőlegény nyakkendője, a cipőm, a szalvéták stb. Nagyon szépek a monokróm színek is, különlegesebbek, és nem kell mindig lilában meg pinkben gondolkodni :)

    VálaszTörlés
  14. A saját esküvőm nem lenne ilyen, de képeken nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  15. Szerintem végtelenül elegáns, Hozzád, és a rocker vőlegényhez is nagyon passzol. Ruhára feketét csak mértékkel, szerintem..

    VálaszTörlés
  16. Nagyon kifinomult színkombináció, de sok mindentől függ, elsősorban a pár stílusától természetesen, valamint a helyszín sem mindegy egy ilyen összeállításnál. Fekete-fehér dekort egy kastélyban, vagy ahhoz hasonló stílusú helyen tudok elképzelni. Viszont, ha bedobtok mellé egy vidámabb színt apró részletekbe, úgy már kicsit oldja a komorságot. Mondjuk azért a fekete székszoknya már elég morbid! :D Ez persze csak az én véleményem, az a legfontosabb, hogy nektek mi tetszik. :) Nekünk szeptemberben lesz az esküvőnk, és a helyszín "színvilága" miatt a csokibarna-fehér színek fognak dominálni, és a napraforgó, mint kedvenc virágunk. :)

    VálaszTörlés
  17. A képen nagyon jól néznek ki ezek a szin kombinációk de szerény véleményem szerint semmi képp nem esküvőre valóak. Nem jó a divatot majmolni mindig. Ha ugyanis látatlanba elnézném azt mondanám vagy temetési tor, vagy valami bál de nem az esküvő jut erről eszembe sajnos a képekről. Számomra feketét használni esküvőn bad óment jelent mintsem szerencsét hozó szint. Én biztosan nem választanám bármennyire tetszik dekorációként kombinálva és bármennyire elegáns e két szin kombinációja de nem jó esküvőre. A másik amit ha megengedsz hogy elmondjam a véleményem. A fekete fehér ruha a legjobban és legelőnyösebben egy tél tipusú nőn kap hangsúlyt. Ahogy láttam képeken te nem ezt erősited igy szerintem téged nagyon elnyomna egy ilyen ruha. És a másik kérdés milyen szinbe lennének akkor a koszorús lányok feketében? Mert ugye fehérben nem volna jó ötlet, fekete fehérbe meg azért nem lehetnének mert abban te lennél. Más szinben meg nagyon rosszul festene a dolog. Ha pedig te fehér ruhában vagy és őket teszed fekete fehérbe ők fognak szinvilágilag teljesen elnyomni téged , legfőképp ha van egy tél tipusú hölgy a koszorús lányok közt és rajta nagyon ragyog ez a szinkombináció (nem túl szerencsés rád nézve) és jobban bepasszolni látványra a vőlegény sötét ruhájához. Szóval én óvva intenélek ettől a dekorációtól mert nem jó. Asztal dekorációnak sem mert a két szin párositása annyira erős hogy elnyomnak titeket. Nem tartom jó ötletnek esküvőre. Nagyon kevés embernek áll jól a fekete fehér szin és nagyon mellé lehet lőni vele.üdv Zsófi

    VálaszTörlés
  18. És még annyit füznék a dologhoz. Én amúgy imádom a fekete fehér kombinációkat de ahogy irtam nem esküvőn. Elnézve a képeket és elképzelve magam vendégként egy ilyen esküvőn én nem érezném jól magam egy félóra után, mert sokáig nézve ezt a dekorációt már nagyon zavaró, pontosan a fekete hangulat miatt. Nekem is inkább az jut róla eszembe hogy "valami" nem stimmel és le tudja lombozni az embert. Akkor is ha belekombinálnak egy harmadik szint. Ami már nagyon azt az érzést kellti hogy átmegy giccsparádéba a dolog. Egy korábbi hozzászólóval viszont nem értek egyet. Ha vendégséget szervezel igenis kutya kötelessége az embernek a vendégre is gondolni, nem csak saját magadra. Különben nagyon magadra fogsz maradni ha mindenben csak azt nézed téged mi tesz boldoggá és nem foglalkozol azzal hogy vajon más hogy érzi majd magát ha leül veled egy asztalhoz. Legyen szó akár egy esküvőről. Szerintem nagyon is számit az hogy a vendégek hogy érzik magukat, ha olyan esküvőt szervezel ahol van vendégsereg is. Ha az embert csak saját maga érdekli azért kár vendégségbe hivni valakit. Továbbra is úgy gondolom nem szerencsés olyan dekorációt választani ami elnyomó hangulattal bir, elnyomja azt is ami a lényeges az ifjú part. Egy ilyen dekoráció láttán a legtöbben erre fognak emlékezni majd (nagyon megosztóan) és nem arra hogy de szép volt az ifjú pár.

    VálaszTörlés
  19. Nekem tetszik a fekete fehér dolog, de ez már egy magasabb árkategória. Nálunk a dekoráció egy lufiszívben és pár (100) lufiban kb ki is merült. Asztaldísz az autódísz volt.
    Ruhán annak áll jól, aki vékony, az nem én vagyok
    A sötétbordó fehér is egy jó kombó, kicsit lágyabb, nekem nagyon bejött
    Viszont a dekorációnál fontosabb egy jó vőfély, és persze a kaja

    VálaszTörlés
  20. Most voltam hasonló esküvőn. Sajnos kevesebb fekete volt Beus ruháján, de így is gyönyörű volt. Az esküvői dekor és ezzel együtt a Beus menyecske ruhája is fekete-fehér-lime. Különleges, egyedi, nem gyászos.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...