2015. szeptember 24., csütörtök

elf baked szemhéjpúderek

Ma egy 2in1 jellegű poszttal jelentkezem. Megmutatom Nektek a kedvenc őszi szemhéjpúdereimet,  - hiszen lassan vége a jó időnek és jön az ősz -, sőt, nem csak megmutatom őket, hanem egy teszt keretein belül részletesen el is mondom, mit szeretek bennük!
A címből egyértelműen kiderül: ma az elf baked szemhéjpúdereiről lesz szó! :) Kezdjük is! :)


Csomagolás: Egyszóval? Egyszerű. Matt fekete alj, átlátszó, de egészen jól záródó, hangosan kattanó fedél. A márkajelzés és a termék neve fel van tüntetve rajta, de ezen kívül semmi más. A szín neve, a kiszerelés (3,5 gramm-osak ezek a szemhéjpúderek), az összetevők listája, a gyártás helye (Kína) a papírdobozon látható, amikben ezek a monók érkeznek.
A csomagolás tehát nem túl fancy, de ahogy a könyvet sem a borítója, a szemhéjpúdert sem a csomagolása alapján ítéljük meg, nem igaz? :D

Ennyi látható a kompakt hátulján

Színek, pigmentáltság, finish: 

Toasted: Meleg tónusú, közepesen sötét barackszín.




Burnt Plum: Burgundivörös.




Bark: Meleg tónusú, középbarna.




Mindhárom szín gyönyörűen pigmentált, mind fénylik valamelyest, de nem teljesen egyformán: a Burnt Plum kicsit visszafogottabban csillog, a Toasted és a Bark kb. ugyanúgy, de mindre igaz, hogy csodásan mutatnak a mozgószemhéjon.




Hát nem gyönyörű ez a bordó??!!

Textúra, illat: Tapintásra selymesek, egyáltalán nem darabosak, illatuk nincs. A Toasted és a Bark egy kicsit porol, de abszolút nem vészes, a Burnt Plum is alig.

Használat: Bár ezek égetett szemhéjpúderek, a Bourjois égetett szemhéjpúdereivel/pirosítóival szemben ezeknek nem keményedik meg a felületük, az idő múlásával nem változik az állaguk, nem kell őket kapargatni, kényelmesen, gyorsan lehet velük dolgozni.
Jó hír továbbá, hogy nagyon könnyen satírozhatóak, de nem veszítenek az intenzitásukból túl sokat.

Nedvesen és szárazon is használhatóak, de megmondom őszintén, én sosem használtam még őket nedvesen, mert szárazon is abszolút meg voltam elégedve velük minden szempontból.

Tartósság: Mindig szemhéjalapozóval használom őket, így nem jelent nekik gondot egy hosszú, 12 órás bevetés sem. :)

Beszerezhetőség, ár: Jelenleg az iherb-en nem kaphatóak ezek a szemhéjpúderek, de ITT, 1350 Ft-ért igen. :)

Emlékeztek még erre a (2013-as...nem most volt...) sminkes posztra? Akkor a Burnt Plum-ot használtam a szemhéjamon. :)


Összességében: Nem véletlenül kerültek bele ezek a monók a közelmúltban írt "kedvences" posztba! Semmi, de tényleg semmi rosszat nem tudok mondani róluk, szívből ajánlom Nektek ezeket a szemhéjpúdereket, higgyétek el, nem fogtok csalódni! :)


UI: Ez nem egy szponzorált teszt. A szemhéjpúdereket a saját pénzemen vettem, a webshoptól semmilyen kedvezményt, kupont vagy ajándékot nem kapok. A webshop linkjét csak a gyorsabb, kényelmesebb elérés miatt raktam bele a szövegbe. 

6 megjegyzés:

  1. Brutál jó színük van. Kár, hogy itt Erdélyben nem elérhetöek. :(

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű színek. Azt hiszem felkerülnek a kívánságlistámra :)

    VálaszTörlés
  3. Már az elf szlovákiai webshopja is postáz Magyarországra :)

    VálaszTörlés
  4. Csodásak ezek a színek, a smink pedig, amit velük készítettél egyszerűen tökéletes! Ugye csinálsz majd sminkes bejegyzést is a közeljövőben? ^^ Úgy szeretem az alkotásaidat :)

    VálaszTörlés
  5. Nálad vannak a legeeslegszebb swatch-ok és a leginkább eldogozott sminkek. Gyere több bejegyzéssel kérlek, úgy szeretlek olvasni. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...