2016. május 15., vasárnap

Zsákmány (Joy-napok, AVON, MUP, iparfüméria, iherb)

Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy a mostanában összevásárolt beauty cuccokkal teli lett egy polc...
Mivel régen volt már ilyen bejegyzés a blogon, gondoltam megmutatom mi mindent vettem az utóbbi hetekben/hónapokban, milyen tesztekre számíthattok a jövőben.


Évek óta a Londacolor professzionális hajfestékét használom, három havonta veszek egy tubust a 10/0-s árnyalatból. Egy ilyen 60 ml-es tubus két tőfestésre elég, a megfelelő oxival kiegészítve 2170 Ft az egész, vagyis egy hajfestés kicsit kerül csak többe, mint 1000 Ft, ez pedig nem sokkal több, mint egy doboz drogériás hajfesték ára, arról nem beszélve, hogy ennek sokkal jobb a minősége, mint a kiskereskedelmi forgalomban kapható verzióké.

A JOY-napok alkalmával lecsaptam a Garnier új, kétfázisú micellás vizére (az első benyomásaim nagyon pozitívak vele kapcsolatban!), egy Eva Longoria inspirálta, csodás, nude L'Oréal rúzsra, egy Garnier Ambre Solaire 30 faktoros naptejre, továbbá beszereztem az utánpótlást a kedvenc spirálomból, a Maybelline Lash Sensational-ből is.
Ja, egy csomag ebelin vattakorongot és egy FA dezodort is vettem, amiket állandóan újravásárolok, mert nagyon beváltak.

Az AVON rendelésem is megérkezett. Rendeltem egy nagyon fincsi, édes parfümöt/EDT-t, ami Silky Soft Musk névre hallgat, egy 50 faktoros naptejet - amit gyerekeknek szántak ugyan, de ez engem nem szokott zavarni -, illetve lecsaptam az AVON új, trópusi illatú Senses tusfürdőjére is, mert a katalógusban nagyon-nagyon finom volt az illata!

Az ebay-ről beszereztem az ARITAUM All day makeup fixer-ét is, amit már használgatok egy ideje, de még nem érzem késznek magam a tesztírásra.

Az iparfümériában is leadtam egy rendelést nemrég, így egy 500 ml-es Bioderma H2O Sensibio micellás víz, egy Bioderma Sébium Pore Refiner, egy ziaja narancsos bőrradír és a The Balm Frat Boy pirosító boldog tulajdonosa is vagyok már. :)


A MUP-ból is érkezett ez-az. Egészen pontosan egy Sigma paletta - a Brilliant and Spellbinding -, egy Sleek "A new day" paletta, egy színtelen DUO műszempilla ragasztó és néhány MIYO termék: egy színtelen kompakt rizspúder, egy antibakteriális (színezett) kompakt púder, egy gyönyörű kék szempillaspirál, egy pirosító, egy szájfény, egy hyaluron savas alapozó és egy fekete szemceruza is.


Végül, de nem utolsósorban az iherb-ről rendeltem egy Plus White 5 minute fogfehérítő készletet is, amit május végén kezdek majd el használni, hogy június 11-re, az esküvőnkre tutira szép fehérek legyenek a fogaim.


Na, miről írjak tesztet először?? :)

3 megjegyzés:

  1. Én az alapozóról olvasnék szívesen!:) Nagyon jó dolgokat vásároltál. ♥

    VálaszTörlés
  2. Az Avon fényvédőről még nem hallottam, ha szépek az összetevői lehet megrendelem. Köszi a tippet :D
    A Maybelline szempillaspirál nekem is nagy kedvenc, épp újravásárlós. Sajnos a Garnier micellás vízről nem olvastam jókat, ezért nem merem kipróbálni.
    Sok boldogságot kívánok Nektek! >:D<

    VálaszTörlés
  3. A Miyo termékekről írj, mindjárt leadok egy zsáknyi rendelést, nagyon csábítóak az árak.:D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...