2017. január 22., vasárnap

Sleek - Goodnight Sweetheart paletta

Azt hiszem, a Sleeknek sikerült megalkotnia a valaha volt legszebb palettáját. Gyönyörű a csomagolása, gyönyörűek a színei, sőt még a paletta fantázianeve is szép...Goodnight Sweetheart.

Jó hír, hogy ezek a színek mindenféle szemszínhez passzolnak, így senkinek nem kell kimaradnia a jóból. :) A rossz hír az, hogy limitált kiadású palettáról van szó.


A csomagolásra nem vesztegetnék időt: ugyanúgy néz ki, mint minden Sleek paletta, azzal a különbséggel, hogy a jobb alsó sarkában ott van a paletta fantázianeve.


Ami a színek pigmentáltságát és textúráját illeti, ez a paletta hibátlan! A Sleek két legutóbb megjelent nude palettájánál nem voltam minden egyes színnel megelégedve, elég hullámzó volt a szemhéjpúderek teljesítménye, de erre a palettára ez kicsit sem jellemző! Minden szín kiválóan pigmentált (talán egyet kivéve), függetlenül attól, hogy matt vagy fényes színről van szó.

A textúrájuk is a megszokott: a fényeseké a szokásos krémes jellegű, a mattak kellemes tapintásúak, a csillámok nem potyognak. Könnyű őket satírozni, építhetőek...hiszen tudjátok.

Egyébként 2 duókróm, 2 csillámos-fényes, 1 csillámos-matt, 5 metálfényű és 2 matt teljesen szín van benne.
Minden egyes színnek szívmelengető, simogató vagy éppen érzéki neve van, a szerelemhez és az intimitáshoz kötődnek. Lássuk őket közelebbről! :)Seduction (csábítás): A paletta egyik csillámos színe. Ő egy apró ezüst csillámokkal teli metálfényű csoda, egy ezüstös, világos barna/taupe. Az egyik kedvencem! <3

Velvet Wrap (bársony borítás): Ő egy metálfényű, nagyon-nagyon szép burgundi árnyalat. Önmagában is megállja a helyét, ha nagy rohanásban vagy és nincs időd komolyabb sminket csinálni.

Romance (romantika): Matt padlizsánlila, a paletta legsötétebb árnyalata. Nagyon szépen pigmentált, hasznos kis szín, jól passzol a többihez (kivéve talán a barnákat).Lingerie (fehérnemű): A paletta egyik duókróm színe. Erőteljes világos sárga/arany fénye van, az alapszíne kissé rózsaszínes, kicsit bézs és kicsit fehér is egyben. Nehéz leírni...látni kell. :) Egy biztos: szemet gyönyörködtető darab!

Dusk (szürkület): Hideg fényű, közepesen sötét barna. Nem a paletta legizgalmasabb színe, de ha engem kérdeztek, határozottan szép.

Love (szerelem): Meleg tónusú, meleg fényű rózsaszín. Szintén nem túl izgalmas, ugyanakkor tökéletesen illik a paletta hangulatához és paletta többi színéhez. Én is beválogattam volna a palettába.

By The Fire Side (a kandallónál): Ő egy metálfényű, rezes szín. Hasonlít a Velvet Wrap-ra, de valamivel világosabb.

Hold Me Tight (tarts/ölelj szorosan): A pan-ben barnának néz ki, de felvíve inkább szürke, barnás alappal. Örülök, hogy nem egy egyszerű matt sötétbarna, hanem egy picit különlegesebb, matt sötétbarnából ugyanis van itthon bőven.

Sweet Dreams (édes álmok): Fényes, meleg tónusú sötétbarna, ezüst csillámokkal. Szép. :)
Love Is In The Air (a szerelem van a levegőben): Ő egy metálfényű, hideg tónusú, közepesen sötét lila. Csodás füstös lila sminket lehet összerittyenteni. :D Szeretem!

Snuggle (összebújás): A MAC Blue Brown pigmentjének dupe-ja, Sleek módra. Krémes, metálos, barnás-türkizes, irizáló gyönyörűség. Nagy kedvenc! Igazából jobban szeretem ezt a szemhéjpúdert, mint az eredeti MAC pigmentemet...

Sleeping Beauty (csipkerózsika/alvó szépség): Ő a kakukktojás. A szín alapja egy matt, világos, meleg tónusú szürke, de van benne némi ezüst csillám is, ami azonban nem igazán látható sem a pan-ben, sem a szemen. Nem olyan pigmentált, nem olyan szép, mint  többi szín. Lehet, hogy kikapargatom a palettából és belepréselek a helyére egy másikat, de előtte mindenképpen megpróbálom használom majd még 2x-3x, hogy biztos legyek a dolgomban. Ha nem lesz meggyőző, akkor megreformálom a palettát.


Jelenleg nincs készleten a MUP-ban, de ha még elérhető lesz, csapjatok le rá! Nem fogjátok megbánni! Már csak a duókróm színekért is megéri kiadni azt a 3150 Ft-ot. :)

3 megjegyzés:

  1. Az ebay-en találtam, de dupla áron, kb. 6000 Ft-ért...:S
    http://www.ebay.com/itm/SLEEK-MakeUp-i-Divine-Lidschatten-Palette-Good-Night-Sweatheart-ltd-Edt-OVP-/182453884091?hash=item2a7b1954bb:g:WE0AAOSw4GVYHKAN

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...