2017. január 6., péntek

Teszt: MIYO Beauty Skin Fluid alapozó

Miután kipróbáltam a MIYO rizspúderét, tudtam, hogy alaposabban körül kell néznem ennek a márkának háza táján és esélyt kell adnom néhány más MIYO terméknek is.
A hialuronsavval és vitaminokkal (A,C,E) gazdagított, olajmentes alapozójukat nagyon szimpatikusnak találtam és mivel egy ideje ismét BB krém/alapozó lázban égek, le is csaptam rá, annak ellenére, hogy akkoriban nem sok véleményt lehetett róla olvasni a neten. Mivel lassan kezd elfogyni, elérkezettnek látom az időt, hogy megírjam róla a véleményemet. :) 
Csomagolás: Olyan, amilyennek lennie kell. Nem túl fancy - az igaz, de helytakarékos és praktikus, mivel viszonylag kicsi, könnyű és tubusos. A design oké, árszínvonalának megfelelő, nem panaszkodom.    

Illat: Van egy kis krémillata, de nagyon enyhe, alig érezhető. 
Fedés: Nagyon-nagyon szépen fed - erős közepesnek mondanám -, de kicsit sem maszkos hatású.
Állag, használat: A tömörebb, kevésbé híg alapozók családjába tartozik, de egyáltalán nem nehéz eloszlatni, sőt! Nagyon szépen terül, nem szárad túl gyorsan, de nem is marad tapadós az arcom tőle sokáig és szerencsére egyáltalán nem ül bele a pórusokba sem. 
Az erős fedése és a masszív állaga ellenére természetesnek, üdének látom a bőröm, ráadásul a tapintása is kellemes, nem nehéz érzetű egyáltalán.
Szín: Az én színem a 03-as Nude, ami tökéletesen passzol hozzám: világos, sárgás, de nem narancssárgás. Összesen 6 színben kapható egyébként.

Tartósság: Szuper! Az orrom persze pár óra után kifényesedik és az államon is megkopik egy kicsit a nap végére (ahogy minden alapozó), de az arcom két oldalán és a homlokomon este is olyan, mintha akkor kentem volna fel. Pozitív, hogy a kifényesedést ugyan nem gátolja meg teljesen, viszont egyrészt valamelyest csökkenti, másrészt ha az olajat felitatom a problémás részekről, akkor a kezelt területen a fedése ugyanolyan szép marad, mint az arcom többi részén. Nem kopik meg, nem áll össze, nem lesz “cakey”.
Ár/beszerezhetőség: 995 Ft (30 ml) a MUP-ban. 
Összességében: Ez egy nagyon-nagyon jó alapozó! Nagyon tartós, jól szabályozza a faggyútermelést, könnyű vele dolgozni, erősen fed, mégis természetes a tapintása és a látványa is. Magabiztosnak érzem magam és szépnek, már-már tökéletesnek látom a bőröm, ha ezt az alapozót használom. Mostantól mindig lesz itthon belőle egy tubus. Kedvenccé vált. :) 

1 megjegyzés:

  1. Hű de jól hangzik! És az ára is nagyon baráti! :) Nem próbáltam még semmit a Miyo-tól, de ha rendelésre adom a fejem, ez biztos a kosaramba fog kerülni. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...