2017. február 13., hétfő

Kedvencek közt is kedvencek!

A mai posztban csak és kizárólag olyan termékekről olvashattok, amiket egyenesen I-MÁ-DOK! Olyanokról, amik hibátlanok, amikben teljesen és tökéletesen megbízom, amikről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni...

Nem havi kedvencek, nem 2016-os kedvencek...hanem olyan termékek, amik kategóriájukban szerintem a legjobbak! :) Íme:


Catrice HD liquid coverage alapozó: Mostanában a csapból is ez az alapozó folyik, nem véletlenül! Teljes meggyőződéssel állítom, hogy az általam próbált összes alapozó közül (beleértve a koreai BB krémeket, a Clinique alapozómat, és az összes drogériás alapozót, amihez valaha közöm volt) az egyik legjobb, ha nem a legjobb! Nagyon-nagyon tartós, magas fedésű, nem fényesedik át hamar, könnyű felvinni, nem maszkhatású, kellemes az állaga, kellemes viselni, szép matt a finishe...a zsíros/vegyes bőrűek álma, ráadásul rendkívül jó - ahhoz képest, hogy mennyit tud nevetséges - áron! Ha tehetitek, mindenképpen próbáljátok ki! Eszméletlen, hogy mennyire jó ez az alapozó!!

Catrice liquid camouflage high coverage korrektor: Az előbb említett alapozó megfelelője korrektor formában. Rendkívül jól fed, nagyon tartós, könnyű vele dolgozni, nem ül be a szem alatti ráncokba, nem szárít, nem látszik vastagnak. A legjobb korrektor, amivel valaha dolgom volt! Simán lekörözi a NYX HD korrektorát és a Missha Under Eye Brightenerét is (amiket eddig kedvenceimnek neveztem), egyszerűen tökéletes!

Kryolan matt szemhéjpúder - Sahara: Jóformán nem telik el úgy nap, hogy ne nyúlnék ezért a szemhéjpúderért. Számomra Ő a nagybetűs, a tökéletes satírozószín. Mindenféle szín mellett megállja a helyét, teljesen matt, kiadós mennyiséget kapunk a pénzünkért (1300 Ft/db a Szépségcenterben), egyenletesen fed és ami a lényeg: pillanatok alatt el tudom mosni vele az éles széleket, illetve szinte azonnal össze tudom mosni a színeket. Kezdőknek és állandó rohanásban élőknek kötelező darab, de mindenki másnak is szívből ajánlom, mert tényleg álom ezzel a színnel dolgozni!

NYX intense butter gloss(ok): A NYX intense butter gloss szájfények tulajdonképpen nem szájfények, sokkal inkább folyékony ajakrúzsok. Lényegében olyanok, mint a márka xtreme lip creamjei (maximális fedésűek, erőteljes fényűek, kellemes textúrájúak), csak más néven futnak, más színekben elérhetőek és kicsit más a csomagolásuk is. Mindegyik szín imádnivaló, de a vásárlók körében a legnépszerűbb árnyalat és egyben az én személyes kedvencem is a Tres Leches, ami egy abszolút hordható, nem túl világos, de nem is túl sötét nude szín. (A héten megmutatom az összes általam birtokolt színt, úgyhogy...stay tuned!:) Ha kedvező áron szeretnél szuper folyékony ajakrúzshoz jutni, Őt ajánlom! Ezekben az ajakkencékben nem fogsz csalódni!

Missha super aqua peeling gél: Ez a peeling gél...kiváló! Nincs erőteljes illata, praktikus a csomagolása, jó az állaga, nem túl drága, ráadásul iszonyúan hatékony! A bőröm utána kifogástalan állapotba kerül, nem feszül, nem húzódik, nem csikorgósan sima, de nagyon-nagyon-nagyon tiszta, sima és pihe-puha lesz tőle! Még a pórusaim is vállalhatóvá válnak utána, ami nagy szó!
Nagyon-nagyon szeretem ezt a peelinget, biztos hogy állandó tagja lesz a bőrápolási rutinomnak hosszú-hosszú évekig!


Most ennyi Csajok, remélem hasznosnak találtátok a posztot, sziasztok! :)

7 megjegyzés:

  1. A Missha peeling-el és a catrice korrektorral abszolút egyetértek, a HD alapozóval kapcsolatban nekem vannak fenntartásaim, de azért szívesen elhasználom ezt az üveget, a NYX ajakkencémet pedig szerettem, de mégsem annyira, hogy újravegyem. :)

    VálaszTörlés
  2. Szió! Akármilyen módon próbálom, beleül a kisebb ráncokba és tottttálisan kiemeli az orromon és környékén levő mitteszereket/azok helyét. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó...az valóban kellemetlen. Akkor max. egy jó primerrel lehet javítani rajta. (Bár ezzel nyilván nem mondtam újat.:)

      Törlés
  3. Szia!
    Nagyon zsíros bőrre melyik alapozót ajánlanád? Miyo-t, vagy ezt a Catrice-t?
    Foltos is a bőröm, ezért a fedés is fontos szempont.

    Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt! A MIYO is nagyon jó, de a Catrice-szel tovább maradt matt a T vonalam.

      Törlés
    2. Szia,
      Köszi! :) A MIYO-val az is a bajom, hogy nehéz kiválasztani a színt. Nincsenek a neten tesztek, és a MUP oldalán lévő minta alapján nehéz eldöntetni, hogy melyik passzol a bőrömhöz.
      Akkor a Catrice lesz, csak találjak egy olyan drogériát, ahol van is a polcon! :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...