2017. február 17., péntek

NYX Intense Butter Gloss szájfények

A TOP 5 kedvenc ajakra való sminkcuccom közt stabil helye van a NYX intense butter gloss szájfényeknek. A hét elején az aktuális kedvenceimről írt posztban már röviden kifejtettem, hogy miért, most pedig megmutatom hogy hogyan mutatnak élesben. :)






A NYX intense butter gloss szájfények árnyalatai sütemények illetve édességek után kaptuk a nevüket, sőt! Minden egyes színnek más más illata van, a fantázianeveket ihlető süteményekkel összefüggésben.

Ennek megfelelően a Tres Leches tejes illatú (olyan az illata kb. mint a tejproteines hajpakolásnak), a Toasted Marshmallow édes és cukorkás, a Chocolate Crepe pedig csokis illatú. :)



Tres Leches: Számomra Ő a tökéletes nude. Nem túl világos, nem túl barna, nem túl sötét, nem túl élénk. Barnás-bézses-rózsaszínes és barackos is egyszerre. Sötét, füstös szemekkel vagy no makeup sminkekhez is ideális, mindenféle bőrszínnel kompatibilis.
Azokon a napokon, amikor ezt a színt viseltem, többen is megjegyezték, hogy mennyire szép a rúzsom...nem véletlenül! Csodaszép ez a szín! Imádom! :)








Toasted Marshmallow: Ez egy lilás-bordós, sötét, de hétköznap is abszolút viselhető szín. Gyönyörű! Tipikus őszi-téli árnyalat, de meleg tavaszi estéken is megállja a helyét. Őt is nagyon szeretem, jó választás volt.







Chocolate crepe: A tégelyben elég ijesztő, tökéletesen barna színe van, de élesben már sokkal hordhatóbb ez a rúzs! Ez egy barnás-bordós-pirosas szín, a 90-es évek rúzsdivatját idézi.
Tény, hogy ez az árnyalat nem mindenkinek áll jól, de rajtam működik, ezért én - a trendektől függetlenül - gyakran hordok ilyen színeket.
Ma reggel is Őt választottam és be is zsebeltem vele pár dicséretet.;)







A csomagolásukkal kapcsolatban nincs sok mondanivalóm - tök rendben van, a pigmentáltságukra sem lehet panasz, hiszen egyetlen vékony rétegben is tökéletesen fednek és nagyon kellemes, kellően krémes és folyékony az állaguk. Az egyetlen hátránya a teljes fedésnek, hogy igen precíznek kell lenni a felvitelnél, tükör és idő is kell ahhoz, hogy igazán szép legyen a végeredmény. Az evést/ivást nem igen bírják, de ez így van a legtöbb ajakrúzzsal/szájfénnyel, szóval emiatt nem panaszkodom.

Tudom, hogy jelenleg a matt ajakkencék vannak divatban, de akik nem szeretik a teljesen matt rúzsokat vagy unják már ezt a trendet, azok próbálják ki a NYX intense butter gloss szájfényeket.
Ezeket a kencéket egyszerűen nem lehet nem szeretni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...