2017. május 29., hétfő

Notino zsákmány

Anti-haul posztok ide vagy oda, Konmari módszer ide vagy oda, tudatos vásárlás ide vagy oda, néha leküzdhetetlen vágyat érzek, hogy leadjak egy-egy nagyobb rendelést a kedvenc webshopjaim egyikében.

A mai poszt egy ilyen hirtelen felindulásból elkövetett vásárlás eredménye, amivel egyébként különösen elégedett vagyok. Úgy néz ki, hogy most sikerült nagyon-nagyon jó cuccokat összeválogatnom, amik közül jó pár biztosan nagy-nagy kedvenc lesz. :)

Ha kíváncsiak vagytok, hogy miket vettem, olvassatok tovább! :)


Rendeltem utánpótlást az egyik kedvenc mattító púderemből, a Maybelline Affinimat púderéből, mert ebből mindig kell lennie itthon egynek!


A reggeli rohanásban ritkán nyúlok kontúrpúderért - általában csak fontosabb események alkalmával használok ilyesmit -, de ez az artdeco darab nagyon izgatta a fantáziámat. Bár szeretem a Sleek Face Form Kit-jében található kontúrozómat (ami valószínűleg még évekig kiszolgált volna egyes egyedül is), nem bírtam magammal és megrendeltem az artdeco kontúrpúderét is, Milk Chocolate színben.


Rendeltem egy tubussal a Bioderma zsíros/vegyes bőrre szánt bőrradírjából is, mert korábban volt hozzá szerencsém és nagyon-nagyon szerettem.


Nagyon-nagyon jókat hallottam a MUR kifényesedést gátló sminkfixálójáról is, úgyhogy Őt mindenképpen be akartam szerezni még a hőség előtt. Tegnap kipróbáltam, egyelőre annyit tudok róla mondani, hogy IMÁDOM!!! :D


A Batiste szárazsamponoknak köszönhetően már csak minden másnap mosok hajat, ami még mindig elég sok, de sokkal jobb, mintha minden egyes nap megtenném. A cherry és a tropical illatú változatok után most megrendeltem a blusht és az orientalt is, remélem ezeket is szeretni fogom. :)



Bár én inkább rúzsos vagyok, mint szájfényes, azért néha-néha (egy-egy rúzs fölé) én is használok szájfényt. Ha pedig szájfény, akkor csak és kizárólag a NYX butter gloss-ok jöhetnek szóba. A notinon jelenleg 3 szín kapható - remélhetőleg idővel egyre több lesz elérhető -, ez az árnyalat a Maple Blondie.


A NYX butter szájfényei mellett a NYX butter rúzsai is stabil helyet foglalnak el a szívemben, mert hihetetlenül pigmentáltak, nagyon kellemes őket viselni, csodaszép árnyalatokban kaphatóak, ráadásul az áruk sem vészes. Mivel mostanában odavagyok a kicsit lilás, élénk, "hot pink" jellegű színekért, muszáj volt lecsapnom erre a rúzsra, ami a Razzle nevet viseli.


A notino-s csomagomban kb. mindig találok egy-egy ajándék illatmintát, aminek nagyon szoktam örülni, mert mindig abban reménykedem, hogy ily módon egyszer csak rám talál az új nagy kedvenc illatom, amiért majd megint úgy tudok rajongani, mint annó a DKNY vaníliás süti inspirálta parfümjéért.
Előljáróban annyit, hogy a siker még várat magára, Beyonce illatát ugyanis biztosan nem nekem találták ki, de természetesen a benyomásaimat megírom később pár mondatban erről a parfümről is.



Végül, de nem utolsósorban a virtuális kosárkámba került 3 Yankee Candle gyertya is. Egyet magamnak, egyet a férjemnek, egyet pedig az adott évszaknak megfelelően választottam. A kis méretű gyertyákat választottam, mert azok az árukat és a mennyiségüket tekintve jobb vételnek tűntek, mint a tartok.





Ti is sűrűn vásároltok a notinotól? Miket vettetek legutóbb? :)

1 megjegyzés:

  1. A `vanilla cupcake` az egyik kedvencem a YC/tol, szerintem szeretni fogod! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...