2017. július 28., péntek

Teszt: MAKEUP REVOLUTION I ♥ Makeup Chocolate Love - rengeteg képpel!

Mikor elhatároztam, hogy én is kipróbálok egyet a sokak által szeretett Makeup Revolution paletták közül, sokáig töprengtem, hogy melyik is legyen az. (Van nekik vagy 30.)

Mindenképpen valamelyik Too Faced paletta hasonmásra akartam lecsapni, mert a TF paletták sajnos nálunk nem kaphatóak, sőt külföldről sem lehet őket ide rendelni, ráadásul elég drágák is.

Végül a Chocolate Love nevűt választottam, ami a Too Faced Chocolate bon bons paletta...pofátlan koppintása...khm...dupe-ja. :)


A csomagolása tök cuki! Olvadt táblás csoki minta, ráadásul mindez pinkben...
Nagyon édes, nagyon csajos, egyedi darabja lehet a legkisebb és a legnagyobb sminkes kincsestáraknak is. Kicsit mondjuk vaskos és kicsit nehéz is, de nagyon-nagyon ari. :)A színek nevei sajnos fóliára kerültek, de legalább jó nagy a tükör, amit én akkor is értékelek, ha alapvetően nem a paletták tükreit használom a szemem sminkelésekor.


A szemhéjpúderek textúrája finishenként eltér, de mind a matt, mind pedig a fényes színek jól muzsikálnak. A mattak selymes tapintásúak, jól satírozhatóak, a fényesek szinte krémes érzetűek, szintén jól satírozhatóak. Nincs velük semmi, de semmi baj. :)

A színek (egy-két kivétellel) szépen pigmentáltak. A fényesekre egyáltalán nem lehet panasz, a mattak közül pedig szerencsére csak a satírozó színek gyengébbek, ami nem is baj, mert így könnyebb szép átmenetet kialakítani velük.

Lássuk a színeket és a mintákat kicsit közelebbről! :)Azt hiszem a színek részletes bemutatása nélkül is egyértelmű, hogy milyen szép színei vannak ennek a palettának, és hogy mennyire pigmentáltak a színek.
A kedvencem a babarózsaszín, a lila és a barackos-bronzos-arany szín (ami egyébként tökéletes hasonmása a MUG Grandstand nevű foiled szemhéjpúderének), de a zöld színt kivéve tulajdonképpen az összes színt szeretem. (Az a zöld nem az én színem.)

Összességében: Most már értem, hogy miért szeretik olyan sokan a MUR palettákat! Ennek a palettának persze nem olyan a minősége, mint a Too Faced palettáké (hiszen a TF szemhéjpúderek teljesen más állagúak, eldolgozni is könnyebb őket, és több, különbözőbb finish-sel operálnak), sokkal inkább a Sleek paletták teljesítményére emlékeztet. Na jó, lényegében tök ugyanazt nyújta, mint a Sleek, szóval nálam nyert ügye van. :D

Visszatérve a Too Faced Chocolate Bon Bons nevű palettájára...Ha engem kérdeztek, a MUR palettája ár-érték arányban jobb. Mióta megvan ez a paletta, kicsit sem vágyom a Too Faced méregdrága palettájára, elvégre megkaptam a vágyott színeket, amik szemhéjalappal tartósak, szépen pigmentáltak és meglepően jól satírozhatóak, ráadásul mindezt harmad/negyed áron.

Ez a paletta - vagyis a Chocolate Love - 4890 Ft-ba kerül a notino-n, ami szerintem nem pénz egy ilyen szuper palettáért! :)


Nektek melyik a kedvenc MUR palettátok?

7 megjegyzés:

 1. Csak egy gyors megjegyzés: a sephora.fr és a sephora.cz is szállít Magyarországra, és mindkettőnél kapható a Too Faced :) a cseh oldal postaköltség szempontjából jobban megéri, és rekordsebességgel megérkezik minden (nekem 4-5 nap alatt megjött a csomagom). Ez persze a Too Faced paletták árán nem változtat, de ha valaki az igazira vágyik, akkor szerencsére van lehetősége megvenni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nahát, erről fogalmam sem volt! Nagyon köszi az infót! :D

   Törlés
  2. Létezik, hogy 30 EUR a szállítási díj a Franciaországból Magyarországra? :O
   Nem nagyon enged mást kiválasztani a Sephora.fr, amit igencsak sokallok.

   Törlés
  3. a cseh oldalon kb. 12 euróra jön ki a szállítás.

   Törlés
  4. Igen, én is úgy láttam. Akkor onnan fogom megrendelni. :) Nem tudod véletlenül, hogy hány nap alatt ér ide a csomag a csehektől?

   Törlés
  5. Azt nem tudom, csak az van odaírva, hogy 2-3 nap, amíg összerakják a csomagot. Ha valamit nem értenél az oldalon, nyugodtan írj, tudok csehül. :)

   Törlés
 2. Gyönyörű színek vannak ebben a palettában, és látszik, milyen jól pigmentáltak. Picit irigykedem most! :P :D

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...