2017. augusztus 30., szerda

Miket vettem augusztusban?

Hogy megkaphassam a Max Factor mini sminkes bőröndjét, minimum 7000 Ft értékben kellett vásárolnom a Müllerben MF termékeket. Nem volt nehéz. :) A képen szereplő pirosítót már régen kinéztem magamnak és szükségem volt egy új spirálra is, úgyhogy a Maybelline Lash Sensational helyett most egy MF spirálra csaptam le, a Velvet Volume Lash Effectre.
A MF spirálokat most egyébként is 25% kedvezménnyel vehetjük meg a Müllerekben, szóval nem sokat teketóriáztam. :) A bőrönd amúgy tök szupi, kihajtható kis fiókjai vannak, nem is nagy, nem is kicsi, masszív...simán belefér a mindennapi sminkes túlélőkészletem, amit ősztől-tavaszig a kocsiba teszek szükség esetére.


Egy kakukktojás! A Crest 3D White fogfehérítő szettjét ugyanis nem vettem, hanem tesztelésre kaptam a Crest 3D White magyarországi képviseletétől. (fogfeherito-matrica.com) Nagyon szerettem volna elkezdeni a tesztelést már aznap, mikor megérkezett a csomag, de pechemre pont a múlt héten esett ki két tömésem, és amíg azokat nem pótolják, nem akarom/nem merem elkezdeni a fogfehérítést. Hiába...Murphy dolgozik. :P


Erre a Remington bikinivonal formázóra azért csaptam le, mert abban reménykedem, hogy ettől kevésbé fog kipattogni a bőröm, mint mikor a hagyományos borotvámat használom. Akár beválik, akár nem, lesz róla teszt, az biztos. :) (Az Auchanban vettem egyébként.)



Az ebayről rendeltem két csodálatosan szép Milani pirosítót, mégpedig a Rose kollekcióból, Romantic Rose és Tea Rose színben. /A Romantic Rose sajnos túl világos az én bőrömön, Ő ezért biztosan Blog Sale-re kerül./



Tönkrement a Beauty Blenderem, ezért rendeltem belőle utánpótlást a BeautyBayről. Nem olcsó - tudom -, de minden pénzt megér! :)



Végül, de nem utolsósorban a Sephorából megrendeltem a Too Faced Natural Eyes palettáját is (magamnak magamtól szülinapomra:), amit lényegében mindennap használok, mivel a mérete miatt nagyon kis kezes és olyan színek vannak benne, amikre minden egyes nap szükségem van. Róla is lesz teszt, előljáróban annyit, hogy abszolút nem bántam meg, hogy megvettem ezt a palettát! :)



Miről legyen először teszt? Mire vagytok a leginkább kíváncsiak? :)

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...