2017. szeptember 1., péntek

Nails of the month - Elegancia mindenek felett

Úgy terveztem, hogy szeptemberben "Ferrari piros" körmökkel nyomulok majd, de a körmös székében végül úgy döntöttem, hogy csináljunk valami nagyon szolidat és nagyon elegánsat. Miért? Mert ebben a hónapban két esküvőre is hivatalosak vagyunk és a piros körmök nem passzoltak volna a ruhákhoz, amiket tervezek felvenni.

Ezért maradtunk a jó öreg francia körmöknél, amik bárhol, bármikor megállják a helyüket, de hogy ne legyen olyan unalmas az egész, egy kis csavart most is vittünk a dologba. :)

A gyűrűsujjaimra - remélem jól emlékszem illetve jól tudom - egy kötés nélküli zselé réteg került, amibe egyszerűen beleszórtuk (na jó - a Zsuzsi szórta bele) a csillámport.

Mivel a csillámpor tetejére nem került fényzselé, és mivel a csillámot nem úgy vittük fel, hogy belekevertük a zselébe, nem lett annyira homogén és annyira sima a köröm felülete, mint máskor, hanem egy kicsit érdes, textúrált maradt. Kb. mint egy homoklakk.

Íme:





Többek közt az tetszik ebben a technikában, hogy a csillámok valahogy másképp csillognak, mint a hagyományos csillámos körmök esetén. Nem jobban és nem kevésbé, másképp.


Szerintem szép, elegáns, de közben érdekes is lett a végeremdmény. Nekem legalábbis nagyon tetszik. :)


Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

1 megjegyzés:

  1. Nem kötés-, hanem fixálásmentes a zselé. ;) Egyébként nagyon csini lett! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...