2017. szeptember 22., péntek

Crest 3D White fogfehérítő matrica

Aki követi az amerikai illetve külföldi bloggereket/vloggereket, annak biztosan nem kell bemutatni a Crest 3D White fogfehérítő matricáit. Gyakorlatilag mindenki imádja, rossz véleményt keresve sem találni róluk a neten. 

Éppen ezért, mikor jött az e-mail, hogy lenne-e kedvem tesztelni a termékeiket, nagyon-nagyon megörültem, mert mindig is elégedetlen voltam a fogaim színével és mert a korábban látott videók alapján tudtam, hogy az egyik legjobb - ha nem a legjobb! - otthoni fogfehérítő módszert lesz lehetőségem kipróbálni. 


Mivel csak ma este kezdem el a tesztelést, egyelőre tapasztalatokról, eredményekről, sőt még az első benyomásokról is korai lenne beszélni, addig is viszont, amíg tart a kúra, járjuk körbe kicsit ezt a márkát és a tesztelésre kapott termékeket. (A következő néhány bekezdésben olyan információkat osztok meg veletek, amiket a Crest 3D White honlapján (
https://fogfeherito-matrica.com/) találtam. A személyes élményeimről egy másik posztban fogok beszámolni.)

A CREST gyártója az amerikai Procter & Gamble. A márka az USA piacán 1955 óta van jelen, és ebből már több, mint 45 éve az USA piacának vezető terméke a foghigiénia területén. 



A márka legnépszerűbb termékei a fehérítő matricák, de vannak magas minőségű fogkrémeik, illetve szájvizeik, fogzseléik és fogselymeik is. Termékeit az Amerikai Fogászok Szövetsége is elismeri és ajánlja, sőt, a Crest matricák számos alkalommal nyerték el különböző szakmai szervezet díjait.  




A hatékonyságuk titka elvileg az, hogy ezek a matricák hasonló összetevőket tartalmaznak mint amelyeket a fogorvosok használnak a professzionális fogfehérítésnél, illetve hogy a fehérítő anyagok a fehérítés teljes tartama alatt érintkeznek a fogakkal, miközben a fehérítő gél gyakorlatilag egyáltalán nem keveredik a nyállal. 

A fogak hagyományos fogkrémmel való tisztítása csak a felületi szennyeződéseket távolítja el, a Crest fogfehérítő matricák viszont a fogzománc alatti elsárgult mikro-szennyeződésekre is hatnak. Így megszabadulhatunk a fogaink sárgás árnyalatától és gyönyörű fehérré varázsolhatjuk őket. Az eredmény már 3-5 nap után láthatóvá válik.   

A használatuk biztonságos, a matricák klinikailag teszteltek, nincsenek negatív hatással a fogzománcra (ezt az Amerikai Fogászok Szövetsége is megerősítette) vagyis a fogaink éppen olyan egészségesek lesznek a fogfehérítés után, mint előtte. :)

A matricák használata egyszerű, nem kellemetlen. Fogfehérítés közben tévézhetünk, netezhetünk, sőt azokkal a matricákkal, amelyek rendelkeznek az Advanced Sealt erős rögzítés technológiával, akár zuhanyozhatunk, sőt ehetünk és ihatunk is a fehérítés alatt!! 

Jól hangzik, igaz? :)

A Crest többféle fogfehérítő matricát forgalmaz, ezeknek eltérő lehet a fehérítő hatásuk, illetve eltérhet a kúra hossza (napokban), az egyszeri használat hossza (percekben), a tapadási technológiájuk és természetesen az áruk is. 

Az én csomagomban a Professional Effects verzió volt, illetve kaptam egy Crest 3D White Brilliance fogkrémet is (ez segít megőrizni a fogak fehérségét a kúra letelte után) és persze egy részletes használati útmutatót is.  





Erről a matricáról azt kell tudni, hogy: 
- ezek a Crest kínálatának legnépszerűbb matricái, 
- a gyártó szerint ez a legjobb ár/érték arányú készlet (hiszen a fehérítés magas szintjét nyújtja kedvező áron),
- 20 napon keresztül használatosak, naponta 30 percig (fokozatos, többnapos fehérítésről van szó, amely rendkívül hatékony és tartós eredményt hoz, illetve a kvázi rövid hatóidő miatt a fogérzékenység kockázata minimálisra csökkenthető),
- a gyártó ennek a változatnak a megvételét javasolja, ha tanácstalanok vagyunk, hogy melyiket válasszuk,
- "Advanced Seal“, Strong Grip, No Slip technológiával rendelkezik, vagyis a matricák erősen tapadnak, a használat során nem mozdulnak el, ezért ihatunk és ehetünk is vele,
- a Professional Effect matricák több ismert díjat is elnyertek népszerű újságokban, internetes, nyomtatott és televíziós fórumokon az USA-ban.

A fogkrémről azt kell tudni, hogy: 
- ez a legjobb és leghatékonyabb Crest fogkrémeknek egyike,
- hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket a fogak felületéről, illetve fehérebbé is teszi őket,
- segít kitisztítani a nehezen elérhető fogközöket is,
- "Enamel safe", vagyis biztonságos a fogzománcra nézve (mint minden Crest fogkrém egyébként),
- finoman habzik és mentol ízű, 
- végül, de nem utolsósorban véd a fogszuvasodás ellen és frissíti a leheletet.


Mint már említettem, ma este kezdem a 20 napos kúrát, így kb. 3-4 hét múlva láthatjátok majd az előtte-utána fotókat, addig is viszont (kb. 3-5 nap múlva) beszámolok arról, hogy az első napokban mit tapasztaltam. :) 


Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...