2017. október 2., hétfő

Nabla szemhéjpúderek - minták, első benyomások

Normál esetben nem írok valamiről addig, amíg nem teszteltem napokig és nincs róla kialakult véleményem, de most muszáj kivételt tennem, mert annyira gyönyörűek ezek a Nabla szemhéjpúderek, hogy egyszerűen nem bírom ki, hogy ne mutassam meg Nektek őket azonnal! :)

Ez az első Nabla rendelésem, de valószínűleg nem az utolsó, mert - bár még nem tudom hogyan teljesítenek élesben -, az biztos, hogy az első benyomásaim nagyon-nagyon jók! Ha nem hiszitek, nézzétek meg a fotókat, ebben az esetben ugyanis sokszorosan igaz az a mondás, miszerint egy kép többet mond ezer szónál. :)


Glasswork: Gyengén pigmentált mályvás színű alap és sok-sok ezüstös glitter jellemzi ezt a szemhéjpúdert. Állagát tekintve szárazabb, darabosabb, amitől kicsit félek, de azt remélem, hogy egy jó ragacsos alapba szépen beletapad majd és nem potyog le a szemem alá. Egyelőre azt gondolom, hogy tökéletes top coat lesz egy matt, sötét alapszín felett. :)




Sandy: Ez egy csodaszép metál fényű világosbarna. Imádom az ilyen típusú színeket, heti 2x biztosan ilyet viszek fel a mozgószemhéjamra. Állagát tekintve szinte már krémes, a pigmentáltsága pedig kiváló. Szerintem szeretni fogom nagyon. :)





Water dream: A nagybetűs top coat! Alapszíne jóformán nincs is, viszont telis-tele van fehér és ezüst csillámmal. Tényleg az a kép ugrik be róla, amikor a víz felszínén megcsillan a fény! Remélem egy jó ragadós, sötét alappal maga lesz a tökély élesben is...szorítsatok! :D




Balról jobbra, avagy alulról felfelé: Glasswork, Sandy, Water dream





Entropy: Ő egy metál fényű világosbarna (majdnem taupe) erős rózsaszínes illetve mályvás beütéssel. Nagyon szépen pigmentált, nagyon jó a textúrája, csodás a színe...mi kell még?!




Alchemy: Figyelem, limitált kiadású darab! 
Ez egy nagyon jól pigmentált, már-már krémes tapintású, mályvás alapú, kéken és lilán irizáló, metál fényű szemhéjpúder! MESESZÉP!! *_* 





Eresia: Ez is egy limitált kiadású szemhéjpúder! Ő egy matt, nem is túl meleg és nem is túl hideg tónusú, sötétlila. A pigmentáltsága és az állaga is nagyon jó, nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatban is. :)



Balról-jobbra, avagy csuklótól felfelé: Entropy, Alchemy, Eresia






És még valami! Ha esetleg bennetek is felmerült az, ami bennem, miszerint a Nabla Alchemy nevű szemhéjpúdere nagyon hasonlít MUG Blacklight nevű duókróm szemhéjpúderéhez, így felesleges lecsapni mindkettőre, akkor sajnos el kell hogy keserítselek Titeket és meg kell hogy nyugtassam magamat! :) :P

A következő pár fotót alapján ugyanis elmondható, hogy abszolút érdemes mindkettőre beruházni, mert nem hasonlítanak annyira egymásra, mint azt elsőre gondolnánk!






Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

3 megjegyzés:

  1. Nemrég én is vettem pár Nabla szemhéjpúder utántöltőt és hozzájuk egy 6-os mágneses palettát. Azt kell,hogy mondjam imádom őket. Pigmentáltak, csodásan satírozható mindegyik, és gyönyörűek a színek. Nekem a Petra (matt narancsos barnás), Absinthe (barnás kékes irizáló szín) Circle (matt lilás-mályvás mélyítővonalba tökéletes árnyalat) Snowberry (közép rózsaszínes árnyalat) és a Millenium (rózsaszínes-barackos meghatározhatatlan irizáló szín) van meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Circle nekem is szimpi, úgyhogy legközelebb arra is lecsapok, meg kb. az összes irizáló színre. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...