2017. október 3., kedd

Notino zsákmány

Még augusztus végén leadtam egy rendelést a  notinon. A korábbi notinos rendelésimhez képest visszafogott voltam - már ami a darabszámot illeti -, ezúttal ugyanis összesen 3 dolgot vettem, egy parfümöt, egy alapozót és egy szemöldökzselét.


Elsőként a Versace Eros Pour Femme nevű illata került a virtuális kosaramba, ami ugyan nem kifejezetten őszi/téli illat, így tulajdonképpen nem is igazán aktuális most, engem mégis fűtött a vágy, hogy birtokolhassam. A részletes teszt előbb érkezik, mint gondolnátok, de annyit már most elárulhatok, hogy ez egy igazán mennyei kreáció!


Megrendeltem életem második high-end alapozóját is, az ikonikus Estée Lauder Double Wear-t Fresco színben. Hamar rájöttem, hogy ez a pumpa nélküli, öntögetős csomagolás nem lesz a kedvencem, de az alapozó maga szuper, úgyhogy azt hiszem szeretni fogom ezt a kencét. :)
Részletes teszttel később jelentkezem, addig is legyen elég annyi, hogy a körülötte kialakult hypenak van alapja!



Végül, de nem utolsósorban, rendeltem egy Freedom szemöldökzselét is, mert azt hallottam, hogy ez egy szuper ABH dipbrow pomade dupe. Nos, az első benyomásaim nagyon jók vele kapcsolatban is, egyelőre azt mondhatom, hogy van olyan jó, mint az egyébként méltán híres ABH szemöldökzselé, csak sokkal olcsóbb.



Részletes teszt persze mindenről lesz később, csak győzzétek kivárni! :)

Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok!

3 megjegyzés:

  1. Én is próbáltam a Freedom szemöldökzselét, aztán eladtam és megvettem az ikonikus ABH pomádét. Szerintem nem tud annyival többet, amennyivel drágább. A Double Wear alapozót én is most próbálgatom, Krémmánián vettem egy 15 ml-s kiszerelést. Nagyon tetszik, biztos, hogy be fogok ruházni egy teljes méretre is. Te hogyan választottál színt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bementem a Müllerbe és kipróbáltam őket. :)

      Törlés
  2. Én is szemezgetek egy ideje ezzel az alapozóval, de mindig lebeszélem magam róla, mert szinte alig használok alapozót a hétköznapokon, ha pedig igen, akkor általában csak valamilyen gyenge közepes fedésűt.

    A szemöldökgél nekem is megvan, de nem tudom használni, mert túl sötét már a hajamhoz. nekem az ABH vált be legjobban, de a Colourpop hasonló termékét is nagyon szeretem.

    Várom a teszteket. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...