2017. november 15., szerda

3D Crest White fogfehérítő matrica - vége a kúrának - előtte-utána fotók!

A fogfehérítő kúrának vége, úgyhogy itt az ideje, hogy megmutassam mennyivel lettek fehérebb a fogaim.


Előbb jöjjenek a fotók, aztán még néhány tudnivaló a fogfehérítő matricákról!

A fogaim a fogfehérítés előtt...



...és a fogfehérítés után:



Így talán jobban látszik a különbség:


A fotók alapján és a tükörbe nézve is sokat világosodott a fogsorom színe, ezt a környezetem is megerősítette. :)

A kúra előtt készült képek alapján látható, hogy sajnos a fogaim alapvetően kissé sárgás árnyalatúak, - ilyen a genetikám -, viszont mivel nem kávézom, nem dohányzom és elég ritkán is teázom, viszonylag kis mértékben voltak csak elszíneződve. Talán ez az oka annak, hogy esetemben talán nem olyan látványos a hatás, mint pl. egy erősen elszíneződött fogsor esetén, de azt hiszem ennek ellenére is egyértelmű, hogy mit tudnak ezek a matricák. :)

Azt mindenképpen tudnotok kell, hogy a fogfehérítő matricák a fogak/a csont eredeti színét nem tudják megváltoztatni! A fogak fehérebbek lesznek tőle, mert a felszíni elszíneződéseket letisztítják, de a fogak alapárnyalatát nem teszik fehérebbé!


A fogfehérítés alatt

Ami a legutóbbi fogfehérítő matricás posztom óta változott, az az, hogy sajnos a 10. matrica után (20 napos volt a kezelés) már eléggé fájtak a fogaim a kezelés közben (a matricák eltávolításakor ez megszűnt) és a napi kezelést követő órákban, illetve volt, hogy napokig, kissé fájtak a fogaim.
Egyébként is érzékenyek, a nagyon hideg vagy nagyon meleg italokra is reagálnak, ezért nem lepődtem meg, és bár mindenkinek más a fájdalomküszöbe, azért abszolút elviselhető volt ez a kis kellemetlenség, viszont ha félsz ettől a dologtól, mindenképpen az érzékeny fogakra szánt szettet válaszd! Ha nem félsz, akkor ajánlom az egyébként bestseller Professional Effectet! :)

Ha kedvet kaptál és szeretnéd kipróbálni Te is ezeket a matricákat, katt IDE.


Most ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...