2018. január 5., péntek

The Body Shop karácsonyi testvajak - Frosted Plum & Frosted Berries

Jelenleg a TBS-nál 20% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a karácsonyi termékek, ezért a Vanilla Chai után most írok pár sort a másik két, limitált kiadású karácsonyi testvajról is. Remélem hasznosnak fogjátok találni. :)


Frosted Berries/Havas erdei gyümölcs

A csomagolásra nem akarok túl sok szót vesztegetni. Nekem kicsit talán túl piros (piros tégely, piros címke, piros gyümölcsök, piros masni), de karácsonyinak karácsonyi, praktikus és strapabíró, szóval nem panaszkodom.

A testvaj állaga a tégelyben nagyon masszívnak tűnik, valamilyen szinten az is, de meglepő módon nem nehéz kinyerni a tégelyből, ráadásul a bőrön nagyon könnyen terül és relatíve hamar be is szívódik. A bőröm puhább, hidratáltabb érzetű lesz tőle, de nem lesz ragadós vagy tapadós.

Az illata elég egysíkú, ha engem kérdeztek, de egyáltalán nem rossz. Kb. olyan, mint egy málnás joghurté vagy tortáé. Édes? Igen, nagyon is. Gyümölcsös? Igen, bár szerintem inkább málnás, mint erdei gyümölcsös. Havas? Igen, érzem benne a télies jelleget - van benne egy pici fanyarság is -, de összességében szerintem nem igazán karácsonyi/téli illat.
Ettől függetlenül finomnak finom, örülök, hogy a magaménak tudhatom, én szeretem az ilyen nagyon édes illatokat is, de viszonylag sok márkának van ilyen illatú terméke, így nem tartom kifejezetten különleges darabnak ebből a szempontból.
Frosted Plum/Havas szilva

Nekem személy szerint ennek a testvajnak a csomagolása sokkal jobban tetszik, mint a másiké. Szép ez a sötétlila design, a csillagok, a fények játéka, és a szilvát körülvevő jégréteg szépen visszaadja a jeges, fagyos, hideg tél hangulatát. :)

A textúrája kellemes. Valamivel könnyebb, lágyabb, mint a Frosted Berries-é, de olyan nagy különbség azért nincs köztük. Könnyen kenhető, könnyen be is szívódik, a bőröm utána pont olyan, mint amilyennek lennie kell - puha és hidratált -, szóval nem nagyon tudok belekötni.

Ennek a testvajnak az illata már különlegesebb, mint a piros tégelyes társának, de ez sem olyan, mint amit vártam.
Szerintem egyáltalán nem szilvás, még csak nem is gyümölcsös, nem igazán télies, és egyáltalán nem karácsonyi. Inkább olyan kis virágos, púderes, nőies, parfümös illata van. Nagyon fincsi illat egyébként, szeretem, élvezem kenegetni magam vele és jól esik megérezni a bőrömön napközben, csak a neve alapján másmilyennek képzeltem. 

Szofi - a kismacskánknak - kicsit megcsócsálta illetve megélezte a kis körmeit a tégelyen...:/


Összességében azt gondolom, hogy mindkét testvaj minősége kifogástalan, ami döntő lehet a választás során, az az illat. Mivel mindkettőnek elég intenzív illata van, ami ráadásul órákig elkísér, mindenképpen kívánatos az, hogy tessen. Ha jobban kedveled az édes, határozottan gyümölcsös illatokat, akkor válaszd a Frosted Berries-t, ha pedig a már-már parfümnek is beillő, virágos-púderes illatokat kedveled, akkor a Frosted Plum legyen a nyerő. (Ha pedig igazi fűszeres, meleg, karácsonyi/téli illatot keresel, válaszd a Vanilla Chai-t.:)

Mára ennyi Csajok, jók legyetek, sziasztok! :)

2 megjegyzés:

  1. A szilvásból kézkrémem van, de utálom az illatát. Olyan mint olcsó aluljárós parfüm. Továbbra is a Vanilla Chai a kedvenc. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem valamiért pont hogy nagyon télies a Havas szilva :D A másiknak bevallom őszintén nem emlékszem az illatára :') De a havas szilva határozottan kedvenc, és tényleg valami mesepuha lesz utána a bőröm :) Tetszett ez a bejegyzés!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...