2018. április 22., vasárnap

Körmös pillanatok - Purple Spring

Amint látjátok, mostanában nem vagyok túl aktív, aminek több oka is van. Most nem mennék bele a részletekbe, viszont megígérem, hogy igyekszem a jövőben többet posztolni.
Ma azt mutatom meg Nektek, hogy áprilisban illetve májusban milyen körmökkel nyomulok. :)

Egy dolgot tudtam, mielőtt elfoglaltam a helyem Zsuzsi asztala előtt, mégpedig azt, hogy virágokat szeretnék a gyűrűsujjamra. Apró virágokat szerettem volna, ezért az egy mozdulatos virág technika nem jöhetett szóba, és mivel színes virágokban gondolkodtam, a nyomdázás is kiesett, így maradt a matrica.

Miután kiválasztottam ezt a bíbor-lila színekben pompázó árvácskás matricát, Zsuzsi azt javasolta, hogy egy szép világos, pasztell lila színnel kombináljuk...ez lett a végeredmény: 



A távirányítós képeken látszik igazán, hogy milyen a színe ennek a géllakknak/zselének. (A fenti képeken olyan, mintha kékbe hajló lenne, pedig nem az.)



Nagyon kis finom, nagyon kis szolid lett szerintem, köszönhetően a visszafogott díszítésnek, mivel azonban az alapszín nagyon tavaszi, nagyon pasztell, szinte már vibráló, egyáltalán nem unalmas. Vonzza az ember szemét...:)


Nektek milyen színűek most a körmeitek?

1 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon üde és tavaszias :). Nekem jelenleg piros franciával van és a gyűrűsön fehér indás. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...