2011. március 18., péntek

Futás az újságoshoz!

Ma megjelent a Glamour áprilisi száma, úgyhogy irány az első újságosbódé, supermarket, hipermarket vagy posta! Miért? Mert április 8-10-én Glamour napok!


Ráadásul nemcsak a 10-50 %-os kedvezményre jogosító kuponokat kapod meg, hanem a 2 szokásos 50%-os dm kupont is, amiket egy sminktermék és egy hajfesték megvásárlása során válthatsz be, sőt még egy 2000 Ft-os Humanic utalványt is találsz a lapok között!

Én rögtön kettőt is vettem, mert ezzel a dm kuponnal szoktam megvenni a L'Oréal-os cuccaimat és most két dolgot is kinéztem, amik egyébként drágák, de most így már elérhető árúak. Egy ásványi alapozót szeretnék, mert égek a kíváncsiságtól, hogy milyen, és egy Double Extension spirált is, mert azt nagyon-nagyon szerettem! :)

Ti mit fogtok venni az 50%-os dm kuponnal?

19 megjegyzés:

  1. Még nem tudom, de ma én is megvettem már az újságot, és nem győzöm tervezgetni, hol, mit (és főleg miből :D) veszek. Amúgy pont most említettem meg én is nálam. :)

    VálaszTörlés
  2. Hol van benne a DM-es kupon????

    VálaszTörlés
  3. Biztos, hogy még jó páran írnak róla, de nem baj. Lényeg hogy eljusson mindenkihez!:)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, nem azért mondtam, az csak jó, ha minél több vásárlásra kiéhezett lányhoz / fiúhoz eljut. :)

    VálaszTörlés
  5. citromhab: Persze, én is így értettem. :)

    Csoszi: 14. oldal lap alja!

    VálaszTörlés
  6. Köszi:) és ez mindig van benne? Én nem veszek ilyen újságokat általában, de pont most akarunk menni vásárolni, és hülye azért nem vagyok :D

    VálaszTörlés
  7. Kétszer van egy évben ilyen benne, egyszer tavasszal, áprilisban és egyszer ősszel, október körül, ha jól emlékszem. :)

    VálaszTörlés
  8. :) akkor jól meg kell gondolnom. Hajfesték nem játszik nekem, de van rá jelentkező. De hogy a smink mi legyen, hajjaj:)

    VálaszTörlés
  9. Nem szoktam Glamourt venni, csak ilyenkor mikor kuponok vannak benne, de még soha nem vettem semmit így, mert mindíg annyian vannak, h elmegy a kedvem az egésztől... Mindenki hisztérikusan költi a pénzét, én meg lusta vagyok sorba állni...

    VálaszTörlés
  10. Szia! Hol van benne Humanic 2000-res kupon?:O Én ma vettem meg, de még nem találtam meg... Vagy olyan szerencsés vagyok, hogy az enyémből pont kihagyták?:(

    VálaszTörlés
  11. Huh én is egy ilyen kuponnal vettem a L'oreal Super Liner Carbon Glossomat és nagyon szeretem. Az eddigi legjobb szemhéjtusom.

    VálaszTörlés
  12. Judit: Nekem csak simán be volt csúsztatva az oldalak közé, ugyanúgy, mint a Triumph-os füzet. Ez az utalvány is egy ilyen Humanic-os kis füzet elején/hátulján van, nagy magenta színű kör!

    VálaszTörlés
  13. Hát akkor az enyémből kispórolták... Nekem egy Triumph-os, meg egy Deichmannos füzet volt benne.:/ Leírnád nekem hogy szól ez az akció? Valahány ezer forint felett lehet beváltani a 2000 Ft-os kupont?

    VálaszTörlés
  14. Igen, ha 10.000 Ft felett vásárolsz, akkor válthatod be. Ha szeretnéd, én elküldöm neked az enyémet postán. Én biztosan nem fogom felhasználni. Küldd el az e-mail címed, és megtárgyaljuk. :)

    VálaszTörlés
  15. De aranyos vagy!:) Ez most nagyon jól esett. Megnézem majd a Humanic kínálatát, hogy van-e olyan, amit szívesen megvennék, és ha találok elküldöm a címem (bár az utóbbi egy hónapba 2 cipőt is vettem, de egyre még mindig fáj a fogam:))
    Köszönöm a felajánlást!

    VálaszTörlés
  16. Nincs mit. Írj, ha úgy alakul. :)

    VálaszTörlés
  17. Mikor lehet a Humanicos kupont levásárolni? Előre is köszi az infót.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...