2011. március 10., csütörtök

L'Oréal Volume Million Lashes TESZT

Lassan egy hónapja használom már mindennap ezt a spirált, ezért elérkezettnek láttam az időt, hogy véleményt mondjak róla.

Korábban említettem, hogy (szinte) már minden L'Oréal spirált kipróbáltam és egytől-egyig nagyon-nagyon szerettem őket. A Volume Million Lashes megvétele előtt azonban nagyon sokat töprengtem.

Alapvetően nem szeretem ezeket a műanyagból készült, tüskés keféket, nekem mindig szebb pillákat csináltak a hagyományos kefés szempillaspirálok, de gondoltam, próba cseresznye.
Két dolog kavargott bennem:
1. L'Oréál spirál, úgyhogy nagyot nem csalódhatok.
2. Ha már műanyag kefés spirált választok, mi más győzhetne meg jobban arról, hogy ezek a spirálok is jók, ha nem a jól bevált, kedvenc spirálmárkám. 
Ezért aztán a 25%-os dm kuponomat felhasználva, eltipegtem a pénztárhoz és megvettem.


Arany-fekete, szuper fényes csomagolás, nekem nincs bajom vele. 9 ml.
A spirál gyenge pontja az illata. Határozottan büdös. Ha volt Volume Collagene-ed akkor tudod milyen, mert ez ugyanolyan illatú.

Mielőtt belekezdek a teszt érdemi részébe, azt fontos tudni, hogy alapvetően az összes L'Oréal spirál az első néhány napban/hétben nagyon folyékony állagú. Kell nekik egy kis idő, míg egy kicsit kiszáradnak (jó értelemben), mert csak akkor fogják a maximumot nyújtani. 

Szóval az első pár alkalommal nem vettem észre dúsító hatást. Nagyon szépen hosszabbított, de annyira vékony rétegben vonta be a pillákat, hogy a pilláim volumenén nem nagyon tudott javítani. Ettől függetlenül nekem tetszik az eredmény, szerintem csinos, természetes hatású pillákat csinál.


Ahogy teltek a napok, egyre szebben lehetett vele dolgozni. Most már vastagabb pillákat varázsol, ami dob egy kicsit a dússágon is. Tetszik az eredmény, mert tényleg szép pilláim lesznek tőle, de a többi L'Oréal spirálhoz képest gyengébben muzsikál.

 
Nem bántam meg, hogy megvettem, de továbbra sem váltam a műanyag kefék rajongójává. Ha szereted ezeket a műanyag kefés, természetes hatású spirálokat, nem lesz vele problémád, de én maradok a hagyományos keféknél. :)


A spirál kapható drogériákban, hipermarketekben, az ár változó, de úgy 4000 Ft körül van, ami nem olcsó, ezért érdemes 25-50%-os kuponnal felszerelkezve megvenni.
Összességében egy 10-es skálán én 8-at adnék neki. Szép, szép, de vannak nála jobbak. :)  

Nektek melyik a kedvenc spirálotok?

9 megjegyzés:

  1. a collagene szerintem is fura szagú, sőt, elsőre kifejezetten büdösnek tűnt nekem :D és az is tényleg tök igaz, hogy várni kellett vele, míg rendesen tudom használni, mert nekem az pl. csak csomókat gyártott az első használatokkor, erősen gondolkoztam rajta akkor, hogy kidobom. és milyen jó, hogy nem tettem!
    egyébként ez sem tűnik rossznak, de én is jobban szeretem a drámaibb pillákat.

    VálaszTörlés
  2. nekem ez a kedvencem,szerintem szuper spirál:)

    VálaszTörlés
  3. szép! :) én essence párti vagyok :)

    VálaszTörlés
  4. az én kedvencem a maybelline-colossal:) de jó az avon supershock is, de inkább a colossal, mással nem is szoktam kísérletezni:)

    VálaszTörlés
  5. Én pont a műanyag fejűeket szeretem. :D Jobban szétválasztják a pillákat, néhány rétegben egész drámai a hatás. :)

    VálaszTörlés
  6. Szia,
    eléggé hadilábon állok a szempillaspirálokkal, most próbálkozom minden félével. Ajánlották nekem a L'oréal spiráljait, de nem találok olyan oldalt, ahol az összeset összevethetném. Egyenes, nem túl hosszú pilláim vannak, szóval a hosszítás és a göndörítés lenne az első számú szempont de a dúsítás is jó lenne. Tudnál nekem ajánlani valamit?
    Előre is köszönöm, tetszik a blogod:) Szép napot

    VálaszTörlés
  7. Én azt vettem észre, hogy a L'Oreal spirálok ezt mind tudják egyszerre. Dúsítás, hosszabbítás, göndörítés. Szerintem akármelyik spirál mellett döntesz, nem jársz rosszul! Amelyik verhetetlen a hosszabbításban, az szerintem a Double extension (kétvégű). Az elején szinte csak hosszabbít, és szépen megemeli a pillákat, aztán egy idő után remekül dúsít is. Én őt ajánlom. A Collage-esek is jók, de hamar beszáradnak, és ők inkább dúsítanak.

    VálaszTörlés
  8. Szia,
    köszönöm szépen, ki fogom próbálni:) Majd megírom, hogy bevált-e:)

    VálaszTörlés
  9. Kérni is akartam! :D Remélem neked is beválik. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...