2011. április 3., vasárnap

Heti zsákmány

Ezen a héten rengeteg dolgot zsákmányoltam. :)

Hétfőn megérkezett a Sigma csomagom, amiről már láttátok a posztot és amit azóta már kipróbáltam, és amit imádok! Beigazolódott a gyanúm: professzionális ecsetek nélkül, nem lehet profi sminket csinálni! Sokkal könyebben ment a sminkelés és szebb is lett az eredmény. Mindenkinek ajánlom a Sigma ecseteit, egyszerűen tökéletesek! :D

Visszakanyarodva a zsákmányhoz, aznap még egy csomagot kaptam, mivel megérkezett az elf rendelésem is, amit még múltkor, az ingyenes szállítás akció idején rendeltem. Többek közt két studio pirosító boldog tulajdonosa lettem, megvettem a Candid Coral-t, amit a Nars Orgasm megfelelőjeként emlegetnek, és a Mellow Mauve-ot. Mindkettő csodaszép. :)

Az biztos, hogy a hétfőn kiemelkedő volt zsákmány szempontból, mert aznap még egy Crystal Nails-es körömágyápolónak is a boldog tulajdonosa lettem, amit a sérült, műköröm után elvékonyodott körmeim nagyon is értékelni fognak. :) Őt a fogadott unokahugomtól kaptam, köszi Dínó. :) 

A heti zsákmányolás itt még nem ért véget.
Mivel csütörtökön érvényessé vált a dm kuponom, értelemszerűen mentem is a dm-be, ahol megvettem az áhított L'Oreal ásványi alapozót a kuponnal, egy essence folyékony korrektort, egy Ebelin ajakecsetet és 3 db Balea arcpakolást.
Most nagyon megérte egyszerre sok mindent venni, mert volt egy másik dm-es, 4000 Ft felett 10%-os kedvezményes kuponom is, amit az 50%-ossal együtt beválthattam, szóval elég keveset fizettem a cuccokért. :)

Végül, tegnap ismét "muszáj volt" újra zsákmányolnom, mert pont kifogytam a vattakorongból, a izzadásgátlóból és a sminklemosóból, úgyhogy vettem egy Beauty Kiss 100 db-os vattakorongot, egy Lady Speed Stick-et és egy Garnier rózsavizes szemfestéklemosót is. Kár, hogy nem vettem észre előbb hogy fogyóban vannak, mert akkor még többet spórolhattam volna csütörtökön, de most már mindegy. :)


Szóval rendesen bevásároltam a héten, de nem bánom, mert mindent jobbnál jobb akciók keretében szereztem be, olyan áron, amennyiért máskor szinte soha nem lehet.
Most egy ideig semmit nem fogok venni, egyrészt mert kiürült a kincstár :), másrészt mert van most mindenből bőven, de azért még egy csomagot várok a jövőhétre (a pótlólagos Sigmás csomag mellett). Hogy abban mi lesz, az legyen meglepetés, elvégre kell valami izgalom jövő hétre is. :)

Később mindenről jön majd vélemény, csak most egy kicsit elfoglalt vagyok és nincs időm fényképezni, de majd igyekszem belehúzni, hogyha valami megtetszik nektek, ti is meg tudjátok venni még az akció ideje alatt. Elöljáróban annyit, hogy mindennel elégedett vagyok. :)    

Mára ennyi csajok, további szép napot, pihenjetek sokat, mert holnap már megint hétfő! Sziasztok! :)

UI: Ti zsákmányoltatok a héten? 

14 megjegyzés:

  1. Nem :( sajnos most nincs rá keret meg idő sem :(

    VálaszTörlés
  2. Ügyes vagy!:D ...én főleg a L'oreal ásványos alapozójára vagyok kíváncsi:)
    Egy Sigma készlet nekem is elkéne, de még húzom a szám:)
    Én a héten egy nagyon szép fekete gyűrűt vettem, néhány alapcuccot, dezodort, Himalaya herbs tonikot...ilyesmi:) Jövő héten jön a durvulás:D

    VálaszTörlés
  3. Én nagyon csúnya és rossz voltam, mert megint elcsábultam a MAC-ben, amikor a preview partin voltam... pirosító, szemhéjpúder jött velem :D. Jó ez a loreal alapozó, amit vettél, mert én csak ilyen ásványit használhatok, és kíváncsi vagyok rá, hogy milyen a felvitel pl, megy ilyesmi :D

    VálaszTörlés
  4. Nekem ez az Ebelin ecset nem vált be... pár használatig jó volt, aztán elkezdett brutál módon "szőrözni". :(
    Majd írj, hogy neked jó lett-e!

    VálaszTörlés
  5. Lolly és Roni, akkor a kedvetekért a L'Oreal-os alapozóval kezdem a tesztet. :)

    Vick: Eddig nem volt gond az ecsettel, de akkor majd fokozottan figyelek rá a jövőben.

    VálaszTörlés
  6. na most már téged is követlek :)
    ezek az arcpakolások amiket a rossmannban dm-ben lehet venni mennyire jók? még nem emrtem kipórbálni egyet sem..

    VálaszTörlés
  7. De jó, hogy mondtad ezt a 10%os kupont, nekem is van, és teljesen el is felejtettem:) , én a glamour kuponnal max factor alapozót fogok venni, meg még kell egy csomó minden, szóval bőven meglesz a 4000 forint:) szerintem kipróbálom azokat a balea maszkokat is: )

    VálaszTörlés
  8. Ma az egyik arcpakolást kipróbálom és este írok róla az alapozóval és a korrektorral együtt. :)

    VálaszTörlés
  9. Húú én az ELF candid coral-ra vagyok nagyon kíváncsi, nem mertem eddig rendelni, mert nem tudtam hogy mennyre aranyfényű...

    VálaszTörlés
  10. Lady Speed Stickből az a piros színű (láthatatlan) valami elképesztően gusztustalan szagú. Mint egy nagymama szekrénye :S Kb 3x használtam és dobtam a kukába az egészet, mert fizikálisan rosszul voltam annyira erős volt az illata.

    VálaszTörlés
  11. Rendben, köszönöm szépen előre is! :)

    http://viktoriasstyle.blogspot.com

    VálaszTörlés
  12. Az arcpakolásokra nagyon kíváncsi vagyok, már én is szemeztem velük :)

    VálaszTörlés
  13. Lamilla: Elég erős benne az arany, de majd meglátod a posztban. :)

    Anita: Pont tegnap próbáltam ki, és tényleg nem egy díjnyertes illat, de szerencsére nálam gyorsan eltűnt a szaga. :)

    Bernu: Ma kiderül, hogy milyen. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...