2011. április 26., kedd

Jó hírek! :)

3 örömteli hírem is van számotokra!

1. A Make up Plázában hamarosan elérhető lesz a Sleek is! Végre egyszerűen hozzájuthatunk az i-Divine palettákhoz és még rengeteg másik Sleek termékhez. Én már alig várom, hogy kapható legyen, kívánságlistát is írtam. :) ITT megnézhetitek a MUP-ban hamarosan kapható Sleek termékeket!




2. Megújult a NYX honlapja. Nemcsak a weboldal megjelenése változott, hanem a színminták is! Azt nem mondom, hogy a képek most már tökéletesen megfelelnek az eredeti színeknek, de már sokkal élethűbbek.  ITT megnézhetitek az új weblapot!

3. Ma betértem a dm-be, hogy beváltsam a másik Glamour-os 50 %-os kuponomat, amikor észrevettem, hogy pár L'Oreal termék (lakkok, szájfények, rúzsok, szemhéjpúderek) most 40-50%-kal olcsóbb!   Valószínűleg az összes dm-ben ez a helyzet, úgyhogy érdemes körülnézni. Én már tudom is, hogy mit veszek. :) 

Ti melyik hírnek örültök a legjobban?

3 megjegyzés:

  1. Na ná, hogy a Sleek-nek, azt még nem tudtam venni soha Mo-on :-) A NYX-et is szeretem, de a csillámgél palettáival nagyon mellényúltam, nekem nem váltak be. A Sleek-től viszont sokat várok, mert csak jókat hallottam róla és a Pixiwoo-s lányok is szeretik - szóval csak jó lehet :-)

    VálaszTörlés
  2. Igen, a NYX csillámpalettája valóban nem túl jó. :(

    VálaszTörlés
  3. Kb most úgy ugrálok örömömben, mint egy idióta:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...