2011. április 15., péntek

Max Factor tesztsorozat 2. rész + Facebook :)

Mivel a nyereményjáték során adott válaszokból az derült ki, hogy örülnétek egy Facebook profilnak is, mától ott is elérhető vagyok, illetve kikerült az oldalsávba a FB doboz is. :) 

Egy másik dolog ezzel kapcsolatban: Tegnap elküldtem a legutóbbi party sminkem képeit az L.A. Makeup FB oldalára, mivel a hétvégén buli smink verseny van náluk. Akinek a sminkjét a legtöbben lájkolják, az nyer Fábián Évivel egy ingyenes sminktanácsadást.
Szóval, ha tetszett a lila csillámos party smink, kérlek ott is lájkoljatok. :)     

Erről ennyit, jöjjön az újabb 3 Max Factor termék véleményezése.

1. MF False Lash Effect szempillaspirál

A küllemét tekintve több színben kapható: feketében, lilában, pinkben és naracssárgában. 
A csomagolás formája persze minden szín esetében ugyanolyan: duci, kissé matt felületű, fényes ezüst feliratokkal díszített. 
Tipikus Max factor spirál illata van, ugyanolyan, mint az Experince-é, a 2000 Calorie-é, vagy bármelyik másik MF spirálé. A mennyisége 13,1 ml.

A kefe műanyag, szintén duci, a tüskéi kicsik. A vastagság ellenére könnyű vele dolgozni (legalábbis nekem nem okozott problémát), a festék állaga is tökéletes. 
Egyenletesen fed, minden egyes pilla láthatóvá válik, mert a kefe szépen szétválasztja őket.
A felvitel után valóban dúsabbnak tűnt a szempillám. Szép, csomómentes, természetes pillákat varázsolt, ha nem is műszempilla hatású, az biztos, hogy gyönyörűen dúsít. 
Emellett nagyon könnyű viselet, a pillákat végigsimítva, szinte alig érezhető, hogy spiráloztam.
A tartósságára sincs panasz, egész nap tart. 
Nekem egyáltalán nem hosszabbította a pilláimat, de ezt nem is ígéri, így nem ért csalódás, ráadásul én nem is bánom, mert alapvetően elégedett vagyok a pilláim eredeti hosszával is.
Összességében, ha természetes, dús pillákat szeretnél, nagyon elégedett leszel vele! :)
5/5

2. Max Colour effect mono szemhéjpúder

A csomagolás tetszetős, négyzet alakú, átlátszó tetővel, fekete aljjal. A betűk matt feketék, a négyzet sarkában nagy fekete X látható. Jól záródik. Illata nincs. A textúrája kellemes, selymes tapintású. 
12 árnyalatban kapható, az enyém a Mysterious Black. Nem igazán fekete, inkább nagyon-nagyon sötét szürke. (Én nem bánom, mert feketém már úgyis van.:))

Teljesen matt, bár, ha bizonyos szögben és fényben nézed, ezüst csillámokat fedezhetsz fel benne. Ezek felvitelkor eltűnnek, akár nedvesen, akár szárazon használod. A nedves és a száraz felvitel is ugyanolyan eredménnyel kecsegtet, én tapasztaltam jelentős különbséget.
Szemhéjalapozóval remekül működik, tartós, nem maszatolódik.
A pigmentáltságával abszolút elégedett vagyok, szárazon is erőteljes, szép eredményt produkál. Élesben már láthattátok, a Barbie sminkem egyik főszereplőjeként. :)
Sajnos az áráról és a mennyiségéről fogalmam sincs. :S

Összességében nem találok semmi kivetnivalót benne.
5/5

3. Max colour effect tube szájfény

A csomagolás tubusos, a kupak a szájfény színével megegyezik. (Ez akkor lehet fontos, ha pl. úgy tárolod a szájfényeidet, hogy csak a tetejük látszik. Ekkor ugyanis könnyen megtalálod, azonnal látod hogy melyik árnyalatra van szükséged, nagyon praktikus.:)
Minden színnek más-más illata van, az enyém gyümölcsös. :) 13 ml.
Az állaga kissé folyós (nekem többször összegyűlt a szám sarkaiban), de nem vészes, és ami jó hír: nem ragad.A tartóssága átlagos, annyit bír, mint amennyit egy másik hétköznapi szájfény is.

Az én árnyalatom a 06 Cloudy Red. A nevével ellentétben ez a szín egyáltalán nem piros, inkább nagyon természetes, barnás-rózsaszínes. Csodaszép, pont az én színem. :)     
Több bloggerina panaszkodott arra, hogy nem túl pigmenált ez a szájfény. Nos, örömmel jelentem, az én árnyalatomra egyáltalán nem igaz! Annyira szépen pigmentált, annyira szépen, erősen fed, hogy akár folyékony rúzsként is lehetne forgalmazni! Ismétlem, a többi színről nem tudok nyilatkozni, de ez maximálisan gyönyörű. :) Szájfény lévén természetesen szépen, szaténosan csillog, nem tartalmaz csillámokat.

Ami nálam problémát jelentett, az a felvitel. Nekem sosem sikerült egyenletesen felvinnem ezt a szájfényt, ráadásul a tubus kissé nagy feje miatt, a szájszéleknél is nehéz szép ajakvonalat alkotni. A felvitelhez ezért én mindenképpen rúzsecsetet ajánlok, szerintem csak úgy lesz tökéletes az eredmény. 
Elvileg tartalmaz E vitamint, ezért ápolja és hidratája is az ajkakat.

Összességében magára a szájfényre nincs panasz, nagyon szeretem, de a felvitelproblémák miatt (amiért én a kiszerelést teszem felelőssé) csak:
4/5

Mára ennyi csajok, további szép napot! :) 

4 megjegyzés:

  1. jól néznek ki..a szemhéjpúder tetszik nagyon.
    amúgy az avon egyik szórólapján van egy ugyanilyen tubusos szájfény meg tökre ugyanilyen dizájn..eléggé kiakadtam mikor megláttam ..

    VálaszTörlés
  2. Szerintem a tubusokat, mint minden kozmetikai alap tégelyt Kínában gyártják le, csak a cégek maguknak dizájnolják. De nem hiszem, hogy a tartalma ugyanaz lenne:)

    VálaszTörlés
  3. Pont új spirál vadászaton vagyok a hétköznapokra, és azt hiszem az egyik nyertes meg is van. Szép, nem csomós, szép pillákat csinál:) Köszi, hogy írtál róla :)

    VálaszTörlés
  4. Hali!
    Nekem is ugyan ilyen False Lash Effect szempillaspirálom van. Amit leírtál róla az szóról szóra igaz, bár én úgy vettem észre, hogy nekem inkább hosszabbítja, mint dúsítja a pilláimat. De alapból nagyon hosszú szempilláim vannak ezért a hatása nagyon-nagyon drámai. Én imádom!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...