2011. április 28., csütörtök

TESZT: e.l.f. Studio pirosítók

A ma bemutatott pirosítókat még egy márciusi akció keretein belül rendeltem, azóta már sokszor használtam őket, úgyhogy elérkezettnek látom az időt, hogy beszámoljak róluk.
(A képeket megnézhetitek nagyobb méretben, ha rákattintotok.)

A rendelésről:
Ingyenes szállítás, sértetlen termékek, 6 napos szállítási idő. A szokásos elf eljárás. :)  

A csomagolás:
Téglalap alakú, strapabíró műanyagból készült csomagolás, a dobozka színe fekete, a felülete matt, a tetején kis műanyag ablakon keresztül láthatod a színt, ami igazán praktikus! A kis ablak alatt, matt fehér betűkkel olvasható az e.l.f. Blush felirat, a hátoldalon pedig található egy kis címke, a szín nevével, számával, mennyiségével. Jól záródik.

Candid Coral
Ha kinyitod, találsz benne egy kis méretű tükröt és egy műanyag lapocskát, ami védi a pirosítót a véletlen belenyúlástól és a tükröt is a „bekoszolódástól”.

Magáról a pirosítóról:
A pirosítónak nincs jellegzetes illata, a textúrája kissé szárazabb, kevésbé selymes, de ez nem is fontos igazán, mivel úgysem nyúlkálsz bele kézzel. :) Nem hiper-szuper pigmentált, (amit én egyáltalán nem bánok, így legalább nem leszek bohócos:), de azért kellően erőteljes, néhány mozdulat után gyönyörűen érvényesül a színe az arcon. A tartósságára sem lehet panasz, nekem órák múltán is szép és élénk volt. Kissé talán porzik, de nem jobban, mint egy bármilyen másik pirosító.  

A színek:
Két árnyalatot rendeltem így első körben, a Candid Coral-t, amit sokan a NARS Orgasm megfelelőjeként emlegetnek, és a Mellow Mauve-ot.

A Candid Coral egy barackos, kissé naracsos árnyalat, ami arany színben játszik (irizál).
Ujjbegyen kipróbálva szaténfényű, de arcon már szinte majdnem matt. Ami különleges ebben a színben, hogy bizonyos fényben és bizonyos területeken aranyos fénnyel, visszafogottan csillog. Az arcom árnyékos területein barackos-narancsos, de azon a területen, ahová egyébként is felvinném a highlightert, vagyis a világos részeken, ott arany. Csodaszép, nyárra tökéletes. (Most nem csináltam arcos képet, de hamarosan láthatjátok élesben, a követező sminkemnél.)

(Ne ijedjetek meg, ezeken a képeken elég erőteljes az arany fény, de felvitelkor már jóval gyengébben irizál.)

A Mellow Mauve is nagyon szép,egy különleges rózsás-lilás árnyalat. Ujjbegyen ő is szaténfényű, és némi kék fény is felfedezhetem benne, de arcon már eltűnik a hideg tónus és teljesen matt hatású lesz.

(Ezeken a képeken a világos rózsaszín dominál, arcon sötétebbnek hat.)

Ár, mennyiség, beszerezhetőség:
Az áruk 3,5 font, azaz kb.1050 Ft/db. A mennyiségük 4,8 g. Az elf honlapjáról beszerezhetőek.

Összességében:
A színek gyönyörűek, a minőségük is jó, és drágának sem mondhatók. Én abszolút elégedett vagyok velük!
4,5/5

Mára ennyi csajok, remélem tetszett a poszt. :)

11 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, hogy írtál róluk, mert következő körben akarok én is rendelni, csak eddig nem hallottam róluk véleményt. :-)

    VálaszTörlés
  2. ez az első szín nagyon tetszik

    VálaszTörlés
  3. A sima pirosítók közül a Glow a legszebb és az csak 1,5 font,érdemes kipróbálni..:)
    Ezt a Candid coral-t meg legközelebb tényleg megrendelem,gyönyörű.

    VálaszTörlés
  4. Még soha nem rendeltem az e.l.f. oldaláról, de vaa ezeket a pirosítókat nézve muszáj leszek már haulozni egyet :D Gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  5. Én is most kaptam meg a Candid Coralt, de nekem kicsit csalódás volt, az én bőrömön csak az arany fény látszik (de legalább nem erős), a barackos szín nem, de lehet hogy a bőrszínem miatt van ( nagyon világos, rózsaszínes). Nekem a kedvencem a Flushed a ,,sima" pirosítók közül. A Glow is nagyon szép, de nekem az túl arany, nem illik a bőrömhöz, esetleg majd nyáron újra próbálkoni fogok.

    VálaszTörlés
  6. Az első szín a Coral gyönyörűséges :)

    VálaszTörlés
  7. A Candid Coral valóban gyönyörű! Ha más színt nem is, őt egyszerűen muszáj megrendelni! :D

    VálaszTörlés
  8. Olyan pirosítót nem rendeltetek még amiben két szín van? Egy barackos meg egy bronzosító? :) Én arra lennék kíváncsi :)

    http://sminkmegruhak.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  9. A Blush and Bronzer-re gondolsz? Én azért nem vettem meg, mert ott a pirosító része az tulajdonképpen a Candid Coral (fent), a bronzosító pedig egy sima barna. Mivel bronzosítóm van, a Candid Coral pedig már megvan, nekem nem érte meg, de egyébként nagyon jó ő is! :)

    VálaszTörlés
  10. @Strawberry: én rendeltem olyan duót, nekem kicsit csalódást volt :( (itt írtam róla: http://glamoureverything.blogspot.com/2011/04/elf-contouring-blush-and-bronzing.html )

    @Katie: a Candid coral tényleg pont ugyanaz, mint a blush&bronzer pirosító része?:O nee, pedig már megrendeltem a coralt, de akkor kár volt:(

    VálaszTörlés
  11. Nos, nem teljesen ugyanaz. A duo-ban lévő kicsit rózsaszínesebb, és több, nagyobb csillám van benne, ha minden igaz. Viszont az ötlet, az arany csillogás ugyanaz. Ráadásul mindkettőt a Nars Orgasm-hoz hasonlítják, tehát elég közel van a két szín egymáshoz, ha nem is teljesen egyforma.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...