2011. július 23., szombat

A nyereményjáték győztese!

Tudom, hogy valamennyien nagyon várjátok már, hogy kiderüljön ki lett a Sleek Storm paletta nyertese, ezért gyorsan összesítettem a neveket és esélyeket, így ma megszületett az eredmény.

A szerencsést a True Random Number Generator-ral választottam ki, mert nem akartam papírt áldozni, ha meg lehet oldani gépen is a sorsolást (elvégre ne vágjanak ki még egy fát azért, hogy én itt "szórakozhassak" a sorsolással), illetve mert egyszerű, gyors és valóban véletlenszerű. Na, de lássuk, ki mellé állt most a szerencse! :D

Aki a Sleek Storm palettát nyeri, az nem más mint: 

 ... (hatásszünet :)

Nicimeli! Gratulálok! Tiéd a paletta! :) 
(A napokban írok neked egy e-mailt, kérlek jelezz vissza 3 napon belül, különben új nyertest kell sorsolnom.)

Annyit még el kell mondanom a sorsolásról, hogy azoknak a jelentkezését, akik szándékosan vagy véletlenül kétszer jelentkeztek, azoknak a nevezését csak 1x fogadtam el, illetve aki időn túl nevezett, azt sem tudtam figyelembe venni. 
Többen nem voltak tisztában azzal, hogy új vagy régi követőim voltak-e, ezért utána néztem minden esetben, hogy amit írtatok megfelelnek-e a valóságnak. Aki újnak nevezte magát, de valójában régi követő volt, az dupla eséllyel indult, függetlenül attól, hogy mit írt és fordítva. Remélem ezt így fairnek tartjátok.

Még egyszer gratulálok a nyertesnek, de a többiek se keseredjenek el, mert hamarosan jön egy újabb - "csak rajtatok múlik az eredmény" - tippelős játék! :)

Szép napot csajok, legyetek jók! :)

5 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...