2011. szeptember 23., péntek

Teszt: Sleek Glo paletta - Peach shimmer

A Sleek glo highlighter/bronzosító palettáját egy másik színben már teszteltem ITT, de mivel ez a verzió elég sokban különbözik a másiktól, gondoltam róla is írok pár sort. A mai tesztalany tehát a Sleek glo palettája, Peach shimmer színben.

A paletta 11*5,5 cm-es, matt és fényes felületek váltakoznak rajta, hangos kattanással és jól záródik, maximális helykihasználtság tükör szempontból...nem ragozom....tipikus Sleek. :)
Az ecset nem a legjobb, nem szeretem használni, de így a színek mellett jól mutat. :) 

5 színből áll, egy tört fehérből, egy világosbarnából, egy sötétbarnából, egy világos barackból és egy sötét barackból áll. Külön-külön nem igazán használhatók a színek és nincs is értelme, mert annak ellenére, hogy a színek azért igencsak különböznek egymástól, külön külön "swatch-olva" nem térnek el túlzottan.

Összességében a szín gyönyörű. Hasonló a NARS Orgasm-höz, illetve az elf Candid Coraljához, vagyis ő is egy irizáló, aranyos-barackos árnyalat, azzal a különbséggel, hogy ebben az arany fény az erősebb. Míg az előbbi két pirosító alapvetően barack és csak bizonyos fényviszonyok mellett csillan be az arany fény, addig ez a highlighter inkább arany és csak néha bukkan elő a barackos fény.

A finishe elég feltűnő, szépen pigmentált, de erősen metálos/csillámos fénye van, nem egy hétköznapra való darab, inkább színpadra, buliba vagy későesti sminkhez tudnám elképzelni. A lényeg tehát, hogy nagyon oda kell figyelni, hogy vékonyan, óvatosan vidd fel, mert hamar túlzásba lehet vinni! 

Fontos! A nagyobb/tágabb pórusú lányok kerüljék ezt a cuccot, mert ez a highlighter minden egyes nagyobb pórust erőteljesen kihangsúlyoz, szemmel jól láthatóvá válnak a legkisebb mélyedések, egyenlőtlenségek is az arcon!! 

A textúrája krémes tapintású, de púderes, olyasmi, mint a Sleek csillogó/metálos szemhéjpúderei, nem porzik túlságosan, illata nincs. A tartósságára nem lehet panasz, könnyű vele dolgozni is. 

MUP-ban, ITT megrendelhető, 2100-2400 Ft körül van, az akciótól függ, 9 g egyébként.

Összességében: Nagyon szép színe van, remek jellemzőkkel bír, de vigyázni kell vele, egyébként szerethető darab. :) 4/5

A két szín összehasonlítása:
A Gold digga tökéletes bronzosító, nem csillog, nem metálos hatású, nincsenek benne csillámok, highlighterként márcsak a színe miatt is használhatatlan.
A Peach shimmer ezzel szemben egy szép highlighter, világos, fémes hatású, de bronzosítóként nem lehet használni, sőt pirosítóként sem nagyon, legalábbis anélkül, hogy közben ne kapjon arany fényt az orca felső része. 
A Gold Digga mindennapi darab, a Peach shimmer viszont inkább csak buliba, esti sminkhez hordható, mert elég erőteljes a fénye. 


Most ennyi csajok, legyetek jók! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...