2011. szeptember 13., kedd

Teszt: Urban Decay Naked paletta

Sokáig azt gondoltam, nekem erre a palettára nincs szükségem. Nem volt szándékomban megvenni, akármilyen népszerű is, egyrészt mert a színek bár csodásak, de könnyen helyettesíthetők, másrészt mert elég drága. (Ennyi pénzből 4 Sleek paletta is kijön!) Néhány héttel ezelőtt egyik reggel mégis arra ébredtem, hogy nekem ez a paletta kell! Egész nap semmi másra nem tudtam gondolni, így nem csoda, hogy még aznap meg is rendeltem.

Akik követnek Facebook-on már tudják, hogy először picit pórul jártam, nem akarom nagyon ragozni, a lényeg, hogy az Ebay-en egy hamisítványokat áruló eladót sikerült kifognom, de szerencsére még azelőtt kiderült a turpisság, hogy ideért volna a paletta, így nem ért nagy csalódás és vissza is kaptam a pénzem az utolsó fillérig. Másodjára már nem mertem kockáztatni, hogy esetleg hamisítványt kapjak (még akkor sem, ha igazából nem ért anyagi veszteség az ebay-es akció miatt), megrendeltem a lookfantastic.com-ról. Mondanom sem kell, néhány nappal később sértetlenül, gyorsan meg is érkezett. :)

Mit is mondjak....egyszerűen gyönyörű! Fél órán keresztül csak nézegettem, alig tudtam betelni vele annyira szép. Most már értem, mi ez a nagy felhajtás körülötte, valóban szerethető darab. :)

A csomagolás: átlátszó műanyag tok, lila bársonnyal bevont műanyag tálca, a doboz alján bevezető szöveg, színkódok, illetve a szemhéjpúderek összetétele tételesen, árnyalatonként. Ügyes és körültekintő csomagolás. :)

Katt a képekre a jobb minőségéért!


Maga a paletta is bársony bevonatú (azt hiszem erős karton és/vagy fa lehet belül), a tapintása kellemes, az arany felirat is szépen csillog, de könnyen kopik, vigyázni kell rá!

A paletta mágnessel záródik, belül találjuk a kisméretű, hosszúkás, lefóliázott tükröt, a szemhéjpúder ecsetet és a 12 db szemhéjpúdert. Természetesen minden szín alatt szerepel az adott árnyalat neve, ahogy az már megszokott az Urban Decay-nél, illetve a tükör alatt újfent látható a Naked felirat.

Az ecset egyébként nem utazó méretű!, abszolút kézre esik, kissé nehéz, de nagyon szép, szintetikus szőrből készült. Teljesen rendben van. 

Maguk a szemhéjpúderek borzasztóan szépek! 3 matt (Virgin, Naked, Buck), 2 csillámos (Sidecar,Creep) és 7 fényes/metálos/csillogó szín található benne.
 Virgin, Sin, Naked, Sidecar

 Buck, Half baked, Smog, Darkhorse

 Toasted, Hustle, Creep, Gunmetal

A fenti fotókat én csináltam, de a neten is találni igazán élethű fotókat, ITT pl!

Az egyes színek textúrája némiképp eltér, de mind nagyon-nagyon kellemes, selymes, ilyen állagú szemhéjpúderekkel még sosem találkoztam, semmihez sem tudnám hasonlítani, de nagyon jó. :)  Illatuk nincs, egyáltalán nem porzanak, könnyen eldolgozhatók, tökéletesen pigmentáltak, és persze szemhéjalapozóval lerobbanthatatlanok. Lehetetlen róluk rosszat mondani.:) Egy szín egyébként 1,3 g, a szemhéjalapozó pedig 3,7 ml.  

Tény, hogy a színek nem annyira különlegesek, nem lehetetlen őket mással helyettesíteni, mégis teljesen beleszeretettem ebbe a palettába. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, el vagyok bűvölve.

Persze nem akarom fájdítani a szíveteket, tudom, sokan nem rendelkeztek önálló jövedelemmel, de ha tehetitek, szerezzétek be valahogy, esetleg kérjétek szülinapra vagy Karácsonyra, biztosan nem fogjátok megbánni!
 
Most ennyi csajok, jók legyetek! :)

25 megjegyzés:

  1. Azt jól látom, hogy itt ingyenes a kiszállítás? Elvileg regisztráltam, meg Magyarország és 0-t ír ki, de nem nagyon akarom elhinni.

    VálaszTörlés
  2. Eddig még nem sikerült felkeltenie az érdeklődésemet pedig rengeteg blogban láttam, de most engem is elbűvölt :)

    VálaszTörlés
  3. Ugye, hogy ugye! :)
    Én is imádom! :)

    VálaszTörlés
  4. Örülök hogy sikerült megszerezned, szerintem kihagyhatatlan darab :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem múlt héten érkezett meg:))))) <3

    VálaszTörlés
  6. Hát most már én is be vagyok fűzve..meg sózva.

    VálaszTörlés
  7. eVra: A szállítás ingyenes. :)

    VálaszTörlés
  8. milyen cuki az a kis primer potion, amit adtak hozzá. az mekkora méretű? és a lényeg: mennyibe került a paletta forintba átszámolva?

    VálaszTörlés
  9. mármint úgy értem a méretét, hogy így kézbe fogva, mert láttam, hogy írtad, hogy mekkora a tartalma. és még azt szeretném kérdezni, hogy a szállítással nem volt semmi gond? hány nap alatt érkezett meg a csomagod?

    VálaszTörlés
  10. uhhh, csodaszép

    http://dituhajatnoveszt.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  11. ohh,eddig legszebb képek amit láttam róla,nagyon meggyőző :)

    VálaszTörlés
  12. A pontos méreteit délután lemérem neked, annyi biztos, hogy keskenyebb és hosszabb, mint egy Sleek paletta. :)
    A szállítással nem volt semmi gond, kb. 1 hét alatt ideért a csomag. A pontos árára már nem emlékszem, de 9 és 10 000 Ft között volt valahol. (az árfolyamtól függ)

    VálaszTörlés
  13. Gyönyörű )) Szerinted nem hasonlítanak a színek a Sleek Storm palettájára? Tudom, a textúra biztosan más,nem véletlenül kerül 4-szerannyiba a Naked. Kívánom, hogy sok örömöd teljen benne ))

    VálaszTörlés
  14. Való igaz, hogy a matt színek elég hasonlóak, konkrétan a matt világosbarna és sötétbarna, illetve a fényes ezüst és a fényes barna is emlékeztet a Storm-ra, de a többi szín egyáltalán nem stimmel.

    VálaszTörlés
  15. és az ecsete mennyire használható? azzal vitted fel a swatch-ot, vagy Sigmával?

    VálaszTörlés
  16. A mutatóujjammal. :) De amúgy remek az ecset is, ma azzal vittem fel a szememre a szemhéjpúdert, nincs vele semmi baj. Mondjuk nem adnék érte 14 Font-ot, mármint önállóan nem venném meg, azért annyira nem jó, de amúgy jó minőségű.

    VálaszTörlés
  17. Nagyon szépecske! :) elég kalandosan hangzik az ebayes sztori, de örülök, hogy végül jól sült el minden! :(

    VálaszTörlés
  18. Nekem különösen tetszik a bársonyos borítás és az egész csomagolás és kialakítás. Gyönyörűek a színek, remélem egyszer nekem is futja rá.:D Szép swatchokat csináltál, alig várom a sminkeket.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  19. Meseszép, szerelem első látásra <3 Tipikusan a "nekem ez kell!!!!" kategória :D Még sosem rendeltem külföldről. Tudnátok segíteni ebben? Tényleg ingyenes a kiszállítás a lookfantastac.com-on? A rendelés és a fizetés hogy zajlik? Légyszi segítsetek! Köszi!

    VálaszTörlés
  20. Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan jöttél rá, hogy kamu cuccot akartak eladni neked az ebayen? Mire kell figyelni? Köszi!

    VálaszTörlés
  21. A postaköltsége mennyi volt??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ingyenes szállítás akció volt a webshopban akkor.

      Törlés
  22. Én nagyon szertnék ilyen palettát csak az a gondom hogy se hol se találok valaki ha tud lécci írjatok nekem olyan oldalakat ahonan lehet rendelni.Előre is köszönöm mindenkinek.:D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...