2011. szeptember 6., kedd

Zsákmány! :)

Ma elég fáradtan és kissé rosszkedvűen jöttem haza a munkából. Pont azon gondolkodtam, hogy mit is kéne csinálni, hogy jobb hangulatba kerüljek, amikor beléptem a szobámba és megláttam az ágyamon ezt:


Bizony, ő egy Sigma Professional Premium ecsetszett. :) 28-án rendeltem meg és ma már itt is volt a csomag. Már alig várom, hogy kipróbálhassam. :D Így elsőre nagyon tetszik, remélem nem kell csalódnom később sem.



És ami ezután csak fokozta az örömömet: az ecsetek mellé kaptam egy kis minipalettát is, amiben a Sigma 3 új palettájának egy-egy árnyalata található. Ez azért is remek hír, mert úgyis kíváncsi voltam, hogy hogyan muzsikálnak a Sigma szemhéjpúderei, most végre kipróbálhatom őket. :)



Néhány nappal ezelőtt megérkezett egy másik csomagom is, ami egy Urban Decay Primer Potion-t rejtett. Őt már jó pár napja tesztelem, hamarosan jön róla egy összehasonlító bejegyzés. :) 


Végül, de nem utolsó sorban, néhány hete az a szerencse ért, hogy nyertem Viktória nyereményjátékán egy ecsetet és egy szemhéjpúdert az essence 50's GIRLS Reloaded kollekciójából. :) Ezeknek a cuccoknak is nagyon-nagyon örültem, nagy szívfájdalmam volt, hogy itthon nem lehet őket kapni és sajnos nem voltam azok között, akik ajándékként megkapták a kollekció egy-egy darabját a Primőr Kft.-től, így nagyon sajnáltam, hogy lemaradok róluk, de Viktóriának hála, mégiscsak az enyémek lettek. :)


Szeretnétek tesztet látni az ecsetekről és az essence termékekről, vagy már a könyökötökön jönnek ki? (Milyen sok ö betű egymás után.:D)

13 megjegyzés:

  1. Erre jó lehet hazaérni :)
    Naná, hogy érdekel a teszt :) MINDENRŐL :)

    VálaszTörlés
  2. hát ez a csomagocska rám is rámfért volna:D

    VálaszTörlés
  3. Kíváncsi vagyok mit szólsz majd a szemhéjpúderekhez. :)

    VálaszTörlés
  4. jaj dejó ez a pici Sigma paletta..kár, hogy ezt így nem árulják, esküszöm én megvenném, pont érdekelne a piros és a türkiz:) Amúgy erre tényleg jó lehetett hazaérni:)

    VálaszTörlés
  5. Én meg 30.-án rendeltem meg a Sigma Professional Premium ecsetszett-et már alig várom, hogy megérkezzen és a kis palettát is, mert most 75$ felett azt adnak ajándékba :D

    VálaszTörlés
  6. Naná hogy engem is érdekel a teszt! :D
    jó kis cuccok. nyámmi :D

    VálaszTörlés
  7. Én is kaptam kis palettát a legutóbbi rendelésemhez és meglepően jó! Bár megvásárolni valószínűleg nem fogom a teljes palettákat, drágállom, de ez a három szín a mintában telitalálat.

    VálaszTörlés
  8. Hú szép kis szettet vettél a Sigmától, kiváncsi vagyok mit fogsz majd írni róluk, meg a palettáról :)

    VálaszTörlés
  9. Hú az a minipaletta annyira jó. Szép kis csomag.:)
    (Andi)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép csomag! Várom a véleményt mindegyikről! UD primert honnan rendelted? Én is gondolkodom a beszerzésén, csak még előbb az ArtDecot el kell fogyasztanom:)

    VálaszTörlés
  11. Az eBay-ről rendeltem, de most aztán igazán nagyon figyeltem, hogy megbízható eladó legyen. :)

    VálaszTörlés
  12. Ha a Flare palettát megrendeltem volna, az csak az oversee szín miatt lett volna. Erre pont azt teszik bele! Tökéletes meglepetés! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...