2011. október 16., vasárnap

TOP 5: NYX natúr szemhéjpúderek

Aki régóta olvas az tudja, hogy sok-sok NYX szemhéjpúderem van, ami nem csoda, hiszen szuper színekben kaphatóak, nem túl drágák és jó minőségűek. Ma összeszedtem Nektek az 5, szívemnek legkedvesebb natúr színt közülük, amiket szerintem érdemes beszerezni. :) 

1. Taupe Pearl
Igazán egyedi, ezüstös-barnás-szürkés árnyalat, ami így leírva unalmasnak hangzik, de nekem elhihetitek, ez a szín lenyűgözően szép. :) A textúrája is nagyon finom, élmény csak "swatch-olni " is. Nem tudom elképzelni, hogy ez a szín ne állna jól valakinek, ő az egyik legnagyobb kedvencem. 

 2.Volcano
Csillogó sötétbarna, arany, rózsaszín és vöröses mikrocsillámokkal. A textúrája szárazabb egy kicsit, de ez semmi gondot nem okoz.
3. Iced Mocha
A bloggerinák és youtube guruk körében is elismert, én is nagyon szeretem. Bár nem egy "első látásra szerelem" szín, ahhoz túl snassznak tűnik elsőre a pan-ben, de a natúr sminkek szerelmeseinek egyenesen alapdarab. Ő is valahol a szürke és a barna között van, de ez a két szó egyszerűen nem fejezi ki a valódi szépségét.
4. Nutmeg
Világos barna, visszafogott, de felvitel után jól látható meleg rózsaszín fénnyel. Nem duokróm és irizálónak sem mondanám, de nagyon érdekes ez "se nem barna, se nem rózsaszín" árnyalat. Különleges, máshol nem nagyon kapható árnyalat. 
5. Golden dune
Egy újabb egyedi szín, a barna és az arany kombinációjaként tudnám jellemezni. Őt sem találod meg bármelyik márka kínálatában, érdemes közelebbről megnézni, ha találkozol vele.

+1. Sahara
Nem annyira különleges, de úgy gondoltam ártani nem árt, ha  felhívom rá a figyelmeteket, ő ugyanis egy tökéletes highlighter. Vaníliaszín, enyhe fénnyel, selymes felülettel, a szemöldök alá vagy a belső szemzugban zseniális.

Mondanom sem kell, hogy ezt a listát az általam birtokolt szemhéjpúderekből állítottam össze, de ezeken kívül persze rengeteg elbűvölő szín van még a termékskálán, ami méltán kerülne fel a kedvenceim közé, ha alkalmam lett volna kipróbálni őket.:)

Nektek melyik szín tetszik a legjobban?

6 megjegyzés:

  1. nagyon kéne most már NYX termék.. amúgy így képek alapján az első a legeslegszebb!:)

    VálaszTörlés
  2. Úristen az első meseszép:o megy is a wishlistembe CC-n

    VálaszTörlés
  3. Én a Volcanoért vagyok oda nagyon a képek alapján-nem mintha a többi nem lenne meseszép :).

    VálaszTörlés
  4. Az első hasonlít a MAC satin taupe árnyalatához. Mind csodaszép, nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  5. Nem tudnék kedvencet választani, annyira szépek. :) A 88-as palettámban vannak hasonló színek, ez azért megnyugtató. :D Át is fogom bogarászni őket.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...