2011. december 25., vasárnap

Decemberi zsákmány

Ebben a hónapban igyekeztem visszafogni magam, már ami a sminkvásárlást illeti, de nem igazán sikerült. :) Lássuk, miket zsákmányoltam ebben a hónapban:

Kezdjük az arcra való dolgokkal:
Azt hiszem, már jó ideje hangoztatom, hogy keresem a tökéletes mattító púdert. Ennek eredményeképp került a zsákmányok közé a Rimmel Stay Matte púdere, amit korábban még sosem próbáltam, de nagy reményeket fűzök hozzá. Így első blikkre nagyon emlékeztet az Astor Mattitude-jére, de majd később meglátjuk. :) 

Katt a képre!
A másik szerzemény a Sleek őszi kollekciójának sztárpirosítója, a Suede. Róla is lesz teszt, elöljáróban annyit, hogy ha alkalmam lesz rá, biztosan beszerzek még pár Sleek pirosítót, mert eszméletlenül jó minőségű, ráadásul ez a szín meseszép és remekül működik a színeimmel, szóval hamar kedvenc lett. :)

A szemre való cuccok: 
- Műszempilla - Véleményem szerint ez a legjobb drogériában kapható márka és változat, ráadásul többször is használható, bár kicsit drága.
- Catrice szemhéjpúder - C'mon Cameleon, a Mac Blue Brown-jának a kishuga. :)
 
Nagyobb felbontásért, katt a képre!
 - Barry M varázspor - Silver Brown. Őt azért rendeltem meg, mert vegyes érzéseim vannak a Barry M varázsporival szemben. Ez a szín, egy újabb kísérlet arra, hogy végre ledöntsem, szeretem-e őket annyira, hogy jól bevásároljak belőlük, vagy inkább válasszam az olcsóbb, de a számomra valamiért meggyőzőbb márkájú pigmenteket.
- Végül pedig egy Flirt! Far out szempillaspirál, egyenesen Koreából, amit egy nagyon kedves koreai ismerősömtől kaptam Karácsonyra. A spirál maga elég furcsán néz ki egyébként, a hatása pedig még érdekesebb, hamarosan jön a teszt róla is! :)

A szájra való csecsebecsék: 
Mivel a téli időben nagyon hamar kiszárad a szám, szükségem volt egy jó kis ajakbalzsamra, ami a tégelyes Carmex-emmel ellentétlen gyorsan és kényelmesen használható az utcán is, anélkül, hogy összekenném a kezem. A Müllerben találtam rá erre a Blistex-re, ami egyszerűen isteni! Hamarosan meg is írom róla a tesztet! :)
Blistex Lip Tone ajakápoló
Figyelem a következő képsorok a nyugalom megzavarására adhatnak okot, kérjük, hogy csak azok olvassanak tovább, akik nem botránkoznak meg a féktelen költekezés és a mértéktelen mennyiségű sminktermékek látványa láttán!


24-én délelőtt még megugrottam a dm-be műszempilláért, mert hát mégse indulhatok majd a szilveszteri buliba lenyűgöző pillák nélkül, de legnagyobb (bal)szerencsémre,ezen kívül rengeteg mást is találtam.
Az akciós pult ugyanis roskadásig tele volt rúzsokkal, amik most nálam (a pirosító korszak után) a legcsábítóbbak. :) Át is néztem a teljes polcot, és rengeteg csodaszép színű rúzst találtam, összesen 14 db került a kosaramba, egyenként 299 Ft-os áron.

12 Rimmel és 2 Manhattan rúzs
Bár a végösszeg elég ijesztő lett, nem bántam meg, hogy megvettem őket, mert egytől-egyig olyan színek kerültek a kosaramba, amilyenek előtte még soha, de már nagyon vágytam hasonlókra, illetve nagyon kíváncsi voltam, hogy hogyan állnának. Most végre kipróbálhatok egy csomó, a komfortzónámon kívül eső csodás rúzst is, potom áron.  


Mára ennyi csajok, jók legyetek, sziasztok!

14 megjegyzés:

  1. Úristen mennyi rúzs, de 300 ft/darabért teljesen megérte szerintem *_*
    A Rimmel Stay Matte nagyon jó, én is azt használom:)

    VálaszTörlés
  2. hűűű mennyi rúúzs. milyen jól néznek ki így együtt. :)) kíváncsi leszek hogy mutatnak majd felkenve!

    VálaszTörlés
  3. waaa rúzsmennyország! de irigy vagyok most :D

    VálaszTörlés
  4. Jézuuuuuusss *.*
    Melyik DM-ben találtad őket? (kulcsi vagyok)
    Lehet kedden beugrom a városba, persze ha maradt még.. :DD

    VálaszTörlés
  5. Júj Niki, én meg dunaújvárosi vagyok! A Spar-ban lévő dm-ben voltam, de azt elég jól kifosztottam, szóval próbáld meg a Park Center-est, vagy a belvárosit! :D

    VálaszTörlés
  6. Tudom hogy dunaújvárosi vagy, azért kérdeztem :D
    Park Centerbe szoktam menni általában, de ott nem szoktak olyan jó leértékelt dolgok lenni, vagy lehet csak mindig rosszkor megyek. :(

    VálaszTörlés
  7. Ja és a másik amit akartam kérdezni, hogy nem láttad-e esetleg,hogy a Vampire's Love valahol ki volt már téve?! Mert szeretnék egy olyan ajakszínezőt. Múltkor néztem a Rossmannban, de még nem volt :(

    VálaszTörlés
  8. A "suede" pirosító egyszerűen valami mesés, én is imádom, hetek óta csak ezt használom. A Sleek pirosítói teljesen addiktívak, de szerencsére árban egyáltalán nem vészesek, annak ellenére, hogy a minőségük kifogástalan. Már van belőlük egy pár, de most teljesen "Suede"-függő lettem. :D

    /Egyébként az enyém tetején sincs rajta az au natural kollekció logója, azért én emiatt kicsit csalódott voltam, mert arra számítottam. Bár ez nem igazán lényeges. :) /

    VálaszTörlés
  9. niki: az Interspar-os dm-ben már két hete kint van! :)

    VálaszTörlés
  10. Tamara: Igazad van, tényleg nem olyan a teteje, mint a külföldi blogokon! Nekem nem is tűnt fel, hogy nincs rajta...nem tudom miért. :S

    VálaszTörlés
  11. úristen mennyi rúúúúzs aaaaaaaaaaaaaaa csak úgy simogatja a szemeim!!! OO

    VálaszTörlés
  12. Jaj ne mondd már :@ Csütörtökön voltam a Spar-ban, de direkt nem mentem be a DM-be, gondoltam úgysincs kint... :@@@
    Na de majd most!! :) Köszi!

    VálaszTörlés
  13. Gratulálok :) Egy egész évre megvan a rúzsmennyiség :)

    VálaszTörlés
  14. ...azok a rúzsok *.*

    remélem lesznek swatchok :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...