2011. december 15., csütörtök

Hordozható sminktároló

Régebben rendszeresen elutaztam 1-2-3 napra hétvégenként, ilyenkor pedig természetesen mindig vittem magammal a sminkes túlélő csomagomat is.
Jó ideig egy nagy cipzáros táska szolgált mobil sminktárolóként, de valljuk be nem a praktikum csúcs egy nagy, zsebek és kisebb tárolók nélküli, átláthatatlan neszeszer, főleg mivel állandóan túrni kellett az adott cuccokért.  

Sokáig vágytam egy alumínium sminktároló csodára, régen a fél várost átjártam, hogy bárhol, de találjak egy ilyen kis fém bőröndöt, de sehol semmi. A fodrászkellékesben is csak egyféle volt, egy színben, egy méretben, és azt is rendelni kellett volna...ráadásul horror volt az ára is.




A napokban viszont kiszúrtam, hogy a MUP-ból már lehet rendelni az alap táskákon kívül néhány brutálisan jó fajtát is (pl. olyat is, amiben cuki kis műanyag fiókok vannak), mondjuk egyik-másiknak az ára is brutális! :) ITT tudjátok megnézni őket! 
Üröm az örömben, hogy már nem vagyok érdekelt az ügyben, bár...soha ne mond, hogy soha.  :)

Nektek van ilyen alu sminktárolótok? Ha igen, szeretitek? Ha nincs, szeretnétek? :)

3 megjegyzés:

  1. én is úgy vágynék egyre valamikor maaaajd egyszer:D

    VálaszTörlés
  2. Szeretnék, csak nem 20 ezer forintért:)

    VálaszTörlés
  3. A kézi sminktáskák a MUP-ban szerintem nagyon jó árban vannak, sőt! A többinek meghát annyi az áruk külföldön is. A híres Cantoni kétszer ennyiért kínálja.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...