2012. február 12., vasárnap

Milani Liquif'Eye Metallic szemceruza és Avon SuperSHOCK szemceruza összehasonlítás

Nem rég megrendeltem a Milani  -  az Urban Decay 24/7 Glide-on szemceruza megfelelőjeként elhíresült - szemceruzáját, a Liquif'Eye-t. Már az első pillanatban nagyon ismerős dolgokat tapasztaltam, aztán a nap végére egyértelművé vált, hogy bőven van hasonlóság közte és a másik gél állagú szemceruzám között. :)


Csomagolás: Nem sokat nyom a latban, de nekem a Milani jobban tetszik, talán az átlátszó kupaktól, talán a matt fehér betűktől, nem tudom, de jobban bejön.

Illat, állag: Illatuk egyáltalán nincs, az állaguk közel azonos: nagyon puha, krémes, könnyű használni, ráadásul a hegyezés is tűrhető. Talán annyi a különbség, hogy a Milani egy ici-picit nedvesebb, folyékonyabb érzetű, valamivel könnyebben siklik és amíg meg nem szárad fényesebb, de ez annyira minimális, hogy nm is érdemes vele foglalkozni.

Színek: A Milani 5 féle színben kapható, fekete, barna, ezüst, arany és kék színben. (ITT láthatjátok a színeket!)Ez mindenképpen pozitív, bár el tudnék képzelni többféle színt is. Hogy az Avon jelenleg hány színben kapható, azt nem tudom pontosan, de mintha lenne más is a feketén és a barnán kívül...

Pigmentáltság, finish: Kifogástalan! Mindkettő éjfekete és egy rétegben maximálisan fed. Bár a Milani elvileg metálos fényű, a feketéről ez mondható el, teljesen mattá szárad. (A többi szín esetén nem tudom, hogy milyen erős a metálos fény.) 
 Milani a jobb oldalon, Avon a balon

Tartósság: Mindkettő kimagaslóan teljesített, egyik sem kopott jobban a másiknál, sem szárazon, sem vizesen nem volt gond.

Beszerezhetőség, ár: Bár egyikért sem sétálhatunk be csak úgy a drogériába, a rendelést nem lehet kikerülni, de talán egyszerűbb dolgunk van, ha nem külföldről várjuk a csomagot, csak az Avon központból. Ráadásul az SuperSHOCK olcsóbb is. A Milani szállítás nélkül, akciósan is! legalább 7 dollár (azaz kb. 1500 Ft), a SuperSHOCK viszont ha jól emlékszem, 1000 Ft körüli vagy még olcsóbb.  

Összegzés: 
A Milani és az Avon gél állagú szemceruzája között vajmi kevés a különbség, akármelyiket is választod, kiváló minőséget kapsz, elfogadható áron. 

4 megjegyzés:

  1. Az Avonost már próbáltam, de sajna nekem nem vált be, nem ennyire poz. róla a véleményem, de ettől másnak jó lehet. Amikor ez az Avonos nem igazán teljesített nálam, akkor a barátnőm ajánlására vettem egy Barry M BOLD WATERPROOF szemceruzát. Szóval, ha az Avonost kell összehasonlítanom a BARRY M fekete ceruzájával, akkor az AVONOS kb. 4 a skálán, a BM pedig 10+ a skálán. Tényleg nagyon-nagyon jó a Barry M ceruzája! Sajna a Milanit még nem próbáltam pont a külföldi beszerzése miatt.

    VálaszTörlés
  2. Nekem meg aBarry nem jött be annyira,felragadt.Az Avon kibirta a meleget is,szuper!

    VálaszTörlés
  3. Én imádom ezt az AVON-os szemceruzát,verhetetlen. Most lesz két új tavaszi szín, kíváncsi vagyok rájuk is.

    VálaszTörlés
  4. Nekem Milani van és Barry M Waterproof. Mind a kettő nagyon jó. Én semmi felragadást nem észleltem egyiknél sem. Szuper! Az Avonosról túl sok neg. bejegyzést olvastam és ezért nem próbáltam még - ellenben a másik kettővel.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...