2012. február 18., szombat

Rimmel Lasting Finish rúzsok

Ma végre minden összejött. Jók voltak a fényviszonyok, időm is volt fényképezni, kedvem is, az elem is fel volt töltve (bár egyre inkább égető szükségét érzem egy új fényképezőgépnek, de mindegy), úgyhogy ma be tudok Nektek mutatni a múltkori 299 Ft-os áron zsákmányolt rúzsok közül 3-at. :)

A mai teszt alanyai a Rimmel Lasting Finish Intense Wear ajakrúzsok, ha egészen pontos akarok lenni. (Jól csengő, könnyen megjegyezhető kis név. :P) A posztban első sorban a színeket szerettem volna bemutatni, de essen pár szó a rúzsokról magukról:


Csomagolás: Szép mély lila színű műanyag csomagolás, az alján látható az adott szín neve, száma, mindez a rúzs színével megegyező színű matricán, a tetején a Rimmel védjegye: a korona. Cuki, de sajnos elég megbízhatatlanul záródik. Ha ráhúzom a kupakot, körbeforog a tető, de ha le akarom venni, akkor érdekes módon elég nehéz leszedni. Nem merem csak úgy bedobni a táskába...4g egyébként.



Illat, állag: Tipikus rúzsillat. Nem kellemetlen, nem túl erős, de azért érezni az illatát. Felvitel után nem zavaró szerencsére. Egyébként nagyon krémes, könnyen kezelhető, nem ragad, kellemes viselet.

Pigmentáltság: Nagyon jó! Egy rétegben gyönyörűen fed, nincs szükség második rétegre!

Tartósság: Egészen szépen teljesített, az ivást kibírja, az evést nem, de hát ezt nem is várhatjuk el. Nem kopott csúnyán, órákig szép maradt és nem is szárít látványosan. Meg vagyok elégedve.   

És akkor jöjjenek a színek! (A képek 3 különböző fényben készültek.)

 1. Vintage - Hideg csillogású középrózsaszín. Egészben melegebbnek tűnt, a felvitel után viszont egyértelműen látszik a kékes fény. Mikrocsillámokat tartalmaz, amik azonban nem feltűnőek! Tökéletes Barbie szín. :)


2. Paradise - A ma bemutatott 3 szín közül ő a kedvencem, imádom az ilyen színeket. A szín behatárolása nagyjából lehetetlen, legalábbis nekem az...barna, bordó, lila egyszerre....enyhe hideg fénnyel, mégis meleg hatással. Enyhén, szaténfénnyel csillog, szeretem! :)

 

3. Kabash - Két szó: igazi terrakotta. Narancsos téglavörös, matt hatású szín. Bár elég vad szín, sokaknak jól állhat.


Nektek melyik tetszik legjobban?

9 megjegyzés:

  1. hú, de gyönyörűek! Te milyen mennyiségben szoktad felvinni a rúzsokat?

    VálaszTörlés
  2. Nem vastagon! Nekem egy vékony réteg elég, ha megfelelően pigmentált a rúzs.

    VálaszTörlés
  3. Nekem a Vintage tetszik a legjobban. Én is szeretem ezeket a rúzsokat, nekem a Pink Blush és az Airy Fairy van meg. Ha érdekel, akkor itt írtam róla: http://fleurpowerbeauty.blogspot.com/2011/11/most-mindenki-az-uj-rimmel-ruzsokra.html

    VálaszTörlés
  4. imádom a Rimmel rúzsokat :) az utolsó <3

    VálaszTörlés
  5. sok a photoshop de amúgy szépek a színek és a szád formája is

    VálaszTörlés
  6. Ez nem photoshop. Ez a fényképezőgépbe épített automata retus. Nem tudok vele mit kezdeni, ha átállítom egy másik témára a gépet (amiben nincs retus), akkor a színek a felismerhetetlenségig szürkülnek...amit nem szeretnék. :S Egyre nagyobb szükségem van arra az új fényképezőgépre...:S

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szepek! Ennyiert meg szuperek!

    VálaszTörlés
  8. Nekem a Vintage a nyerő, de a többi is szép.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...