2012. február 24., péntek

Újdonságok a MUP-ban!

Ha minden igaz, március elejétől kaphatóak lesznek a MUP-ban a DUO műszempilla ragasztók, tincses, soros, extrém és natúr műszempillák, Ardell szempillák (amit a külföldi makeup guruk nagyon szeretnek), és persze lesz tollas, strasszos, színes, "ultrabrutál" és mindenféle. :)



ITT megnézhetitek a teljes kínálatot!

Remélem nem lesznek nagyon drágák, mert akkor bevásárolok kicsit. :)

Most ennyi csajok, jó hétvégét, sziasztok!

11 megjegyzés:

  1. Én a Red Cherry-re pályázok, azt jobban sztárolják külföldön (nem?) és 100% natúr haj. Régóta szeretnék már, mert egyszer kaptam ajándékba kintről és 10x is fel tudtam tenni, nagyon könnyű volt a szememen, össze sem lehet a szintetikusokkal hasonlítani. Nagyon várom már!

    VálaszTörlés
  2. Én úgy tudtam, hogy a Red Cherryt szeretik jobban a sminkes guruk külföldön. Az Ardell engem annyira nem mozgat, mert a Red Cherrynek jobbak a fazonjaik, szóval én is azt várom, de nagyon-nagyon. Remélem tényleg jó árban lesz! A KKCenterben (amerikai webáruház) 3,2 dollárba kerül (kb. 750,- Ft), de láttam 3,99 USD-ért (918,- Ft) is. Ha 900,- Ft alatt lesz, akkor már megéri itthon megvenni. A szintetikus kínait a múltkor 700,- Ft-ért kínálták nekem az Ázsia centerben, de máshol ugyan az 600 forint volt.

    A DUO ragasztó árára is kíváncsi leszek és tök jó, mert láttam, hogy fekete is lesz és nem az a nagy kiszerelés, hanem a 7 grammos. A 14 grammost egyszerűen nem tudom elhasználni, de a 7 g jó lenne nagyon. Remélem az is 3e ft alatt lesz.

    VálaszTörlés
  3. Ah, Red Cherry! I love you! Az egyik kedvenc szempilla márkám. E-bay-ról rendeltem anno 8 dollár volt a kettő + a szállítás :-( Szóval drága volt a szállítással együtt. Az Ardell-be nincs annyi jó beauty fazon, mint a Red Cherrybe szerintem és drágább is az Ardell, de annak vannak különleges extrém pillái (jó drágán). Nagyon várom, hogy itthon is lehessen kapni a Red Cherryt. A DUO-t szerintem mindenki ismeri, numero 1 ha ragasztóról van szó.

    VálaszTörlés
  4. En mar lattam Red Cherry (Natural) mar 1,99 USD-ért / 427,-Ft.

    VálaszTörlés
  5. Nekem van négy pár Red Cherry pillám, gyönyörűek, minőségiek! (sminkkel.com-ról rendeltem még tavaly :)

    A Duo-ra nagyon kíváncsi leszek, főleg a latexmentes verzióra.

    VálaszTörlés
  6. Amerikában minden olcsóbb, hisz ott nem 27% az áfa és nincs akkora vámadó és szállítási költség sincs. Európában legálisan nem lehet megvásárolni ugyan annyiért egy terméket, mint amennyiért kint árulják. Lásd E.L.F. európai honlap! Hiába kerül kint kevesebbe valami, nincs lehetőség a magas adók, vámok, szállítás miatt ugyan annyiért árulni itthon. Egyszerűen nincs rá lehetőség. A sminkkel.com webáruházban is 870,- Ft-ba kerül ez a márka, szóval kizárt, hogy 430,- Ft-ért itthon hozzájuthatsz, mert lehetetlen (adók, szállítás stb.). Nem véletlen, hogy a L.A. makeup is 3x annyiért árulja a termékeit, mint amennyi Amerikában. Szerintem ezen semmi csodálkozni való nincs. Én azon csodálkoznék, ha legalább nem lesz 900,- Ft/pár. Na ezen meglepődnék, de pozitívan :-) Európában átszámítva kb. 900 és 1.200 forint között mozog a Red Cherry-k ára. Ha ennél olcsóbb lesz a MUP-ban, akkor biztos vevő leszek rá - márcsak a szállítási költség miatt is.

    VálaszTörlés
  7. Én Red Cherryt és Eylure szempillákat használok. Nagyon szeretem őket, minőségiek és gyönyörűek. Az Eylure drágább. Az Ardell is jó, de jobbak szerintem a Red Cherryk. A Red Cherryt akár 10x is fel tudom tenni és légiesen könnyűek a szemen ezek a 100% natúr szempillák. Én csak ajánlani tudom őket. Külföldön is benne van a top 10-ben.

    VálaszTörlés
  8. Kíváncsi vagyok az árakra, kár hogy az nem látszik. Ha az Ardell olcsóbbra jön ki, mint a MUG-ról rendelve, akkor leadom első rendelésem a mup-ban

    VálaszTörlés
  9. MUG és MUP??? Mik ezek, minek a rövidítései? Márka vagy webáruházak? Le vagyok maradva, bocs. Valaki megírná? Egyébként én Red Cherryre pályázok.

    VálaszTörlés
  10. MUG: Makeup Geek Store - külföldi webshop - a tulaj Marlena: https://www.youtube.com/user/MakeupGeekTV?ob=0&feature=results_main

    MUP: Makeup Plaza - magyar webshop - http://www.makeuplaza.com/

    VálaszTörlés
  11. Köszönöm :-) A legtöbb blogoldalon rövidítések vannak és nem mindegyiket ismerem. Én a Red Cherry-ről sok jót olvastam, 100% hajból van és olcsóbb, mint az Ardell, a minősége pedig kitűnő. A szintetikust sajnos nem bírja a szemem, mert nehéz és irritálja. Nekem már volt Red Cherry műszempillám és nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve. Használtam már az olcsóbb kínait is (bár csak 350,- Ft-tal volt olcsóbb), de mivel a Red Cherry-t is többször fel tudtam tenni, így megérte a jobb minőséget választanom. Már nagyon várom a szempillákat, mert kintről nem szeretek rendelni. Egyszer sajnos elveszett egy csomagom és hiába reklamáltam, a külföldi le sem reagálta :-(

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...