2012. február 13., hétfő

Újdonságok - NYX, elf, MUP!

Szerencsére(?) napról-napra bővül a NYX, az elf és a MUP termékpalettája...lassan újra kell gondolnom a kívánságlistámat és a sminkes kiadásaimat. :) Lássuk az újdonságokat:

NYX 

1. Illuminating body bronzer
Gondolván a közelgő tavaszi, nyári időszakra a NYX már most piacra dobja az új 3 színben kapható fényesen csillogó highlighter/bronzosító-ját. 9$-ért szerintem simán megér, főleg mivel biztosan nem kell túl sokat feltenni egy alkalommal, ergó egy jó darabig elég lesz.
2. Matte bronzer
Azaz ő már egy matt bronzosító. 5 színben kapható, ami igencsak becsülendő, a legtöbb márkának csak 1-2 árnyalata van bronzosítóból. :) 9 $ ő is.
3. Eye Lash Glue
Egy újabb műszempilla ragasztó, de már a hagyományos kiszerelésű változat. Feketében és színtelenben is kapható (bár elvileg a fekete is színtelenné válik száradás után - így aztán nem igazán értem, hogy akkor mi értelme a kétféle színnek), mindkettő vízálló és állítólag sokkal hamarabb száradnak, mint a többi márka műszempilla ragasztója. 7$-ért vesztegetik.


Ha hiányérzetetek támadt az infókat illetően,  ITT találjátok a részleteket!


elf

1. Mineral Moisturising Lip Tint
Fényvédős, ásványi, hidratáló, színezett ajakbalzsam shea vajjal, jojoba olajjal, kúkuszolajjal, e vitaminnal az ápolt ajkakért. 3,5 fontért, 8 nagyon tetszetős színben, mesterséges anyagoktól mentesen. :)

2. Studio Body Shimmer
Az elf folyton erőlteti a stick-es kiszerelésű ilyen-olyan krémes pirosítóit, korrektorait, highlightereit. Ő egy újabb kísérlet, ezúttal a Studio termékcsalád nevével. 3,5 fontért, 4 szín közül választhatunk.
3. Studio Body Glow
Ő is egy testre való highlighter, de csak egy színben kapható és a fenti csavarós highlighterrel ellentétben ő por állagú. Mostanában késztetést érzek, hogy kipróbáljak egy ilyen "testcsillámot", lehet, hogy érdemes lenne egy próbát tenni. 
KATT további infóért!   

MUP 

Új táskák, új ecsettartók már most és új Natural termékek márciustól! 
ITT nézhetitek meg őket! 


Most ennyi csajok, szép napot Nektek! :)

3 megjegyzés:

  1. Én most várom a harmadik elf rendelésemet, már eltelt 10 munkanap,és sehol semmi... Kezdek kissé paranoiás lenni, mert az előző csomagom is elveszett valahol a reptér és a posta között..Két hónap volt, mire megkaptam a "helyettesítő csomagot". Eddig azt gondoltam, hogy véletlen volt,és nem létezik, hogy még egyszer...:D ... Pedig az új fényvédős színezett ajakápoló nagyon megtetszett, de ha ez a csomagom is elkeveredik,akkor nem hiszem,h újat rendelek:(

    VálaszTörlés
  2. A NYX matt bronzosítójánk nagyon örülök.
    Fogok rendelni az tuti.

    VálaszTörlés
  3. Roni: Remélem nem keveredett el újra a csomagod! :S
    adryenka: Én is. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...