2013. február 7., csütörtök

A kedvenc parfümöm: JLO Glow After Dark

A blog fennállása óta kevés szó esett parfümökről, pedig már jó ideje rabja vagyok egy illatnak. :) 

Az én nagy kedvencem Jennifer Lopez Glow After Dark-ja, ami egy isteni gyümölcsös-virágos illat. Nagyon-nagyon szeretem, ezért jár neki egy önálló poszt. :)

A promókép

A hivatalos leírások:  
"Az éjszaki élet inspirálta a parfümöt. Szexi, csajos, vidám, érzéki. Jennifer Lopez Glow After Dark parfümmel te lehetsz az éjszaka királynője."

"Vad, szexi és lélegzetelállító. A szabadság, a pajkos izgalom és összetartozás könnyed virágos illata, mely vidámságot és finom éjszakai borzongást sejtet. Karakteres és érzéki parfüm az éjszakai szórakozáshoz és baráti összejövetelekhez." 

Csomagolás: Az üvege magas, karcsú, ezüst színű, ami nyakláncszerű díszítést kapott. Ránézésre sem csúnya és a fogása is jó, kellemesen nehéz. Kapható 100, 50 és 30 ml-es kiszerelésben is.

Még a doboz is tükrös felületű :)
Gyakran firkálok a tenyerembe, ha valami nagyon fontosat kell elintéznem....rossz szokás, tudom.

Illat: Az illata nem túl édes, nem citrusos, nem tömény, nem savanykás. Friss, határozottan gyümölcsös, édeskés illat, ami aztán a nap folyamán virágosabbá, púderessé válik. Nem hajaz egy konkrét gyümölcs illatára sem egyébként, finom elegye a virágoknak és a gyümölcsöknek. 

Illatjegyei:
Fej: passiógyümölcs, licsi, mandarin, fehér cseresznye, dinnye (Ezek a legillékonyabb összetevők, szinte csak a parfümözés pillanatában érezhetők.)
Szív: bazsarózsa, narancsvirág, jázmin, rózsa, frézia (A parfüm legmeghatározóbb illatai, a domináns jegyek)
Alap: pézsma, pacsuli, fás jegyek, moha (Ha minden igaz, ezek az illatok érezhető a legtovább a bőrön, az illat alapját képezik.)

Fontos! 
Rajtam ez a parfüm mesés, de köztudott, hogy minden ember bőre más. Ezért lehet az, hogy ugyanaz az illat valakin isteni, valaki máson viszont inkább kellemetlen. Ezért, ha kedvetek támad kipróbálni egy-egy új parfümöt, mindenképpen a csuklótokra fújjatok belőle, hogy érezzétek, hogyan működik rajtatok a parfüm!

Visszatérve a parfümre, a hivatalos ajánlás szerint estére, konkrétan éjszakára! :) való ez a parfüm, de szerintem tökéletes mindennapi, nappali parfümként is. 

Tartósság: 
Igaz, hogy "csak" Eau de Toilette, tehát az Eau de Parfum-ökhöz képest alacsonyabb illóolaj koncentrációval rendelkezik, ami az illat tartósságára is utal, de így is elég hosszan illatozik. A nap felénél azért érdemes felfrissíteni.

Ár/beszerezhetőség:
Kapható a nagyobb drogériákban, parfümériákban, illetve webshopok-ban.
Én a 100 ml-es kiszerelést 7040 Ft-ért rendeltem az iparfümériából.


Ti is szeretitek a gyümölcsös illatokat? Nektek melyik a kedvenc parfümötök?

3 megjegyzés:

  1. Nekem a tisztán gyümölcsös parfümök önmagukban kicsit kevesek, viszont más jegyekkel szeretem a őket, főleg nyáron.:)
    A Glow After Dark-ot még nem szimatoltam, de ha legközelebb drogéria közelében járok, nem fogom kihagyni.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Nemrégiben akadtam rá a blogodra, most kezdtem visszaolvasgatni :)
    Egyik kedvenc parfümöm Jennifer Lopeztől való, ez pedig nem más, mint a Miami Glow. Imádom! A posztban bemutatottat viszont még nem szagoltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Miami Glow-t viszont még én nem ismerem. Legközelebb megillatozom. :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...