2013. február 8., péntek

Catrice Liquid Lip Tint teszt

Ma megint egy tesztet hoztam Nektek. Ezúttal a Catrice folyékony lip tint-je kerül górcső alá. Kezdjük is. :)


Csomagolás: Szájfényes megoldású, átlátszó kemény műanyag, fényes fekete kupak, fényes ezüst betűk. A szín jól látható, hasonlít a végeredményhez, nincs panasz. 5 ml.


Applikátor: Kicsi, viszonylag rövid, kényelmes a használata, nincs gond vele.


Illat, állag: Az illata szokatlan, semmihez sem hasonlítható, de számomra kellemes. Az állaga is valami ilyesmi. Nagyon hígnak és könnyűnek tűnik (és az is), először vizes hatású az ajkakon (és az applikátoron is), de néhány pillanat alatt teljesen mattá válik. Az íze is érdekes, nem rossz, de nem kifejezetten finom.

Nagyon könnyű viselet egyébként, nem ragad, de nem is krémes, mintha ott sem lenne. Természetes érzés. Amitől féltem, de szerencsére kiállta a próbát: nem szárította a számat! Nem ápolta, de nem is szárította. 

Szín:  Bár az árnyalat neve "Are you Red-y?", ami ugye pirosra utalna, de ez inkább egy élénk, sötét fukszia rózsaszín. Nem mindennapi árnyalat, aki szereti az élénk színű ajkakat, az imádni fogja. :)

 


Használat: Szokatlan, de az első pár percben a lip tint mindig kissé csípte a számat. Nem nagyon,  nem kellemetlenül, de azért éreztem, hogy bizsereg és kicsit ég. Ez rövid időn belül elmúlt, később nem okozott gondot, de aki érzékeny az ilyesmire, az legyen óvatos!

Fedés, pigmentáltság: A pigmentáltság és a fedés egy rétegben sem rossz, szépen megszínezi az ajkakat, de két réteggel igazi a fedés. Az egyetlen dolog, amit nem szeretek benne: képtelen vagyok egyenletesen felvinni. Akárhány réteget teszek fel, akármilyen óvatosan dolgozom vele, nem lesz egyenletes a szín. Ebből adódóan a kopása sem egyenletes. :S
 
Tartósság: Jó! Az ivást simán kibírja, de evés után mindenképpen igazítani kell! 

Összességében: Lehet, hogy én vagyok béna, de mivel már a felvitel pillanatában sem sikerül egyenletesen felvinni, a kopásnál pedig a színbeli különbségek még feltűnőbbek, ezért ritkán nyúlok hozzá. Aki szerette a Max Factor Lip Tint-jét, az talán jobban szeretné ezt a folyékony lip tint-et, de mivel Nekem a Max Factor-os verzió sem tetszett annyira, a Catrice sem lesz a kedvencem.


Ti próbáltátok már ezt a lip tint-et? Nektek tetszett?

8 megjegyzés:

  1. olyan szèp a dobozban..mint valami folyèkony vèr :)
    tuti kirpobàlom nekem nagyon tetszik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja èn nem vagyok vàmpir :) :) ès a vèrt sem szeretem.de tokre guszta a dobozban a szine!!

      Törlés
  2. a képen tejesen egyenletesnek tűnik, na nekem ezt sosem sikerül ezzel összehozni. a szám szélére kiül, pont olyan mintha sötétebb szájceruzával körberajzoltam volna..lip tintből nekem a tonymoly - tony tint ami nagyon bejön

    VálaszTörlés
  3. Nem rossz, de annyira nem győzött meg a leírtak alapján :(

    VálaszTörlés
  4. A színe nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a legtöbb lip tint nem oszlik el egyenletesen amúgy. Nekem tetszik, de van még 2 Alverdés, külön-külön 10 ml-s lip & cheek stain-em, ami sosem fogy el :), úgyhogy most előbb a fő cél azokat elhasználni.

    VálaszTörlés
  6. Kép alapján, szerintem nagyon jól pigmentált. Szép a színe is, nagyon. :)
    http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  7. Erről a termékről azonnal az Essence egyik trendkiadásának (ha jól emlékszem a Vampire's Love volt az) a lipstain-je jut eszembe. Bár annak azt hiszem sötétebb színe volt. Viszont totál ugyanilyen tapasztalataim voltak vele, mint amit ezzel a Catrice lip tinttel kapcsolatban leírtál, lehetetlen egyenletesen felvinni. Nem is nagyon használom, szóval szerintem ezt sem fogom beszerezni. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...