2013. február 26., kedd

Csomagok érkeztek...

Már megint nem bírtam magammal és egy csomó mindent rendeltem/vettem, de mostmár tényleg le kell állnom. Most egy biztos jó ideig nem veszek semmit, így is annyi tesztelnivaló gyűlt össze, hogy hónapokig eltart, mire mindenről megírom a posztot.

A hónap elején megvettem a Clean&Clear deep action olajmentes, krémes arclemosóját és a deep cleansing tonikot érzékeny bőrre. Mióta kipróbáltam a Clean&Clear Exfoliating daily arcradírját, azóta megszállottan vágytam ezekre az arctisztítókra és néhányszor már használtam is őket, úgyhogy alakul a véleményem, de még hagyok nekik egy kis időt. :)


Ideért az új Missha The Style Under Eye Brightener korrektorom is szerencsére. Még a fólia is rajta van, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud.
 

A múltkori Cherry Culture akcióm alkalmával megrendeltem a Milani Minerals Sweet Rose nevű pirosítóját is, mert a Luminous-t is nagyon szerettem. Szerettem volna megrendelni a Sunset Beach nevű színt is, de sajnos már nem lehet kapni a CC-n, mert már nem gyártják ezeket a pirosítókat és raktáron már nem volt.
Nagyon jók ezek a pirosítók, borzalmas hír, hogy ha elfogynak, már nem vehetem meg őket újra...



A pirosító mellé rendeltem egy NYX szemhéjpúdert (Morocco), a Milani Baked pirosítójának Corallina nevű árnyalatát sem bírtam otthagyni és újravásároltam a NYX HD szemhéjalapját is. :)


A Szépségtrend webáruház jóvoltából kipróbálhatom az Eveline ajakdúsító szájfényét is, ami 2007-ben Cosmopolitan díjas volt. :) Nagyon izgatott vagyok, hogy mit tud. :)


Nemrég elcsábultam az essence pult előtt, és hazahoztam egy superfine tusfilcet is. Őt már elég sokszor használtam, teszt hamarosan!


És végül, de nem utolsósorban: megérkezett az elf rendelésem is. (Már vagy 3 hete.) A Mineral családból válogattam: egy poralapozó (light színben), két por állagú pirpsító (rose és plum) és 3 rúzs került a virtuális kosaramba.


Az alapozót már nyúzom egy ideje, a pirosítókat viszont még csak egyszer használtam, a rúzsokat pedig már ismertem, mert 3 másik szín már volt itthon, csak az árnyalatok számítottak újdonságnak.


Persze idővel mindenről lesz teszt, de mivel még az előző zsákmányos poszt szereplőit sem végeztem ki, tartok tőle, hogy inkább utóbb, mint előbb. 

9 megjegyzés:

  1. .hu mennyi minden! A Missha korrektort epp tegnap nezegettem, arra majd kivancsi lennek, milyen :)

    VálaszTörlés
  2. Várom a teszteket! Ezek közül egyik termékkel sem kerültem közelebbi kapcsolatba.

    VálaszTörlés
  3. A mineral alapozóról szívesen olvasnék egy tesztet, felkeltette az érdeklődésemet!

    VálaszTörlés
  4. Nekem is van jó pár elf termékem, bár ezek közül még egy sincs meg, de én a többségét nagyon szeretem. Kíváncsian várom a véleményedet róluk. :)

    http://smallgirlbigcityblog.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Hú, a NYX szemhéjpúderre nagyon kíváncsi vagyok :]

    VálaszTörlés
  6. Én pedig a rúzsok színeit nézném meg szívesen! :)

    VálaszTörlés
  7. hát én kb. mindenre kíváncsi vagyok, de talán főleg a pirosítókra :)

    VálaszTörlés
  8. Én is a rúzsok színére vagyok leginkább kíváncsi, meg persze a csodás NYX szemhéjpúderre :)

    VálaszTörlés
  9. a mineral alapozóról írnál, ha megkérlek? lassan kifogy a mac-em, és nem feltétlen ragaszkodom ahhoz az árkategóriához, ha van olcsóbb is, ami jó. :-)
    köszi, jikka

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...