2013. február 18., hétfő

Moda szemhéjpúder minták

Nem is olyan rég felfedeztem egy új Moda lelőhelyet a városban. Eredetileg Aden rúzsokat kerestem, de azt sehol nem találtam, viszont az egyik illatszerben kiszúrtam, hogy vannak Moda szemhéjpúderek!

Mivel a korábban vásárolt Moda szemhéjpúdereimet nagyon szeretem (ITT írtam Róluk.), rögtön le is csaptam két árnyalatra. (A korábbi Moda lelőhelyem bezárt.)

Egy szó, mint száz, íme a két új szerzeményem:


A csomagolás egyszerű. Nem kifejezetten szép, és sajnos az egyik szemhéjpúder teteje nem záródik valami jól, de én ezt elnézem neki, mert 4 gramm szemhéjpúdert kapunk kb. 600 Ft-ért. 


Illatuk nincs, az állaguk nagyon puha, már-már krémes. Olyasmi, mint a Miss Rose, a Sleek vagy a Lora szemhéjpúdereké. Tény, hogy porzanak, de könnyű elsatírozni a színeket és szemhéjalapozóval nagyon tartósak, úgyhogy ennyi belefér.

Színek:
325-ös: Meleg tónusú, sötét padlizsán lila, visszafogott rózsaszín fénnyel. 
332-es: Élénk bíbor, erősebb sötét rózsaszín fénnyel. Képek alapján a MAC Cranberry-jére hasonlít.


A pigmentáltságuk kiemelkedő! Kevés ennél pigmentáltabb szemhéjpúderrel találkoztam életem során, pláne ilyen árkategóriában! Egyszerűen elképesztőek! Mindkettő metál fényű egyébként.   


Ha találkoztok valahol Moda szemhéjpúderekkel, mindenképpen csapjatok le egy-két színre, mert fillérekért, kiváló minőségű és pigmentáltságú szemhéjpúdereket kaptok!

11 megjegyzés:

  1. Szia!
    Gyönyörűek!!! Megkérdezhetem hol lehet kapni?:-) beleszerettem:-Dbeleszerettem

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én dunaújvárosi vagyok, az MMK melletti illatszerben vettem, ami mellett csőszerelő bolt is van.

      Úgy általánosságban szerintem 100 Ft-os boltokban, kis illatszerekben, kínai üzletekben kapható, esetleg aluljárókban lehet még talán...

      Törlés
    2. Köszi! Ha látok valahol megosztom!:-)

      Törlés
  2. Wow. :) Azt hiszem ilyet láthattam az egyik euro-s boltban, de tuti visszanézek. :D

    VálaszTörlés
  3. Ó, a 325-ös gyönyörű, szeretnééém! :)
    Tudtok budapesti lelőhelyeket?
    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  4. úristen a padlizsán árnyalatú de csodaszép!

    VálaszTörlés
  5. ÁÁhh hogy én miért nem találtam még soha sehol ilyen szépségeket!!?? Gyönyörű mindkettő, a padlizsán lila annyira kellene :)) Ha valaki tud Budapesti lelőhelyet akkor ne tartsa magában! :)

    VálaszTörlés
  6. 4 ilyen szemhéjpúderem van, és én is imádom őket. Nálunk Szolnokon egy parfümériában lehet kapni, megrendelik azt a színt, amit szeretnél, viszont egy ezrest kérnek érte. :( Különlegesek, szépek, de ezt soknak tartom érte, úgyhogy csak ünnepekkor engedek meg magamnak 1-1 új színt. :) A 325-ös valami eszméletlen, lehet, hogy ez lesz a következő, amit beszerzek. :)

    VálaszTörlés
  7. Dunakeszin az illatvarázsban is vannak :) nekem kettő van, és nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...