2013. február 20., szerda

Teszt: Sleek Ink Pot krémes tus

Kb. egy hónapja elfogyott a Maybelline Lasting Drama szemhéjtusom, így nyugodt szívvel kezdhettem el használni a legújabb szerzeményemet, a Sleek krémes szemhéjtusát. (Amíg nem fogyott el a régi, addig nem mertem birtokba venni a Sleek-et, mert ha egyszer az új terméknek nekiesek, a régit már nincs kedvem elővenni.)

Aki régebb óta olvas, az tudja, hogy nagyon szerettem a Maybelline tusomat. A legjobb tus volt, amit valaha próbáltam, újra is vásároltam volna, ha nem fúrta volna az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mit tud a Sleek...lelövöm a poént: nagyon szeretem Őt is. :)

A csomagolás:
Mattított üveg alj, fekete műanyag, jól záródó tető, visszafogott fényes fekete márkajelzés. Tetszik. Nem túl nehéz, nem túl könnyű, a tégely 4 g tust rejt.


Az átmérője kisebb, mint a Maybelline-é, sőt az üveg szája is keskenyebb, mélyebbre kell nyúlni a krémért. Ez nem zavar, de a Maybelline ebből a szempontból jobban tetszett, kényelmesebbnek találtam azt a megoldást. A Sleek üvege egyébként nagyon hasonlít a Coastal Scent tégelyes tusának csomagolásához. 
 

Állag, illat:
Kellemesen krémes (nem zselés, nem annyira híg), megfelelően puha: nem merül el benne az ecset, de nem is túl kemény. Könnyű vele dolgozni, szépen "terül", nem csíkozódik. Illata nincs.
(Ha már eddig is összehasonlítottam a Maybelline-nel, akkor most is megteszem: a két tus állaga, illata tulajdonképpen ugyanolyan.)


Szín: 
Az árnyalat neve Dominatrix, ami egy mélyfekete, teljesen matt szín. (A MUP-ban nem találtam más színt belőle, de mivel én ritkán használok színes tusokat, nem hiányolom a választékot.) 


Pigmentáltság: 
Intenzív, egy rétegben tökéletesen fed. Abszolút meg vagyok vele elégedve.


Tartósság: 
Kiváló! Csillagos ötös! :) A Maybelline is nagyon tartós volt, de ha ez létezik, akkor a Sleek még jobb ebből a szempontból. A kezemen látható mintát csak erős szappanos dörzsölés és körömmel való kaparás után lehetett leszedni. A szempillák tövében tehát kifogástalan, de a vízvonalon is nagyon jól bírja! 

(Legtöbbször a vízvonalam közepén még este is látszik, csak a szemem külső szélén kopik le, ahol mostanában gyakran összegyűlik a könny, amit aztán az ujjammal vagy papírzsepivel szoktam letörölni.)

Ettől függetlenül nem kihívás lemosni. Sminklemosóval könnyen lejön, nem kell szenvedni vele. 

Ár/beszerezhetőség: 
 2100 Ft-ért rendeltem a MUP-ból.

Összességében: 
Ugyanazt tudja, mint a Maybelline Lasting Drama, de olcsóbb és talán még tartósabb is.
5/5 

UI: Láttátok, hogy a MUP-ban hamarosan elérhető lesz két új márka is? (mememe és a paese) Az egyiknél már árak is fel vannak tüntetve...mit szóltok hozzájuk?
http://www.makeuplaza.com/hu/products/1021/mememe
http://www.makeuplaza.com/hu/products/1020/paese

7 megjegyzés:

  1. Pont mostanában tervezek rendelni a MUP-ból, lehet, hogy ez is becsusszan a kosárba :D Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
  2. MUA: Alig várom, hogy egyre több márkát behozzanak, és most remélem, a Sigma ecsetmosó kesztyűjét is beszerzik majd. :-)

    VálaszTörlés
  3. Én is használom a Maybelline tust, de sajnos előfordul, hogy x (mondjuk 6-8)óra után kissé felkenődik a felső szemhéjamra (akkor is,ha porral fixálom):/ Ilyen szempontból vajon jobb a Sleek?
    ...
    Nem ismerős számomra ez a két márka, de ahogy nézem a Mememe eléggé a Benefitre hajaz...kíváncsi vagyok,minőségben mit tud nyújtani:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem tapasztaltam kenődést a Maybelline-nel sem, de mivel a Sleek egy hajszállal tartósabb, mint az, lehet hogy annál már Neked sem jelentkezne a felkenődés. Egy próbát szerintem megér.

      Én is kíváncsi vagyok ezekre az új cuccokra...nem nagyon hallottam eddig ezekről, jó lenne kipróbálni őket, de az árak elég húzósak. :S

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...