2013. április 12., péntek

Az egyik kedvenc férfi parfümöm: Bruno Banani – Magic Man

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, én imádom a férfi parfümöket. Szerintem a legjobb dolgok egyike, amikor elmegy melletted egy jóképű pasi az utcán vagy leül melléd a buszon és megcsapja az orrodat az az erős, fűszeres illat, amitől azonnal áradni kezd a vér az ereidben.  

Mindig is az illatok rabja voltam. Imádom pl. a benzin, a hígító, a fahéj, a narancs és a kókusz illatát, de mind közül a férfi illatok vesznek le leginkább a lábamról. Ha látom, hogy „Uram és parancsolóm” befújja magát a parfümjével, egyszerűen nem bírom ki, hogy ne ugorjak a nyakába és ne szippantsak egy hatalmasat az illatból. :)

Jelenleg több férfi parfüm is van itthon (az emberem a kedve szerint fújkálja magára őket), az egyik kedvencem ezek közül a Bruno Banani Magic Man-je. 

 

„Az angyalbőrbe bújt angyal. Az egyedi, ferde üvegeiről ismert Bruno Banani ütős férfi parfümje, a Magic Man ízig-vérig pasiillat, azoknak ajánljuk, akik nem félnek megmutatni macsó oldalukat. Egyet jelent a sármmal, a humorral, a könnyed és varázslatos karizmával - ezek azok, amikre a nők igazán vágynak!” – és tényleg. :)

Tipikus pasi illat! Szerencsére nem savanyú, nem tömény, nem az a bódító fajta, hanem az a kissé nyers, fanyar, csábító, férfi illat. Olyan "borotválkozós", nem kifejezetten különleges, mégis egy nagyon szerethető, karakteres illatról van szó.

Típus: Eu de Toilette 
Illatcsalád: fás-fűszeres
Illatjegyei:
Fej: gin, fűszer, kardamon
Szív: ciklámen, kakaó, büdöske (bársonyvirág)
Alap: pacsuli, ámbra
Kiszerelés: 30, 50 és 75 ml-es kiszerelésben is kapható

A nap folyamán természetesen érezhetően tompul az illat, egyre lágyabb, visszafogottabb lesz, de így is jó pár órát kibír. Szeretem. :) Ha egyszer elfogy és közben nem találunk valami még jobbat, biztos meglepem vele a páromat. :)

8 megjegyzés:

  1. Szerintem egyébként nagyon kevés pasi használ igazán jó/kellemes parfümöt, ami úgy igazán "megcsap" (jó értelemben) az utcán is. A legtöbb tiszta tucatillat, vagy leginkább tipikus dezodorillat - nem tudom, pasik mennyit foglalkoznak amúgy ilyesmivel.
    Az egyik - ha nem legkedvencebb - férfi illatom egyébként a Dior Fahrenheit, szerencsére nem is fújkálja magára mindenki, szóval ha megérzem valahol, mindig körbekémlelek, hol a nagyon kedves barátom, aki ezt használja :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagy kedvenceim az illatok. Például még a dohos pinceszag és a friss falfesték. Nekem az örök klasszikus férfi kedvenc a Hugo Boss: Boss parfümje! <3 Imádom. Emlékszem, hogy középiskolás koromban egy önálló kémia házi során parfümöt készítettem. Narancsos-fahéjas illat volt. :)

    ********
    www.imadeitiloveit.blogspot.com
    *Nyereményjáték*

    VálaszTörlés
  3. Az én barátom is ezt használja, annyira imádom :) Ezt és a Diesel Masculine-t :)

    VálaszTörlés
  4. Ha finom, fűszereset kerestek, próbáljátok ki a Laura Biagiotti - Roma nevű parfümjét, valami észvesztő! ;)

    VálaszTörlés
  5. az én párom ezt használja én pedig a női változatát a világos rózsaszínt a hegyes kupakosat és imádom :D mindig visszatérek hozzá pedig volt már diorom, bureberrym, de ez is simán van olyan jó nekem, mint azok!

    VálaszTörlés
  6. Én a Hugo Boss Boss in motion parfümöt imádom. A párom ezt használja évek óta és nem tudom megunni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az is megvan Nekünk. Az a másik kedvencem. :)

      Törlés
  7. Nekem örök kedvenc pasin a Givency Pour Homme, azt hiszem ez a neve, de megtudok őrülni tőle az biztos. És nagyon érdekes, hogy sokan említették a Hugo Boss: Boss-t nekem is bejövős :))

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...