2013. április 15., hétfő

Egy "kis" zsákmány

Hol is kezdjem?...Glamour napok, impulzus vásárlások, ebay...nincs értelme tagadnom, gyakran elcsábulok. :)

Bár még a korábbi szerzemények tesztelésével sem végeztem, azért "néhány" képen keresztül megmutatom, hogy miket vettem mostanában. Amiről eddig még nem volt, arról természetesen írok majd tesztet is valamikor, igyekszem, higgyétek el. :)

Balea tusfürdők: Még sosem próbáltam őket, de már rengeteget olvastam róluk különböző blogokon. Az illatuk isteni, a 265 Ft-os ár pedig verhetetlen, remélem nem okoznak majd csalódást.


Alverde makadámdiós testvaj: Magamtól sosem vettem volna meg, de annyian szeretik és dicsérik a Krémmánián és más beauty blogokon is, hogy úgy éreztem, nekem is ki kell próbálnom. Tegnap felavattam, egyelőre tetszik, de továbbra sem mondok le a The Body Shop testvajairól. (Azok még kívánságlistásak...talán majd jövő hónapban beszerzem őket is.:)


Aveo tusfürdők: Velük már van tapasztalatom, a sokadik flakonnál tartok. 295 Ft-ba kerülnek, nem szárítanak és rengeteg fincsi illat közül lehet válogatni. Nagy kedvencem a képen látható cseresznyés illatú tusi. :)


Wella Heat & Shine hővédő spray: Bár nincs összehasonlítási alapom, ez a hővédő tökéletesen bevált, úgyhogy a múlt héten, mikor elfogyott a korábbi flakon, úgy döntöttem, hogy nem váltok. Az ára is jó, a hatásával is meg vagyok elégedve, nem kockáztatok. 

Dove invisible dry 48h dezodor: A szükséges rossz. Sosem indulok el reggel anélkül, hogy ne használjak deo-t. Jó ideje ugyan a Rexonára esküszöm, most kíváncsi lettem a Dove stiftes deo-jára. Néhány meleg nap és kiderül, hogy mit tud.


Rimmel Stay Matte mattító púder: A legjobb mattító púder, amit valaha használtam. Bevált az Astor Mattitude és a Max Factor Creme Puff is, de a Rimmel-nek jobb az illata, a textúrája és ennek a színe passzol a legjobban a bőrömhöz. 

Terra Naturi pirosítók: A Krémmánián sokan dicsérik ezeket a pirosítókat. Mivel nagyon jó árban vannak és a színek is tetszettek, ezért a Glamour napokon lecsaptam gyorsan kettőre. Ha beválnak, akkor mostantól jobban odafigyelek majd a Terra Naturi állványra...


Sugar Brown:

Royal apricot:

Manhattan tusfilc: A múltkori nagy csalódás után (essence superfine tusfilc) most egy újabb tusfilccel próbálkozom, ezúttal a Manhattan japán tusfilcével. (Állítólag igazi japán tinta van benne...Kétlem.) Először a L'Oréal Blackbuster tusfilcét akartam megvenni, de a dm-ben kipróbáltam és nem nagyon győzött meg. Sem a pigmentáltsága, sem az állaga nem tetszett, ráadásul nem tudtam igazán vékony vonalat húzni vele, úgyhogy végül egy olcsóbb, vékonyabb hegyű filcet választottam. Majd meglátjuk... 


L'Oréal Infallible szemhéjpúder: Mivel nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a szemhéjpúderekkel, nem volt kérdés, hogy ha megmarad az 50%-os kuponom és nem tetszik meg semmi más, akkor választok egy új színt közülük. :) Ezúttal egy világos rózsaszín fénnyel irizáló szürkés-lilás színt választottam, róla hamarosan lesz poszt. :) 


Max Factor Flawless Perfection pirosítók - Classic Rose és Chestnut: A Classsic Rose-ra akkor csaptam le, mikor a Rossmann-ban 1599 Ft-ért árulták az MF pirosítókat, a Chestnut-ot pedig az 50%-os MF kuponnal vettem a hétvégén. Ilyen áron abszolút megéri MF pirosítót venni, mert jó minőségű, pigmentált, könnyen kezelhető pirosítót kapunk a pénzünkért. Mindkét szín gyönyörű egyébként, a Chestnut-ba azonnal beleszerettem, de a Classic Rose is meggyőzött kb. két nap után. :)

Chestnut:

Classic Rose:
 
NYX Eyebrow Kit with Stencil: Napok kérdése és kiürül a NYX szemöldökpúderem. Nagyon szerettem, úgyhogy egyértelmű volt, hogy nem váltok, ragaszkodom a NYX-hez. Ez a "paletta" már a megjelenése pillanatában is nagyon tetszett, de nem akartam addig megvenni, amíg még kitart a másik. Most eljött az idő. 


 Maybelline Affinitone púder: Nem annyira új, már hetek óta használom. Valószínűleg nem fogok részletes posztot írni róla. Nem rossz, de nem szerettem meg, nem jobb, mint a Rimmel, úgyhogy nem fogom újravásárolni.


Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál:  Állandó szereplője a spirál szekciónak. Az egyetlen hagyományos kefés spirál, amit újra és újra megveszek, ha elfogy.

NYX egyrészes szemhéjpúder - Highlight: Aki régóta követ, az tudja, hogy kb. csak ezt a szemhéjpúdert használom a szemöldök alatti területre. Teljesen matt, a színe egyezik a bőrszínemmel és satírozáshoz is remek. Szerencsére a helyi Müllerben van belőle jó pár az akciós dobozokban, úgyhogy még sokáig lesz utánpótlás. :) 


Maybelline the Rocket Volum' szempillaspirál: Néhány Youtube guru elképesztően szép pillákat varázsolt magának ezzel a spirállal, úgyhogy bár annyira nem vagyok annyira oda a Maybelline spirálokért, ezt muszáj volt beszerezni. Megvárom, míg beszárad valamelyik spirálom és azonnal nekikezdek a tesztelésnek...


Szép kis adag, ez tény, de már csak a JOY-napokat kell túlélnie a pénztárcámnak és akkor egy időre megpihenhet. :)

Miről legyen először poszt? Miről olvasnátok szívesen?

14 megjegyzés:

  1. Szép kis adag. :)))
    Engem legjobban a NYX Eyebrow Kit érdekelne! :)

    VálaszTörlés
  2. Balea tusok nagyon finom illatúak. Alverde testvajat télen szoktam használni, én nagyon szeretem. Rimmel Stay Matte a világ egyik legjobb púdere szerintem, bár most Maybelline Affinitone az egyik amit használok. Én azt is szeretem. :) Maybelline Rocket-et gondolkodtam, de többen azt mondták hogy nem annyira jó mint a Falsies Black Drama. Nekem az a mindenkori kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  3. Nem mondod, hogy a Müllerben vannak NYX termékek! Akkor ennek azonnal utána kell járnom! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nem mindegyikben. Rendes állvány Nálunk sincs, csak az ilyen féláras dobozokban van egy-két dolog.

      Törlés
  4. Jót mosolyogtam, sok a közös pont! Én is most vettem életem első Balea tusfürdőjét, de nem szerettem meg. Szintén Rexonára esküszöm, ugyanezt a Dove-ot próbáltam, de nem jobb. Helyettük most inkább alumínium mentes Nivea. Ezek között a púderek között vacilláltam, végül az Affinitone jött haza, még barátkozunk. A tust én is elhoztam és sorolhatnám mi közös még :D

    VálaszTörlés
  5. A Chestnut-t pirosító megvan, szeretem nagyon :)

    VálaszTörlés
  6. Jól tetted, hogy nem a blackbuster mellett döntöttél... megvettem, mert meggyőzött a reklám, de a reklám és valóság között óriási a különbség. tartósság egyenlő nulla, felvitele egyenletesen (legalábbis az én szemhéjamon) óriási kihívást jelent....

    VálaszTörlés
  7. http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/04/glamour-napi-haulaz-elmult-2-het.html

    Itt van az én bejegyzésem a Glam napi zsákmányokról. :)

    VálaszTörlés
  8. Nekem a blackbuster nagyon bejön eddig. Nagyon könnyen kezelhető számomra és tartós is. Legalábbis tegnap egész nap rajtam volt és úgy, ahogy reggel felvittem. Ráadásul nem hagy nyomot lemosásnál, amit imádok benne. Szóval én tuti újra veszem majd. Sajnálom, hogy nem mindenkinek jön be.

    VálaszTörlés
  9. NYX-NYX-NYX! :)
    Az Aveo tusfürdők közül a sárkánygyümölcsöshöz volt "szerencsém", olyan illata volt, mintha vaníliával kevert benzinnel mosakodtam volna, azóta nem is próbálkoztam ezzel a termékcsaláddal, pedig valóban verhetetlen az ára! :(
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  10. Engem leginkább az NYX szemöldökkészlet érdekelne :) Szép kis zsákmány egyébként :D

    VálaszTörlés
  11. Az Aveos tusik nekem nagyon nem jöttek be. :/ Fincsi illatt miatt vettem én is, meg persze nagyon olcsó is, de így pl. egy Dove flakon után durva érvágásnak éreztem, sokkal több kellett belőle, mint a drágább Dove-ból, de hamarabb el is fogyott, így végül arra jutottam, hogy míg elhasználok egy Dove-ot, addig elmegy kettő Aveo és árban máris ott vagyok, viszont nekem közel sem azt nyújtják amit kéne. :/

    VálaszTörlés
  12. A Rimmel Stay Matte púderből melyik színt használod?
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Télen a 001-et vagy a 003-at, nyáron a 005-öt.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...