2013. április 24., szerda

Elfogytak 2. rész

Ma azokat a kiürült termékeket szedtem össze, amik ugyan beváltak, de még nem tudom, hogy újravásárolom-e őket. Talán igen, talán nem, egyelőre még gondolkozom rajtuk. 


NYX Mosaic pirosító - Spice: Szerettem ezt a pirosítót, de nem biztos, hogy újra fogom vásárolni. Teljesen matt hatású, tartós, árban is jó, ráadásul tipikus "bárhol, bármikor, bármivel" árnyalat. Szép, visszafogott, natúr szín, de jelenleg van ehhez hasonló pirosítóm, így nem érzek késztetést, hogy azonnal újravásároljam.


L'Oréal Elseve Volume Collagene szilikonmentes sampon és balzsam: A Gliss Kur szilikonmentes samponja és balzsamja után szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de kellemesen csalódtam. Aki ódzkodik a szilikonmentes samponoktól, de azért hajtja a kíváncsiság, az kezdje ezzel a termékcsaláddal!


Nem lesz extrém száraz és kócos a haj tőle, ugyanúgy habzik, mint ahogy azt már a szilikonos samponoknál megszoktuk, lényeges különbséget tehát nem veszel észre a használat során a szilikonos samponokhoz képest, mégis nyugodt vagy hogy adtál egy esélyt a szilikonmentességnek.

Tény, hogy dúsító hatást egyáltalán nem tapasztaltam, viszont egészségesebbnek, puhábbnak éreztem a hajam és nem is töredezett annyira, mint korábban. Hogy ebben mekkora szerepe van a sampon-balzsam duónak és mennyi a kókuszolajnak, az új hajszárítómnak, az új hajvasalómnak, illetve a Wella hővédő rendszeres használatának, azt sajnos nem tudom megállapítani, de szerettem ezt a sampont/balzsamot és újravásárolnám, ha nem próbáltam volna ki a Garnier Ultra Doux samponját, ami egy fokkal jobban tetszik.

Bruno Banani Magic Woman: Tetszett, de másra vágyom. (Nagyon hasonlít az egyik nagyon régi parfümömhöz, amit évekkel ezelőtt használtam, az Avon Wink-jéhez, de azt sem vásároltam újra akkor.) A csomagolás tetszik, az illata is jó (édes, virágos illat), szívesen hordtam, de nem tudtam vele igazán azonosulni. Valami különlegesebbre vágyom. Valami púderesebbre, valami nagyon puha illatra, valami szelídebbre. 


Nivea Q10 szemkörnyékápoló: Csak mintám volt belőle, ami nyilván néhány napnál nem tartott ki tovább, hosszú távú tapasztalatom tehát nincs vele kapcsolatban, de ez a kis idő legalább arra elég volt, hogy elgondolkodjak egy teljes tubus beszerzésén. Kellemes volt használni, nem hagyott ragacsos érzetet, hamar beszívódott, selymes lett tőle a bőröm. Ha használnék szemkörnyékápolót, valószínűleg valami ilyesmit keresnék...


Olay sminklemosó: Nagyon krémes és nagyon hatékony (rá kellett jönnöm, hogy ez a leghatékonyabb sminklemosó, amit valaha használtam), de ha szembe kerül nagyon csíp. A Garnier sminklemosóm fele ennyire hatékony, de kíméletesebbnek érzem és az szinte egyáltalán nem csíp. Ha akció lesz, talán beruházok egy új tubusra, de az is lehet, hogy kipróbálok valami teljesen újat.


Avon Senses Winter Warmht tusfürdő: Igazi karácsony illat, hibátlan állag és azt sem vettem észre, hogy szárított volna...de 500 ml marha sok, a végére meguntam. Egy kisebb flakont talán veszek majd decemberben, mert tulajdonképpen meg voltam vele elégedve, de most másra vágyom.  

Most ennyi csajok, sziasztok! :)

2 megjegyzés:

  1. a syoss szilikonmentese is hasonlóan "működik", mint az elseve, nekem azzal volt ilyen a tapasztalatom, teljesen okés, bár nyilván mondják az igazi natúrbarátok, hogy ez meg sem közelíti a szilikonmentes életvitelt. ellenben a tbs raionforest sampon-balzsam-pakolás maga volt számomra a rémálom. szóval inkább arra szavaztam, hogy hajjal a fejemen szeretném hátralévő életemet folytatni :-D maradt a mű szilikonmentesség.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon bevállt a lila Elseve sampon, már a második flakonnal vettem :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...