2013. április 22., hétfő

Elfogytak, avagy lényegretörő minitesztek hosszú távú tapasztalatok alapján

Az elmúlt néhány hónapban sok minden kiürült, beszáradt vagy használhatatlan lett, így a sok zsákmányos poszt után jöjjön az érem másik oldala: egy "Elfogytak" bejegyzés. :)


Az elfogyott termékek többsége nem kapott önálló posztot, de ha máskor nem is, ilyenkor azért néhány szóban elmondom, mit szerettem, mit nem szerettem az adott termékben és persze azt, hogy újravásárolnám-e vagy sem. 


Mivel elég nagy adag gyűlt össze, úgy döntöttem, hogy csoportok szerint osztályozom az elfogyasztott dolgokat:
1. csoport: Amit biztosan újravásárolok
2. csoport: Amin még gondolkozom, talán újravásárolom
3. csoport: Amit biztosan nem vásárolok újra

Kezdjük is az 1. csoporttal, vagyis amit nagyon megszerettem és gondolkodás nélkül újravásárolnék:


Rimmel Stay Matte mattító púder: Azt hiszem, már eleget hangoztattam, hogy ez a púder nagy kedvencem. ITT már láthattátok, hogy újra is vásároltam, amíg ki nem vonják a forgalomból, Nálam ő lesz a Nr.1! Tökéletesen mattít egész nap, finom az illata, jó a textúrája, nem drága, mi kell még? :)

Aveo Marasca Cherry tusfürdő: Imádom ezt az illatot (ez egy olyan igazi marcipános, édes illat), nem tudok szabadulni tőle, ezért rendszeresen a kosaramban landol ez a tusfürdő. Legutóbb a Glamour napokon csaptam le rá. Ha legközelebb Müller felé jártok, szagolgassátok meg, szerintem isteni.


Wella Pro Series Heat & Shine - hővédő és hajfény spray: Mit várok egy el egy ilyen hajspray-től? Könnyítse meg a hajvasalást, legyen tőle sima, könnyen kifésülhető és selymes a haj, a hajvégek kevésbé töredezzenek, jó lenne, ha az egy kis fényt is adna a hajnak és ha lehet, legyen jó illata. Ez a hővédő minden pontban jól vizsgázott, így nem haboztam: amikor elfogyott, újravásároltam. (Vékony szálú, száraz, fénytelen, festett szőke hajam van egyébként.) Nem ragacsos, nem tűnik zsírosnak tőle a haj, Nekem tökéletesen bevált.


Rexona izzadásgátló - Fresh: Nem hibátlan, de mindennek ellenére már vagy 10x újravásároltam. Sajnos fehér foltot hagy a ruhán, de a dolgát tökéletesen elvégzi és az illata is szuper. (Gyakran megkérdezik Tőlem, hogy milyen parfümöt használok, mert annyira jó ez az illat, én meg mindig pironkodva mondom, hogy ez csak az izzadásgátlóm...:S Amúgy egy nagyon könnyed, púderes illatról van szó.:) 


NYX szemhéjpúder - Highlight: Na, ha róla nem írtam már vagy 5x, akkor egyszer se. Nem akarom folyton ismételni önmagam, mindennap használom, mindig újravásárolom, alapdarab.

Maybelline Lasting Drama tégelyes szemhéjtus: Nagy kedvenc volt, nagyon szerettem. Elfogadható az ára, drogériában is kapható, intenzív fekete, nagyon-nagyon tartós vízvonalon is, az állaga is tökéletes, mindenkinek szívből ajánlom. (Ha nem rendeltem volna meg a Sleek tégelyes tusát, akkor biztosan újravásárolnám.) Must-have!
 
Garnier Ultra Doux sampon és balzsam normál, élettelen hajra:
Nagyon-nagyon-nagyon szeretem ezt a termékcsaládot! A legjobb drogériás sampon és balzsam, amit valaha próbáltam! Tetszik a csomagolás, mindkét terméknek friss, citromos, zöld teás illata van (kb. mint a zöld teás Lipton Ice Tea-nak), a sampon paraben-és szilikonmentes, a balzsam parabenmentes. 5 féle gyógynövény adja a termékek sava-borsát: zöld tea, citrom, eukaliptusz, csalán és verbéna.

A samponnak tökéletes az állaga, jól habzik, könnyű eloszlatni. Szeretem, nagyon frissítő élmény vele a hajmosás. Szerencsére balzsam nélkül is megállja a helyét, de én azért mindig használok balzsamot is, mert a hajam utána hihetetlenül puha, könnyen kifésülhető és selymes lesz.

A balzsam állaga egyébként érdekes, nem olyan krémes, mint például a Wella, vagy az Elseve balzsamok, így eloszlatni sem olyan könnyű és a bedörzsölés során valahogy furcsán száraz a hajam, mintha nem lenne elég a kinyomott mennyiség, de az öblítésnél már érzem, hogy nagyon puha lett a hajam. Ha elfogy a Wella samponom (amit korábban megvettem, még mielőtt ezt a sampont elkezdtem használni), akkor biztosan újravásárolom mindkettőt.   

Ti is szeretitek ezeket a kozmetikumokat? 

6 megjegyzés:

  1. Wella hővédőt szeretném a héten megvenni. :) Maybelline zselés tuson is gondolkodom nyárra és a Rimmel Stay Matte púderen is. :)

    VálaszTörlés
  2. Hűű, jó sok minden :O A Rimmel púderjét én is imádom, tuti állandó lesz nálam. A Garnier samponja szintén, de a balzsamja nekem kevés.

    VálaszTörlés
  3. megyek a müllerbe szaglászni :)

    VálaszTörlés
  4. Nálunk unokaöcséim használják ezt a sampont-balzsamot és tényleg nagyon jó illata van. Ha nem lenne problémás a hajam, valószínűleg én is vmi hasonlót használnék.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ugyanilyen Ultra Doux többféle hajproblémára is, ha esetleg mégis meggondolnád. Te milyen hajgondokkal küzdesz?

      Törlés
  5. A Wella spray-t én is kipróbálom, és ajánlom Neked hasonló célokra a Gliss Kur 19-es számmal ellátott hajspray-ét. Én ezt használom szőkített hajamra, már vagy fél éve, pedig a padlizsánból három lépésben- egy alkalommal-öt óra alatt lettem hamvas szőke. Nyilván kikészítette akkor a hajam, de ez segített, azóta tökéletesen rendbe jött.

    A Rexona nekem is tetszik, de nem elég hatékony edzés (futás) mellé... Sajnos akkor brutál módon felülírja a testem a deo illatát.. Sport mellé azonban a Nivea bármely illatú izzadásgátlója -nekem- a legmegfelelőbb.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...