2013. május 12., vasárnap

JOY napi zsákmány

Tegnapelőtt visszafogtam magam és csak arra csaptam le a JOY napok alkalmával, amire tényleg nagyon fájt a fogam és amit teljes áron drágának találok, viszont ilyenkor megéri megvenni. Ők jöttek velem haza:


DKNY Sweet delicious limited edition parfüm - creamy meringue: Ennek a parfümnek története van, amit hamarosan el is mesélek, talán már a jövő héten. Elöljáróban annyit, hogy ez a világ legfinomabb parfümje! :)


Garnier body "szép bőr" olaj - argán olajjal, makadámia olajjal, mandulaolajjal és rózsaolajjal: Nemrég szúrtam ki ezt a kis szépséget az egyik drogériában és azóta izgatta a fantáziámat. Tegnap persze azonnal ki is próbáltam, egyelőre tetszik. :)


Max Factor Flawless Perfection pirosító - Sable:  Mióta a Primőr Kft. jóvoltából kipróbálhattam az egyik MF pirosítót, azóta gyűjtöm ezeket a kis szépségeket. :) Nagyon meg vagyok elégedve a minőségükkel, a színek is gyönyörűek és mivel sok az akció, egész jó áron beszerezhetőek. Ez a 4. árnyalat amire lecsaptam és attól tartok nem az utolsó. :P Teszt és minták hamarosan!


L'Oréal Infallible szemhéjpúder - Metallic Lilac: Szintén nagy kedvenc, a legjobb (itthon is elérhető) drogériás szemhéjpúder, amivel valaha találkoztam. A lila szemhéjpúderek amúgy is a gyengéim, így nem bírtam ellenállni neki. Poszt erről a színről és a Flashback Silver-ről egy-két napon belül! :)


 Ti miket vettetek? :)

2 megjegyzés:

  1. Nekem is megvan ez az Infallible és bár nem annyira lila, inkább metál nagyon bejön csak sajnos nem használom ki :/

    A negyedik árnyalat? Meg kell néznem közelebbről :)

    Kíváncsi vagyok az olaj hosszabb távon beválik-e!

    VálaszTörlés
  2. Én is vettem pár apróságot, írtam is róluk. http://moonangelstories.blogspot.hu/2013/05/joy-napok-beszamolohaul.html

    Az olajra én is kíváncsi vagyok. :) Anyukám is használta a DKNY parfümöt, neki a zöld volt, nagyon szerettem az illatát, néha csórtam is belőle. :P

    Infallible szemfestékkel sminket nagyon légyszi!*.*

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...