2013. június 16., vasárnap

Bourjois mini gyöngyház pigment - 09

A legutóbbi tesminked.hu-s rendelésem mellé ajándékba küldtek egy kis adag (kb. 3-4 alkalomra elegendő) pigmentet a Bourjois mini gyöngyház pigmentjei közül. A 09-es árnyalatot kaptam, amiről először azt hittem nem fogom szeretni, de ma már ott tartok, hogy imádom. :) Mindjárt meglátjátok, hogy miért. :)


A mini pigment kifejezést egyébként szó szerint kell érteni, a tégely ugyanis tényleg kicsi (az átmérője akkora, mint a 200 Ft-osé), 1 gramm pigment fér bele a címkén található felirat szerint. Kevésnek tűnik, de higgyétek el, nem az! Ez az 1 gramm rengeteg alkalomra elég. (A tégely mérete - amiben a minta érkezett - ugyanakkora, mint a normál kiszerelés, csak a benne lévő mennyiség volt kevesebb.) 890 Ft egyébként.

A pigment minősége abszolút kifogástalan. Az állaga tökéletes, gyönyörűen pigmentált, metál fénye van (ami a kedvencem), szemhéjalapozóval tartós. Minden szempontból remek, de ami igazán levett a lábamról, az a színe.

 Szűrt fényben

 Közvetlen napfényben

A 09-es árnylat ugyanis egy duókróm szín. Nehéz jól leírni, de ez egy kék (talán tüzkizkék?) árnyalat, amire ha megfelelő szögben esik a fény, akkor almazölddé válik. Mesés, szemet gyönyörködtető, egyedi szín, amivel korábban még sosem találkoztam...totálisan beleszerettem. 

 Szűrt fényben inkább világoskék...

 Közvetlen napfényben viszont előjön az zöldes/arany irizálás.
          
 Szűrt fényben

 Napfényben

Eddig még élőben, üzletben nem találkoztam ezekkel a pigmentekkel és jelenleg sajnos nem kaphatóak a tesminked.hu-n sem, viszont ha elérhetőek lesznek, én tutira rendelek még egy-két színt. :)

5 megjegyzés:

  1. Úristen, ez gyönyörű *-*
    http://nikkiifashion.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. Nagyon durva színe van, olyan mint a rózsabogár páncélja! :)

    VálaszTörlés
  3. Júj de gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
  4. Imádom! Már vagy 2 éve megvan és majdnem tele van még, pedig rájárok rendesen. Nekem van még egy zöldesebb színem is ebből. :) <3

    ********
    www.imadeitiloveit.blogspot.com

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...