2013. június 20., csütörtök

Teszt: Maybelline the Rocket Volum' Express

Nem vagyok a Maybelline spirálok nagy rajongója. A legtöbb közülük nem vált be, viszont egy-két blogon láttam ezt a spirált és félelmetesen szép pillákat varázsoltak vele a csajok, úgyhogy nem bírtam ellenállni és én is megvettem. Sajnos újfent csalódnom kellett...


Csomagolás: A szokásos, duci Maybelline-es csomagolás, ami ezúttal királykék-magenta színekben pompázik. Nekem nem igazán tetszik, se a forma, se a szín, de ez ízlés kérdése. A spirál mindenesetre jól záródik, 9,6 ml.   


A kefe műanyagból készült, elég nagy, de a tüskék viszonylag kicsik. (Hasonlít a MF False Lash Effect keféjéhez.)


Illat, állag: Az illata nem kifejezetten kellemes (de nem is olyan büdös, mint pl. a L'Oréal spirálok), viszont szerencsére nem erős, úgyhogy ezzel nincs baj. Az állaga elég folyékony (nem olyan száraz, mint a MF spirálok állaga), ami egyrészt jó, mert így könnyebb befesteni vele a pillák végét is (nem fogy el belőle az erő), másrészt rossz, mert ez a folyós állag általában hajlamos összetapasztani a pillákat.

Szín: Szép intenzív fekete, erre nem lehet panasz.

A hatás: Nem szeretem. Ahogy sejtettem, összetapasztja a pillákat (3 pillából lesz 1 kb.), amit utána nem lehet kifésülni. Az egész pillasor össze-vissza áll, ráadásul a pilláim végén megül a festék és olyan kis gombócok lesznek rajtuk, amit abszolút nem tudok tolerálni.

 Spirál nélkül:

1 réteg: 

2 réteg: 

A hatás összességében drámaibb, feltűnőbb, mint egy természetes hatású spirál, de közelről nem valami szép látvány, ráadásul sokkal kevesebbnek látszik a pillám, mint bármelyik korábbi spirálommal. Nem tudom, hogy ez a kefe vagy az állag hibája-e, én az utóbbira tippelek, de az biztos, hogy nem könnyű vele dolgozni.  

Tartósság: Remek, nem pereg, nem morzsolódik, nem kenődik.

Összességében: Ahogy a többi Maybelline spirál, a Rocket Volum' sem vált be igazán. Talán ha elkezd egy kicsit beszáradni a festék, akkor még jóban lehetünk, de egyelőre nem hiszem, hogy újra fogom vásárolni.

6 megjegyzés:

  1. Nekem is elég nehéz vele bánni mert nekem mindig összeragadnak a pilláim tőle, de ez nem mindig van így néha sikerül, néha nem :/

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy megírtad ezt a bejegyzést. :) Így nem hiszem, hogy meg fogom vásárolni, pedig már kiszemeltem.:/

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon szép pillákat csinál, nem tapasztja össze őket, viszont pár óra múlva a felső szemhéjamon fekete elkenődések jelennek meg, és nem a meleg miatt. Vannak spirálok, amik így viselkednek nálam, sajnos ez is így nem lett a kedvencem, pedig én nagyon szeretem a Maybelline spirálokat. Egyébként a keféjét imádom :)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem szépek lettek a pilláid, de amúgy ez is olyan, hogy ha valakinek bevált, nem biztos hogy neked is. Hiszen mindenkinek más pillái vannak :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem a Maybelline Falsies Black Drama a kedvenc spirálom. :)

    VálaszTörlés
  6. Én a Maybelline-től a Smoky Eyes spirált szeretem, de nagyon. :) Felváltva szoktam használni, egyik nap őt, másik nap a Clump Defyt, a másik kedvencem.
    Eleinte azt hittem, nem igazán szeretem a Smoky Eyes-t, mert a szempilláim végén nekem is kis bogyók jelentek meg, de az idő múlásával rájött, hogy mit akarok vele kezdeni és már tényleg egy szinten említeném a Clump Defy-al.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...