2013. július 10., szerda

Wet'n Wild Comfort Zone paletta


A külföldi bloggerinák többsége elismerően nyilatkozik a Wet'n Wild palettáiról, így nem sokat töprengtem, hogy megvegye-e vagy ne ezt a palettát, amikor rájöttem, hogy milyen gyönyörű színei vannak. :) Íme a tapasztalatok:


Csomagolás: Nem kifejezetten szép, sőt nem is igazán minőségi ez a csomagolás, de értékelem, hogy átlátszó a teteje, hogy jól záródik a paletta, illetve hogy a cég odafigyelt a matricákba, amik megakadályozzák, hogy bárki belenyúlkáljon a színekbe. Utóbbi annyira hatékony, hogy percekig kapargattam a ragacsot a paletta oldaláról...:)


Az applikátor minősége átlagon aluli. A szivacsos vég sem túl bizalomgerjesztő, de a szálas vég még rosszabb: össze-vissza állnak a szálak, amik ráadásul különböző hosszúságúak...használhatatlan, gagyi, egyértelműen kuka.


A palettában 8 színt találunk, ezek közül 7 határozottan metál fényű, 1 pedig matt, egy kis arany csillámmal megspékelve.


A szemhéjpúderek egytől-egyig szépen pigmentáltak, alap nélkül is meggyőző a teljesítményük. Az állaguk selymes, már-már krémes tapintásúak, nem porolnak túlzottan, könnyen satírozhatóak, illatuk nincs és szemhéjalapozóval kifogástalan a tartósságuk is.

A paletta bal oszlopának színei:
- Browbone: vaníliaszín - egy fokkal gyengébben pigmentált, mint a többi, de így is tökéletes highlighter
- Eyelid: barackos lazacszín - csinos!


- Crease: világos, meleg tónusú barna - ideális natúr sminkhez
- Definer: sötétbarna, vöröses fénnyel és vörös mikrocsillámokkal - kár, hogy a szemhéjon illetve a mintákon nem igazán látszik ez a vöröses fény
A paletta jobb oszlopának színei:
- Browbone: világos, hideg fényű taupe - gyönyörű!!
- Eyelid: világos fűzöld - nagyon szép!


- Crease: arany csillámos fekete - kár, hogy a csillámok nem igazán látszanak a szemhéjon
- Definer: a híres Blue Brown hasonmás - kéken irizáló vöröses barna - must have!! Nem mondom, hogy hibátlan ez a paletta, sőt, azt se, hogy ezek a legjobb minőségű szemhéjpúderek, amivel valaha találkoztam, de mindent összevetve nagyon meg vagyok elégedve vele. Abszolút szerethető és jól kihasználható, a csomagolás nem legjobb, de szemhéjpúderek minősége és a csodás színek miatt megéri beszerezni. 4,5/5 

10 megjegyzés:

 1. Csodás ez a paletta, főleg az a fűzöld. :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek a színe! Nekem is a fűzöld tetszik és a Mac hasonmás :) alig várom a sminket velük ;)

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Az ebay-ről, de akitől rendeltem, az már nem árulja sajnos, úgyhogy másik eladót kell keresni.

   Törlés
 4. Szép, szerintem ez totál megéri az árárt!

  VálaszTörlés
 5. Nekem mindig is nagyon tetszettek ezek a paletták... Be kellene szerezni egyet! :)

  VálaszTörlés
 6. Huha nagyon tetszetős, a barackos/lazacos és a fényes taupe az ami leginkább megfogott. Felírom a kívánságlistámra.

  VálaszTörlés
 7. Ez már nem az első eset, hogy valamihez meghozod a kedvem.... :) Igazán jól kihasználható, szép színek vannak a palettában.

  VálaszTörlés
 8. Olyan szépek ezek a paletták! *.*

  VálaszTörlés
 9. Egy ideje gondolkozom rajta, hogy megrendelem, de valamiért mindig kimarad. Most azért kaptam egy kis lökést megint, jónak tűnik a körítéstő eltekintve.

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...