2015. január 7., szerda

Két szuper termék, amit ki kell próbálnod!

A mai poszt két főszereplője rekord idő alatt lopta be magát a szívembe! Már az első használat során meggyőztek, mindkettőt IMÁDOM - így, csupa nagybetűvel -, mindkettő szinte azonnal kedvenccé vált, ezért arra gondoltam, hogy kezdjük velük az idei év tesztsorozatát. :) Íme:   

Neutrogena visibly clear pink grapefruit krémes arclemosó


Miért szeretem annyira?
1. Tetszik a csomagolása. Tudom ez nem releváns, elvégre "nem a csomagolás teszi a lemosót" :P , de azért nem árt, ha egy tubusra jól esik ránézni, jól esik kézbe venni és jól mutat a polcon, nem igaz? ;)
2. Ennek a lemosónak nagyon-nagyon krémes, kellemes állaga van! Nem tartalmaz gyöngyöket vagy szemcséket, nem darabos, nem sérti a bőrt, jó érzés belemasszírozni a bőrbe.
3. Bár az illata nem pont olyan, mint a friss grapefruité, azért nagyon fincsi és nagyon frissítő, főleg a sok mentolos/vegyszeres/erős illatú lemosó után! Élmény vele az arclemosás, de tényleg! :)
4. EGYÁLTALÁN nem szárít! Ez számomra nagy szó, mivel nagyon-nagyon-nagyon ritkán találkozom olyan lemosóval, ami egy picit sem szárít! Na, Ő, nem! Egy picit sem.
5. És a lényeg: hatékony! Nekem mondjuk nincsenek pl. gyulladt pattanásaim, így nem tudom azokkal mit kezdene, de az biztos, hogy a pórusaimat alaposan kitisztítja, szépen leszedi a sminkmaradványokat és a bőröm utána szép matt.


Abszolút nem tudok belekötni, nincs olyan tulajdonsága, ami ne tetszene, sőt még az ára is jó! Must have for me! :)


Maybelline Affinimat Perfecting + Mattifying púder 


Miért szeretem annyira?
1. Nincs zavaró, erős illata. (Igazából nem teljesen illatmentes, van némi föld illata, de használat közben ebből semmit nem lehet érezni.)
2. Gyönyörűen fed! Bár egy púdernek nem kell erősen fednie, hiszen nem erre találták ki, de azért nem baj, ha ad egy kis pluszt, hogy a bőrünk még szebbnek, még tökéletesebbnek hasson. Na, ez a púder remek ebben! Ha ezt a púdert használtam a BB krémem után a transzparens púderem helyett, sokkal szebbnek, jóformán hibátlannak láttam a bőröm, sőt talán már egy kicsit túl tökéletesnek is! ;) 
3. Remekül mattít. Az mondjuk igaz, hogy tél van és ilyenkor nem zsírosodik olyan durván a bőröm, de azért így sincs könnyű dolga a kicsikének, mégis hosszú órákra matt tőle a T-vonalam.     
4. A 20-as Nude Beige árnyalat bár elég világos, de egyben elég sárgás is, így ez a púder szinte egyáltalán nem üt el a nyakamtól.



A csomagolás nem túl különleges, de a célnak megfelel. Viszonylag jól záródik, szóval nem panaszkodom emiatt sem. Baromi jó ez a púder!


Ti is szeretitek ezeket a termékeket? Mik a legújabb, legnagyobb kedvenceitek mostanában?

3 megjegyzés:

  1. Hmm...lehet, hogy benevezek a neutrogenára...pont ilyen lemosót keresek. :)

    VálaszTörlés
  2. En pedig a puderre, mert a kedvenc Clinians mandulasavas habzo lemosomat semmiert nem cserelnem el :) Nekem az a must have;)

    VálaszTörlés
  3. Szia! :) Az Affinimatt alapozó nekem a legnagyobb kedvenc, ha pedig púderre lesz szükségem, ezt tuti ki fogom próbálni :) Meg persze majd ha lefogy a mostani alapozóm, akkor újból megveszem az Affinimatt szerelmem :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...